Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben ilk kızımda 2 gün de öğrettim. Ama tüm gün tuvalete gittik geldik. Adana'daydık o zaman. Yerlerdeki halıları da kaldırdım. Ama git gel sürekli suyla oynadık. Hafta sonu öğrendi bir daha da bezlemedim. Küçükte de 5 günlük senelik izin aldım. O biraz zorladı ama öğrendi. Bence bakıcıyla olmaz o iş. Anne kendi öğretecek.

Canım bir daha baktır. Tahlil de hata olabilir. 45 çok düşük komaya bile girebilirsin ki ayakta durman bile mucize. Hiç elinin ayağının titrediği oluyor mu acıktığın zaman? Hipoglisemi genelde aile de olmaz. Hiperglisemi genetik özelliği olan. Yani tip 1 diyabetle tip 2 diyabet farklı. Allah göstermesin önemli bir durum. Mutlaka yenile tahlilini.

Ben sık tahlil yaptiriyorum bisey cikmamisti... simdi bende esimle konustum sabah gidip bi kan tahlili yaptiracam...

Ben sık tahlil yaptiriyorum bisey cikmamisti... simdi bende esimle konustum sabah gidip bi kan tahlili yaptiracam...

Aynen canım hormonlarına da baktır. Tiroid hormonundan kaynaklı zayıflamakta sıkıntı çıkıyor biliyorsun. Nolur nolmaz

Kahvaltının saati geç olmuş canım. Ama yediklerin güzel genel anlamda. Suyu mutlaka ikiye tamamla.

Form ekmek yerine bir hafta tam buğday denesen? Bu cumadan başlasana bakalım iki hafta arasında ne kadar fark edecek

Şimdi konuşursam görümce olacağım. O sebeple susma hakkımı kullanıyorum.

Aynen canım hormonlarına da baktır. Tiroid hormonundan kaynaklı zayıflamakta sıkıntı çıkıyor biliyorsun. Nolur nolmaz
E tamam hormonlar çalışmıyor da, be vicdansız hormon her gün 200 mg ilaç alıyorum daha ne? Millet dukanla haftada 2.5kg verir . Ben Bi. De duraklamaya girdim, 2.5'tan vazgeçtim

okulda telefonda yaptıgım alıntılar gitmiş telefonumun sarjını okulda unuttum, 6 da ancak cıkabildim, pestilim cıktı yine bugun, şimdi yemek yendi sofra toplandı daha oglumu yatıracagım hemen de uyumuyor, saat 10 da da spor yapılır mı, ben sporumu bir turlu duzene koyamadım okul basladıgından beri

Canim , sen insulin icin ilac aliyorsun demi ? Daha oncede kullandin mi ? Kullandiktan sonra kilo vermen hizlandi mi ?

Ben menülerin hepsini beğendim afiyet olsun kızlar
Kahvaltının saati geç olmuş canım. Ama yediklerin güzel genel anlamda. Suyu mutlaka ikiye tamamla.
Bugünlük öyle oldu suyu içiyorum kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…