- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Beni gaza getiriyorsun Merve aferin sana canım...Bu haftaGonul83 sana yetişir heralde :)
Hadi canim inş. Yaparsın sen.zaten 10 bin yurursen kesin düşersin..50dk 10 bin adım yapiyormuki..ben bu 1 saat falan yurudugumde ancak 6000 yapıyor.Kızlar yeni geldim eve. Büyük kızımı halk oyunları antrenmanına götürüyorum. Gitmişken ben de yürüyorum. O beğenmediğini adımlar var ya bugün 10 bin adım yürüyebilmek için 50 dk tempolu yürüdüm. Ve bundan sonra karar aldım. Her gün mutlaka ne yapıp ne edip 10 bin adımı tamamlayacağım. Ve kendime 2 ay süre verdim. 2 ay sonra tartıda 60 ı göreceğim. Acayip hırs yaptım.
Çok yorma kendini canım :)Biliyorum canım. Şu nefsimizi bi tutabilsek zaten.simdi o baklava için spor yapicam.
Anladım canımIstahim yok bugunler de ondan yiyemedim canim yoksa mutlaka haşlanmış yumurta yiyordum bir tane
Afiyet olsun güzel menüsabah 7.30 - 1 yumurta, 1 dilim ananas.
öğlen 12.00 - 4 kaşarlı köfte, 2 dilim ekmek.
akşam 18.00 - kasaptan alınma sucuk 150 gr kadar, domates.
beni takip et beni :) az kaldı sana kavuştum hele ki bu hafta kilo verememişsin ohh bana yaradı en az kilosu olan sensin burada ama seni sollayacağım sanırım tacını elinden alacağım heheheheheSüpersiniz canım hadi bakalım sizi takipteyim.
Merve böyle devam et iyi gaza gelsin bakalım görelim ki bir daha baklava yiyor mu :)Bu haftaGonul83 sana yetişir heralde :)
Beni gaza getiriyorsun Merve aferin sana canım...
Artık baklava yiyemezbeni takip et beni :) az kaldı sana kavuştum hele ki bu hafta kilo verememişsin ohh bana yaradı en az kilosu olan sensin burada ama seni sollayacağım sanırım tacını elinden alacağım hehehehehe
Merve böyle devam et iyi gaza gelsin bakalım görelim ki bir daha baklava yiyor mu :)
20 Şubat Çarşamba Spor Listesi
1.madamhd
4301 adım = 65 puan
360 merdiven = 72 puan
2.merve4416
8000 adım = 120 puan
10 dk eliptik = 50 puan
120 sn plank = 40 puan
5 dk cardio = 25 puan
Toplam = 235 puan
20 Şubat Çarşamba Spor Listesi
1.madamhd
4301 adım = 65 puan
360 merdiven = 72 puan
2. Hebelee
45 dk Leslie 5k 135
30 dk ev işi. 10
20 dk tempolu yürüyüş 60
25 dk normal yürüyüş 25
Toplam 230 puan
Hadi canim inş. Yaparsın sen.zaten 10 bin yurursen kesin düşersin..50dk 10 bin adım yapiyormuki..ben bu 1 saat falan yurudugumde ancak 6000 yapıyor.
Belki de canım. Senin boy maşallah ortada....Canım yürüyüşün temposu ve bacak boyu da önemli galiba. Ben son 2 turumda ara ara koştum. Senin tempon düşüktür yürürken.
Saat 11den beri spor yaptım evleri toparladım gece gece mutfağı hallettim süpürdüm ancak yatacağım şimdi çalışan kadın olunca malesef hep bu saatlere kalıyor ama bi aşkla yaptım umarım baklavayı birazda olsa eritmisimdir yarın daha dikkatli olup cumaya artı cikmamam lazım bakalım hepimiz için güzel bir gün olsun yarın kızlar...Çok yorma kendini canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?