Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı 11:00
2 haş yumurta
1 kk peynir+7 zeytin +1 ceviz
4 Marul +boool tere+maydanoz

15:15 Türk kahvesi

Akşam 18:00
1 tabak yoğurtlu dereotlu kabak
1 dilim kepek ekmek
6 tane fırında pişmiş mantar

Su henüz 1 lt oldu ama yatana kadar 2 olur inşallah

süper bir fikir yine kabak mücveri yarın yapayım
Burada sanırım pek bekar yok hep evlenmiş Doğum yapmış tombul hatunlar var :)

Ben sabah öylece çıktım evden, kızı cimnastiğe götürdüm, ben spora gittim. Şimdi arabada uyuyor başında bekliyorum. Evde işlerim sular seller gibi, öylece oturuyorum. Üstelik çok yorgunum
hiç bitmiyor iş hiçbende az önce kütüğü uyuttum iş güç çamaşır hepsini bi kenara koydum oyuncak dağlarının arasında Leslie yaptım bitti son 10 dkaında uyandı böğürerek

evde ben hariç pek kabak sevilmez.
Ben de mücverini severim.
Kızım ağzına sürmez.

Vallahi bayıla bayıla içiyor.
İçine de az sarımsak koyabilirsin..
senin dediğin çorba Tutmaç olabilir mi çok severim

Bilmiyorum ki tatlım.
Ben kabak, havuç,sarımsak ve soğanı haşlayıp blenderdan geçiriyorum. İçine krema ya da süt ve karabiber koyuyorum.

Bende nette arastirdim usüme ve halsizlik varmis.... suan nasilsin canim

yanlışlık olabilir belki canım, senin şikayetin var mı hiç. Geç kalmadan uzman birine görün mutlaka.

Bana da yanlışlık var gibi geldi sabah giderim doktora inşallah

Evet tokluk şekerim. Saat 8 gibi kahvaltı yapmıştım 9.30-10 arasında gittim kan verdim. Bende şaşırdım bu kadar düşük olsa böyle normal olamazdım heralde. Yarın tekrar tahlil yaptıracam hastanede.
Doktor aradıktan sonra yakında bi akraba var şeker cihazı var. gittim ölçttürdüm şekeri 93 çıktı. Yeni yemek yedim biraz daha vakit geçsin de tekrar gidip ölçtürecem orda bakalım.

Geçmiş olsun canım belki yanlışlık vardır ama bi dahiliyeye git yine de ihmal etme

Sağol canım. Yarın hastaneye giderim nasipse.

Tavuk bud mu baget mi canim 2 tane olan bud ise bana fazla geldi gibi...

Guzel menu )
Yaww bir cogumuz dikkatli ve az yiyoruz biz niye kilo veremiyoruz bizim hatamiz nerdeeeeee

Bende nette arastirdim usüme ve halsizlik varmis.... suan nasilsin canim

Bende baktım netten. İki gündür biraz halsizlik var kızı uyutup bende yatıyorum onunla akşam 11-12den sonra daha duramıyorum ayakta kız uyanıksa babaya paslayıp ben uyuyorum. Eşim ev sıcak diyo ben yooo gayet iyi diyorum. Bilemedim. Yani normalde de sıcak severim ben. Öyle titreme falan yok.

Yarinki ölçümde netleşir canim.. insallah bisey çıkmaz..

Bugun menu
Sabah 9.10
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
1 kozlenmis kırmızı biber
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara 10.40
6 badem

Ogle 12.45
4 adet tavuk kofte
Bol salata

Arac 15.30
1 minik portakal
1c.bardagi kefir

Aksam 17.40
7 yk patlican yemegi
2 yk bulgur pilavi
1 parca pide

Ara
Yapmiyacam cunku ilk defa diyetimin dışına ciktim bugun bir parca pide yedim esim almis sicacikti...ben ise coook actim aksam yemegimi 18.00bile bekleyemedim....o yuzden o bir parcayi yedim pismanmiyim hayir zaten bir parcacikti suan acmiyim evet açım biraz ((

2.5 lt su ve beyaz cay icildi.. LAydLiNe
Spor yok bugün...

Annem ciddi diabetik daha önce de söylemiştim.
Diabet konusunda gerçekten benim diyen doktorla yarışırım.

Tokluk şekerini yemekten tam 2 saat sonra ölç lütfen canım.
80-140 arası genelde normal kabul edilir tokluk şekerinde.

Açlık kan şekerini de min 8 saat açlıktan sonra ölçmelisin.
Onda da 70'in altında isen düşük şekerli kabul ediyorlar genelde.

45 tokluk demek, senin açlık kan şekerinin max25 olduğunu gösterir ki Allah korusun komalık olunur o durumda.
Benim açlığım oralara düştüğünde bildiğin uyku hali basıyor kaldı ki 25'ler.

Bence yarın tekrar hem açlık hem tokluk ölçtürmelisin. Gerekirse yükleme yapılsın ama ben o testte problem olduğunu düşünüyorum hala.

Guzel menu )
Yaww bir cogumuz dikkatli ve az yiyoruz biz niye kilo veremiyoruz bizim hatamiz nerdeeeeee
Bi bilsem canım bir bilsem.
Hadi benimki hipotroid desem, e ilaç da alıyorum.

Başkaları olsa sapır sapır kilo verir, biz gramlarla savaşıyoruz.

Aynen ben de isyanlardayım senin gibi

Hmm o da
Eki Görüntüle 2237652

Ben duruma göre bazen etli, bazen tavuklu yapıyorum. Etli yaptığımda içine nohut ve minik mantılardan da koyuyorum Yüksük çorbası gibi oluyor.
Tarif çol güzel tavuk alayım yapacağım hemen ve tavuk köftesi için de kasaptan tavuk kıyması yaptıracağım

Bi bilsem canım bir bilsem.
Hadi benimki hipotroid desem, e ilaç da alıyorum.

Başkaları olsa sapır sapır kilo verir, biz gramlarla savaşıyoruz.

Aynen ben de isyanlardayım senin gibi
Cok garip degil mi ? Sanki butun metabolizmasi yavas olanlar bir araya toplanmışiz... tamam icimizde iyi kilo verenlerde var ama sifir kacamakla veriyorlar. ...
Ben komşumu ornek aldim bu diyetisyene gittim eeee ayni diyetisten menulerle sporsuz 20 kilo verdi kiiii arada kacamak yaptim dedi.... eeeee ben de ayni diyetisyene gidiyorum harfiyen uyguluyorum bugunku bir parca pideyi saymazsak her dedigine uydum daha ben ne yapayım...
Yaaa benim sıkıntım su aclik onemli degil bilirimki ac kalsam kilo verecem ama oylede olmuyor isyanlardayim vallaaaaaaa

Reactions: csi

Biraz sabret düzelecek. Bünye alışkın değil böyle beslenmeye. İster istemez tepki veriyor. Bir de senin kas oranın komşuya göre mutlaka yüksektir. Kastan kolay kolay gitmez kilo yani vücut yağları arayıp buluyor. O yüzden sabretcen yavaş yayaş olacak ama olacak.

Ama şöyle de bir durum var ben iki gün adam gibi beslensem yani kaçamak yapmasam hemen kilo veriyorum. Şekersiz 21 güne başladığımda harika sonuçlar almıştım. Yaşımız da aşağı yukarı aynı seninle ama demek ki metabolizma farkı var. Sen tahlillerini yaptırmış mıydın?

Kızlar yeni geldim eve. Büyük kızımı halk oyunları antrenmanına götürüyorum. Gitmişken ben de yürüyorum. O beğenmediğini adımlar var ya bugün 10 bin adım yürüyebilmek için 50 dk tempolu yürüdüm. Ve bundan sonra karar aldım. Her gün mutlaka ne yapıp ne edip 10 bin adımı tamamlayacağım. Ve kendime 2 ay süre verdim. 2 ay sonra tartıda 60 ı göreceğim. Acayip hırs yaptım.

Ben sabah öylece çıktım evden, kızı cimnastiğe götürdüm, ben spora gittim. Şimdi arabada uyuyor başında bekliyorum. Evde işlerim sular seller gibi, öylece oturuyorum. Üstelik çok yorgunum

Benim kızımda jimnastiğe gidiyor ne güzel. Kaç yaşında senin ki? Bir de ne aşamada? Gülce geçen hafta sıfır bacak açtı. Öyle mutlu ki anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…