- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
süper bir fikir yine kabak mücveri yarın yapayımgelecek nesil gümbür gümbür geliyor. Ne çıkacak nasıl bir toplum olacaklar çok kaygılıyım. Şuanki moda bu, çocuğum özgür yetişsin. Büyüyünce nasıl baş edecekler çok merak ediyorum.
ben seni bekar sanıyordumatlamışım demek ki çocuklarla ilgili konuları.
yaz yaz, biz söylemeyiz.
kabak mücver de yapabilirsin, fırında yaptım en son, gayet güzel oldu.
hiç bitmiyor iş hiçbende az önce kütüğü uyuttum iş güç çamaşır hepsini bi kenara koydum oyuncak dağlarının arasında Leslie yaptım bitti son 10 dkaında uyandı böğürerekBen sabah öylece çıktım evden, kızı cimnastiğe götürdüm, ben spora gittim. Şimdi arabada uyuyor başında bekliyorum. Evde işlerim sular seller gibi, öylece oturuyorum. Üstelik çok yorgunum
senin dediğin çorba Tutmaç olabilir mi çok severimevde ben hariç pek kabak sevilmez.
Ben de mücverini severim.
Kızım ağzına sürmez.
Vallahi bayıla bayıla içiyor.
İçine de az sarımsak koyabilirsin..
Bilmiyorum ki tatlım.süper bir fikir yine kabak mücveri yarın yapayım
Burada sanırım pek bekar yok hep evlenmiş Doğum yapmış tombul hatunlar var :)
hiç bitmiyor iş hiçbende az önce kütüğü uyuttum iş güç çamaşır hepsini bi kenara koydum oyuncak dağlarının arasında Leslie yaptım bitti son 10 dkaında uyandı böğürerek
senin dediğin çorba Tutmaç olabilir mi çok severim
Neden ?
Bende nette arastirdim usüme ve halsizlik varmis.... suan nasilsin canimEvet 8 gibi kahvaltı yaptım 9.30-10 arası kan verdim.
Halsizlik ve biraz üşüme vardı iki gündür kızı yatırıp bende uyuyorum onunla. Ama 45 çok ciddi düşük yani hafif bi belirti değil de sürünmem lazım bu değerle. Yarın bi gider hastanede tahlil yaptırırım tekrar.
yanlışlık olabilir belki canım, senin şikayetin var mı hiç. Geç kalmadan uzman birine görün mutlaka.
Tokluk şekerin mi 45 canım? Açlık değil yani?
Tahlil vermeden önce iç çekilmesi, baş dönmesi, mide bulantısı, uyku hali yok muydu?
Bence o işte bir yanlışlık var.
Ben düşük şekerli ve düşük tansiyonluyum.
Benim şekerim (açlık)45'lere (normal tokluk şekerim 80) ya da tansiyonum 8/4'lere (normal tansiyonum 9/6) düştüğünde gözümü açamıyorum.
Bu tahlilde bir yanlışlık olmalı diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun canım belki yanlışlık vardır ama bi dahiliyeye git yine de ihmal etme
Tavuk bud mu baget mi canim 2 tane olan bud ise bana fazla geldi gibi...20.02 Çarşamba
Ben de yazayım da bugün artık başka birşey yemeyeyim.
08:30
1 kare yoğurt
4 kuru kayısı
1 bardak çay
2 dilim ekmek
15:30
2 haşlanmış tavuk but
Salata
2 dilim ekmek
17:30
1 kupa sütlü menengiç kahvesi
2 incir
2 ceviz
Duygu 2 Ye tamamlarım
LAydLiNe
Guzel menuBugünkü menüm
Uyanınca (9:00 civarı)
1 bardak limonlu su
Tarçınlı Türk Kahvesi
sabah (saat 10:00)
2 haşlanmış yumurta (bol nane ve isotlu)
1 dilim dil peyniri
2 adet dana fit jambon
Beyaz Çay
Öğle (Saat 13:00 civarı)
1 kase yoğurt (1 dilim ananas ve tarçın ile)
Arada bir yerde
Yağsız sütlü nescafe
Akşam (saat 17:30)
2 kase yağsız sebze çorbası (yağsız süt, kabak, pırasa, havuç, brokoli, isot, karabiber, sarımsak)
Dukan birası devam ediyor.
1 Türk kahvesi daha içerim muhtemelen.
Bende nette arastirdim usüme ve halsizlik varmis.... suan nasilsin canim
Yarinki ölçümde netleşir canim.. insallah bisey çıkmaz..Bende baktım netten. İki gündür biraz halsizlik var kızı uyutup bende yatıyorum onunla akşam 11-12den sonra daha duramıyorum ayakta kız uyanıksa babaya paslayıp ben uyuyorum. Eşim ev sıcak diyo ben yooo gayet iyi diyorum. Bilemedim. Yani normalde de sıcak severim ben. Öyle titreme falan yok.
Yok canım tavukla yapılan işin demiştim neyse boşverBilmiyorum ki tatlım.
Ben kabak, havuç,sarımsak ve soğanı haşlayıp blenderdan geçiriyorum. İçine krema ya da süt ve karabiber koyuyorum.
Bana da yanlışlık var gibi geldi sabah giderim doktora inşallah
Evet tokluk şekerim. Saat 8 gibi kahvaltı yapmıştım 9.30-10 arasında gittim kan verdim. Bende şaşırdım bu kadar düşük olsa böyle normal olamazdım heralde. Yarın tekrar tahlil yaptıracam hastanede.
Doktor aradıktan sonra yakında bi akraba var şeker cihazı var. gittim ölçttürdüm şekeri 93 çıktı. Yeni yemek yedim biraz daha vakit geçsin de tekrar gidip ölçtürecem orda bakalım.
Sağol canım. Yarın hastaneye giderim nasipse.
Hmm o daYok canım tavukla yapılan işin demiştim neyse boşver
Bi bilsem canım bir bilsem.Guzel menu)
Yaww bir cogumuz dikkatli ve az yiyoruz biz niye kilo veremiyoruz bizim hatamiz nerdeeeeee
Tarif çol güzel tavuk alayım yapacağım hemen ve tavuk köftesi için de kasaptan tavuk kıyması yaptıracağımHmm o da
Eki Görüntüle 2237652
Ben duruma göre bazen etli, bazen tavuklu yapıyorum. Etli yaptığımda içine nohut ve minik mantılardan da koyuyorum Yüksük çorbası gibi oluyor.
Cok garip degil mi ? Sanki butun metabolizmasi yavas olanlar bir araya toplanmışiz... tamam icimizde iyi kilo verenlerde var ama sifir kacamakla veriyorlar. ...Bi bilsem canım bir bilsem.
Hadi benimki hipotroid desem, e ilaç da alıyorum.
Başkaları olsa sapır sapır kilo verir, biz gramlarla savaşıyoruz.
Aynen ben de isyanlardayım senin gibi
Cok garip degil mi ? Sanki butun metabolizmasi yavas olanlar bir araya toplanmışiz... tamam icimizde iyi kilo verenlerde var ama sifir kacamakla veriyorlar. ...
Ben komşumu ornek aldim bu diyetisyene gittim eeee ayni diyetisten menulerle sporsuz 20 kilo verdi kiiii arada kacamak yaptim dedi.... eeeee ben de ayni diyetisyene gidiyorum harfiyen uyguluyorum bugunku bir parca pideyi saymazsak her dedigine uydum daha ben ne yapayım...
Yaaa benim sıkıntım su aclik onemli degil bilirimki ac kalsam kilo verecem ama oylede olmuyorisyanlardayim vallaaaaaaa
Ben sabah öylece çıktım evden, kızı cimnastiğe götürdüm, ben spora gittim. Şimdi arabada uyuyor başında bekliyorum. Evde işlerim sular seller gibi, öylece oturuyorum. Üstelik çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?