Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar telefonunuza hiç pilates gibi spor programları yüklediniz mi şimdi ben app store da bakıyorum 28 günlük programlar var hergün ne yapman gerektiği gibi
Ben dün yükledim. Karın kası egzersizi diye. 30 günlük program. 3 gün egzersiz bir gün dinlenme. Dün başladım. Bugün yapmayacağım tartıdan dolayı. Yarın devam edeceğim.

valla bilmiyorum canım çok karışık kafam evet hepimizde olacak ama biraz kilo verip bu durumu yaşasaydım anlardım benim ki ilk başta yaşamam beni çok etkiliyor...

Ben dün yükledim. Karın kası egzersizi diye. 30 günlük program. 3 gün egzersiz bir gün dinlenme. Dün başladım. Bugün yapmayacağım tartıdan dolayı. Yarın devam edeceğim.
Bende indirdim ama yapsam mo yapmasam mı bilemedim önce kilolarımı versem sonra başlasam diyorum bir ay ücretsiz deneme sorma 90 dolar diyor çıldırmış

Kızlar bende eşimle konuştum ki o daha çok istiyor
Bir üniversite öğrencisi gibi harçlığını çıkaracak kadar bir bütçeyle bana yardıma gelecek birisini arıyoruz beklentimiz hepimizin yabancı dilini geliştirmesi çocuklarla ilgilenmesi ve benim doktor alışveriş gibi her türlü yardıma ihtiyacım olduğu noktada gelmesi haftada 3 gün yeter en az 3-4 saat kalması yeterli böylelikle eşime çok bağlı olmayız oda işine konsantre olur zırt pırt işten çıkıp gelmesine gerek olmaz başka türlü akıcı öğrenemeyeceğim bu dili ne kadar kursa da gitsen pratik yapmayınca olmuyor benimde konuşacak kimsem yok

Merhaba kızlar. Çok berbat bir gündü. Hem psikolojik anlamda hem beslenme anlamında. Adet olamamanın etkisi çok büyük gramla gidiyor buda motivasyonu mu düşürdü. Allah yardımcımız olsun yaa. Eltim benden kiloluydu kadın 1 ayda 8 kilo verdi ıncecik oldu 1 ayda yaa böyle birşey varmi ben kendimi parcaliyorum bütçe ayırıyorum zaman ayırıyorum adet olamıyorum diye sisim balon gibi. Haa onun adına çok sevindim asla kıskançlık anlamında söylemiyorum herkes kendi evinde yolunda. Ben neden yapamıyorum diyorum kadın 1 ayda eridi resmen

Kan verirken benim damarımı bulamıyorlar. Hep elimin üstünden alıyorlar. O yüzden de pek kan vermek istemiyorum

Herkesin metabolizması farklı malesef. Hızlı verilen kilolar sarkmaya sebep oluyor. O yüzden yavaş ve sarkmadan kilo vermek daha iyi bence

Herkesin metabolizması farklı malesef. Hızlı verilen kilolar sarkmaya sebep oluyor. O yüzden yavaş ve sarkmadan kilo vermek daha iyi bence
Yok canım ne sarkması var ne bise. Benden kiloluydu. 1 ay görmedim. 1 ayda başka bir şeye dönüşmüş. Yani bu kiloları 1 ayda almadık 1 ayda gidecek diye birey yok ama gramla gidince motive dusuyor

Sanırım sen bu hafta iyi kilo verdin öyle hissediyorum :)
En son pazartesi tartıldım o zaman +100 grdı .
salı günü reglim bitti bakalım bekliyorum inşallah vermişimdir
göndrmeyelimde canım oratada da bir realite var yaniii bu emeğe bu kadar direnmesi beni çok etkiliyor
Haklısın canım
Acaba bi gün kabak detoksunu yapsan mı dicem de metabolizmayı şaşırtmak için , ama diyetisyenin ne der bilmiyorum tabi

yemişim diyetisyeni vazgeçtim valla kendi bildiğimi yapacam iptal ettim .... iki öğün bir mini araya dönecem bu ne yaaa o zamanda aynıydı en azından bu kadar yorulmuyordum yemek hazırlamak için....yarından itibaren bildiğimi yapacam... yüzümü görün kızlar sivilce çıkmaya başladı normalde yüzüm pürüzsüzdü beyaz çaylardan mı verdiği zerdaçaldan mı ne bilmiyorum bana göre olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…