- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Benim eşim cocuklarida al git ben evde kafa dinleyeyim der herhalde....Ayy ne güzel ya bizde yok öyle imkanlar. Zaten eşime desem böyle yapacam ne tepki verir acaba
Sana iyi gezmeler kaptanım....balyozu falan unutursun herhalde gezerken.optum seni...
Ben dün yükledim. Karın kası egzersizi diye. 30 günlük program. 3 gün egzersiz bir gün dinlenme. Dün başladım. Bugün yapmayacağım tartıdan dolayı. Yarın devam edeceğim.Arkadaşlar telefonunuza hiç pilates gibi spor programları yüklediniz mi şimdi ben app store da bakıyorum 28 günlük programlar var hergün ne yapman gerektiği gibi
Bu tahlili nerden yaptırabiliyoruzOoo ne guzel dolu dolu bir gün olacak kaptanim. .iyi gezmeler.
Aynen benimki de öyle. O hep tek gezer ama benim öyle bir imkanım yok malesefBenim eşim cocuklarida al git ben evde kafa dinleyeyim der herhalde....
aile hekimine söylersen hepsini yapıyor canım ... detaylı bir test dersin ama hatırlat demir ferritin kan bütün değerlerime bakılsın dersen yapıyorlar...Bu tahlili nerden yaptırabiliyoruz
Sanırım sen bu hafta iyi kilo verdin öyle hissediyorum :)Günaydınlar kızlar hafif menülü kaçamaksız bir perşembe olması dileğiyle
valla bilmiyorum canım çok karışık kafamCanım ablamın diyetisyenle 12 kilo verdiğini söylemiştim. Sonra 1-1.5 ay gibi bi zaman hiç veremedi aynı kiloda takıldı sanırım direnç kilosuydu. Yani hepimizde olacak bir durum bu. Sabır sabır sabır ve bence hergün tartılmaktan vazgeç psikoloji çok önemli vücudu strese sokuyorsun
Bende indirdim ama yapsam mo yapmasam mı bilemedim önce kilolarımı versem sonra başlasam diyorum bir ay ücretsiz deneme sorma 90 dolar diyor çıldırmışBen dün yükledim. Karın kası egzersizi diye. 30 günlük program. 3 gün egzersiz bir gün dinlenme. Dün başladım. Bugün yapmayacağım tartıdan dolayı. Yarın devam edeceğim.
göndrmeyelimde canım oratada da bir realite var yaniii bu emeğe bu kadar direnmesi beni çok etkiliyorAaa aaaaa bunlar ne umutsuz mesajlar böyle
Duygularınızı anlıyorum kızlar ama yine de öyle sinyal göndermeyin beyne .tamam mı
Herkesin metabolizması farklı malesef. Hızlı verilen kilolar sarkmaya sebep oluyor. O yüzden yavaş ve sarkmadan kilo vermek daha iyi benceMerhaba kızlar. Çok berbat bir gündü. Hem psikolojik anlamda hem beslenme anlamında. Adet olamamanın etkisi çok büyük gramla gidiyor buda motivasyonu mu düşürdü. Allah yardımcımız olsun yaa. Eltim benden kiloluydu kadın 1 ayda 8 kilo verdi ıncecik oldu 1 ayda yaa böyle birşey varmi ben kendimi parcaliyorum bütçe ayırıyorum zaman ayırıyorum adet olamıyorum diye sisim balon gibi. Haa onun adına çok sevindim asla kıskançlık anlamında söylemiyorum herkes kendi evinde yolunda. Ben neden yapamıyorum diyorum kadın 1 ayda eridi resmen
Yok canım ne sarkması var ne bise. Benden kiloluydu. 1 ay görmedim. 1 ayda başka bir şeye dönüşmüş. Yani bu kiloları 1 ayda almadık 1 ayda gidecek diye birey yok ama gramla gidince motive dusuyorHerkesin metabolizması farklı malesef. Hızlı verilen kilolar sarkmaya sebep oluyor. O yüzden yavaş ve sarkmadan kilo vermek daha iyi bence
En son pazartesi tartıldım o zaman +100 grdı .Sanırım sen bu hafta iyi kilo verdin öyle hissediyorum :)
Haklısın canımgöndrmeyelimde canım oratada da bir realite var yaniii bu emeğe bu kadar direnmesi beni çok etkiliyor
yemişim diyetisyeni vazgeçtim valla kendi bildiğimi yapacam iptal ettim .... iki öğün bir mini araya dönecem bu ne yaaa o zamanda aynıydı en azından bu kadar yorulmuyordum yemek hazırlamak için....yarından itibaren bildiğimi yapacam... yüzümü görün kızlar sivilce çıkmaya başladı normalde yüzüm pürüzsüzdü beyaz çaylardan mı verdiği zerdaçaldan mı ne bilmiyorum bana göre olmadı...En son pazartesi tartıldım o zaman +100 grdı .
salı günü reglim bitti bakalım bekliyorum inşallah vermişimdir
Haklısın canım
Acaba bi gün kabak detoksunu yapsan mı dicem de metabolizmayı şaşırtmak için , ama diyetisyenin ne der bilmiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?