Bu hafta üstümde bir bahar yorgunluğu var. Hiç bir iş yapamıyorum. Uyumak istiyorum sürekli
aahahaaha.Kızımı hiç dövmedim, babası da dövmedi.
Poposuna bi şaplak atmışımdır ben belki, yalan demeyeyim ama bizde ciddi ceza sistemi işlerdi.
Çünkü ben ve kardeşim de öyle büyüdük.
Hiç de özgüvensiz falan değiliz pek şükür.
Annemiz misafirlikte bir yanlışımız olduğunda bir açardı maviş gözlerini, biz hazır ola geçerdik. Benim kıza göz açsam " n'oldu anneciğim bir şey mi istiyorsun" diyor. döver misin? sabaha mı bırakırsın?
Ama çok sağlam cırlarım ben.
Kocamın ya da kızımın adlarını (ki kızımın iki adı var) Ad Soyad tamlamasıyla söylediğim anda, ölü taklidi yaparlar
benim yeğenim (erkek) 3 yaşını bitirdi ve hala bezleniyor.
1 haftaya yakın denedi bakıcı teyzemiz, neymiş kakasını tuvalete yapmıyor da tutuyormuş diye vazgeçildi.
Ki bence bakıcının kolayına geliyor böylesi, diğer türlü durmadan wc'ye taşımak zorunda kalacak.
Geline bir şey demiyorum da, kardeşime dedim geçen gün "şunun şurasında ilkokula başlamasına ne kaldı, o zaman çıkar bezden" diye.
Ya kızlar ben bugün sağlık ocağına gidip tahlil yaptırdım yarın yeni bir diyetisyene gidecem diye. Az önce aile hekimim aradı beni şekerim çok düşük çıkmış tok olmama rağmen 45ki tokluk şekeri en düşük 110dur. Hemen şekerli bişeyler ye yakınında varsa tekrar bi baktır dedi hastaneye de uğramam lazımmış bu kadar düşüklükle hastaneye yatırabilirlermiş korkuttu beni ya bi yanlışlık falan mı yaptılar ki tahlilde bizim aile de hiç şeker problemi yok
Ben sık tahlil yaptiriyorum bisey cikmamisti... simdi bende esimle konustum sabah gidip bi kan tahlili yaptiracam...Biraz sabret düzelecek. Bünye alışkın değil böyle beslenmeye. İster istemez tepki veriyor. Bir de senin kas oranın komşuya göre mutlaka yüksektir. Kastan kolay kolay gitmez kilo yani vücut yağları arayıp buluyor. O yüzden sabretcen yavaş yayaş olacak ama olacak.
Ama şöyle de bir durum var ben iki gün adam gibi beslensem yani kaçamak yapmasam hemen kilo veriyorum. Şekersiz 21 güne başladığımda harika sonuçlar almıştım. Yaşımız da aşağı yukarı aynı seninle ama demek ki metabolizma farkı var. Sen tahlillerini yaptırmış mıydın?
Ben sık tahlil yaptiriyorum bisey cikmamisti... simdi bende esimle konustum sabah gidip bi kan tahlili yaptiracam...
Kahvaltı 11:00
2 haş yumurta
1 kk peynir+7 zeytin +1 ceviz
4 Marul +boool tere+maydanoz
15:15 Türk kahvesi
Akşam 18:00
1 tabak yoğurtlu dereotlu kabak
1 dilim kepek ekmek
6 tane fırında pişmiş mantar
Su henüz 1 lt oldu ama yatana kadar 2 olur inşallah
Baktirayim canim ama bunda 3 -4 ay once yaptirmistim hepsine bakilmisti hic bisey cikmamisti....Aynen canım hormonlarına da baktır. Tiroid hormonundan kaynaklı zayıflamakta sıkıntı çıkıyor biliyorsun. Nolur nolmaz
Bugun menu
Sabah 9.10
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
1 kozlenmis kırmızı biber
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara 10.40
6 badem
Ogle 12.45
4 adet tavuk kofte
Bol salata
Arac 15.30
1 minik portakal
1c.bardagi kefir
Aksam 17.40
7 yk patlican yemegi
2 yk bulgur pilavi
1 parca pide
Ara
Yapmiyacam cunku ilk defa diyetimin dışına ciktim bugun bir parca pide yedim esim almis sicacikti...ben ise coook actim aksam yemegimi 18.00bile bekleyemedim....o yuzden o bir parcayi yedim pismanmiyim hayir zaten bir parcacikti suan acmiyim evet açım biraz((
2.5 lt su ve beyaz cay icildi..LAydLiNe
Spor yok bugün...
Malesef canım bu hafta reglim şuan.hatta artı çıkıyorum inş. Sabit kalabilsem bakalım ona uğraşıyorum.Sana yetişemem. Sen beni geçersin yine :)
Şimdi konuşursam görümce olacağım. O sebeple susma hakkımı kullanıyorum.Ben ilk kızımda 2 gün de öğrettim. Ama tüm gün tuvalete gittik geldik. Adana'daydık o zaman. Yerlerdeki halıları da kaldırdım. Ama git gel sürekli suyla oynadık. Hafta sonu öğrendi bir daha da bezlemedim. Küçükte de 5 günlük senelik izin aldım. O biraz zorladı ama öğrendi. Bence bakıcıyla olmaz o iş. Anne kendi öğretecek.
Bende aynı durumdayım malesef seninkini bilmiyorum ama benimki galiba regl denBu hafta bana bir şeyler oldu anlamadım. Çok acıkıyorum. Canım çok tatlı istiyor. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum
Süpersiniz canım hadi bakalım sizi takipteyim.Aynen öyle bana yetişme çalışıyor ki bence yetişecek @merve4416
E tamam hormonlar çalışmıyor da, be vicdansız hormon her gün 200 mg ilaç alıyorum daha ne? Millet dukanla haftada 2.5kg verir . Ben Bi. De duraklamaya girdim, 2.5'tan vazgeçtimAynen canım hormonlarına da baktır. Tiroid hormonundan kaynaklı zayıflamakta sıkıntı çıkıyor biliyorsun. Nolur nolmaz
Tam buğday ekmek midemi yakiyor bi cavdari deniyeyimmm canim..Form ekmek yerine bir hafta tam buğday denesen? Bu cumadan başlasana bakalım iki hafta arasında ne kadar fark edecek
Mayasından mı acaba? Fırını değiştirsen?Tam buğday ekmek midemi yakiyor bi cavdari deniyeyimmm canim..
Evet mayadan canim , buraya yeni bir firin acildi bide ordan deniyeyim...Mayasından mı acaba? Fırını değiştirsen?
Canim , sen insulin icin ilac aliyorsun demi ? Daha oncede kullandin mi ? Kullandiktan sonra kilo vermen hizlandi mi ?okulda telefonda yaptıgım alıntılar gitmiştelefonumun sarjını okulda unuttum, 6 da ancak cıkabildim, pestilim cıktı yine bugun, şimdi yemek yendi sofra toplandı daha oglumu yatıracagım hemen de uyumuyor, saat 10 da da spor yapılır mı, ben sporumu bir turlu duzene koyamadım okul basladıgından beri
Bugünkü menüm
8.45 2 bardak detoks suyu
9.30
Yulafli 1 yumurtadan omlet
1 dilim.beyaz peynir
Dereotu domates
11.45
2 ceviz
14
Balik
Salata
1 dilim cavdar
Ara
1 hurma 1 gün kurusu bir armut tarcinli
Aksam 18-19
2 kase ispanakli corba
Salata
1 dilim.cavdar
Ara
1 bardak laktozsuz süt tarcinli
Su 2.5 olur
Spor henüz yapmadim ama leslie yapicam insallah
Bugünkü menüm
Sabah 08:00
2 haşlanmış yumurta, az peynir, 5 zeytin, 1 elma
Ara 11:00
Bir avuç leblebi
Öğlen 12:30
1 kase tavuk çorbası, 1 porsiyon kiremit köfte, salata
Ara 14:30
Bir avuç leblebi
Akşam 17:30
1 kase yoğurt, 3 hurma
2 litre su içildi
20.02 Çarşamba
Ben de yazayım da bugün artık başka birşey yemeyeyim.
08:30
1 kare yoğurt
4 kuru kayısı
1 bardak çay
2 dilim ekmek
15:30
2 haşlanmış tavuk but
Salata
2 dilim ekmek
17:30
1 kupa sütlü menengiç kahvesi
2 incir
2 ceviz
Duygu 2 Ye tamamlarım
LAydLiNe
Ben menülerin hepsini beğendim afiyet olsun kızlarBugun menu
Sabah 9.10
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
1 kozlenmis kırmızı biber
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara 10.40
6 badem
Ogle 12.45
4 adet tavuk kofte
Bol salata
Arac 15.30
1 minik portakal
1c.bardagi kefir
Aksam 17.40
7 yk patlican yemegi
2 yk bulgur pilavi
1 parca pide
Ara
Yapmiyacam cunku ilk defa diyetimin dışına ciktim bugun bir parca pide yedim esim almis sicacikti...ben ise coook actim aksam yemegimi 18.00bile bekleyemedim....o yuzden o bir parcayi yedim pismanmiyim hayir zaten bir parcacikti suan acmiyim evet açım biraz((
2.5 lt su ve beyaz cay icildi..LAydLiNe
Spor yok bugün...
Bugünlük öyle oldu suyu içiyorum kaptanımKahvaltının saati geç olmuş canım. Ama yediklerin güzel genel anlamda. Suyu mutlaka ikiye tamamla.
Şimdi Çoğu fırın ekşi kayalı ekmek de yapıyor. Onu da deneyebilirsin.Evet mayadan canim , buraya yeni bir firin acildi bide ordan deniyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?