but canım, biliyorum biraz fazla oldu. Saat 12 gibi spora gittim, kahvaltıyı çok hafif yapmıştım. Akşam yemeği ile birleştirdim.Tavuk bud mu baget mi canim 2 tane olan bud ise bana fazla geldi gibi...
afiyet olsun canım.Bugun menu
Sabah 9.10
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
1 kozlenmis kırmızı biber
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara 10.40
6 badem
Ogle 12.45
4 adet tavuk kofte
Bol salata
Arac 15.30
1 minik portakal
1c.bardagi kefir
Aksam 17.40
7 yk patlican yemegi
2 yk bulgur pilavi
1 parca pide
Ara
Yapmiyacam cunku ilk defa diyetimin dışına ciktim bugun bir parca pide yedim esim almis sicacikti...ben ise coook actim aksam yemegimi 18.00bile bekleyemedim....o yuzden o bir parcayi yedim pismanmiyim hayir zaten bir parcacikti suan acmiyim evet açım biraz((
2.5 lt su ve beyaz cay icildi..LAydLiNe
Spor yok bugün...
dün moralim çok bozuldu benim de, salonda tartıldım değil vermek artıya çıkmışım. Benim bütün kan değerlerim normal. Diyeti bırakma noktasına bile geldim. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor.Cok garip degil mi ? Sanki butun metabolizmasi yavas olanlar bir araya toplanmışiz... tamam icimizde iyi kilo verenlerde var ama sifir kacamakla veriyorlar. ...
Ben komşumu ornek aldim bu diyetisyene gittim eeee ayni diyetisten menulerle sporsuz 20 kilo verdi kiiii arada kacamak yaptim dedi.... eeeee ben de ayni diyetisyene gidiyorum harfiyen uyguluyorum bugunku bir parca pideyi saymazsak her dedigine uydum daha ben ne yapayım...
Yaaa benim sıkıntım su aclik onemli degil bilirimki ac kalsam kilo verecem ama oylede olmuyorisyanlardayim vallaaaaaaa
3 yaşında Kaptan, daha öyle bacak açma yok da takla atıyorlar, denge yürüyüşü vb şeyler yapıyorlar. Allah ömür verirse cimsatiğe devam ettirebildiğim sürece ettireceğim. Bütün sporların temelinde cimnastik varmış.Benim kızımda jimnastiğe gidiyor ne güzel. Kaç yaşında senin ki? Bir de ne aşamada? Gülce geçen hafta sıfır bacak açtı. Öyle mutlu ki anlatamam.
Aynen aynen, sen birşey dersen kötü olursun.Şimdi konuşursam görümce olacağım. O sebeple susma hakkımı kullanıyorum.
bunlar Ankara’da mı canım? Ne güzel karar vermişsin. Hava güzel olur umarım.[/QUOTE]Kızlar menülerde kaçamak yapanlara tek tek terlik fırlatıcam buradan ama3oglanannesi sana balyoz bile atabilirim o baklava için. Hem regl var diyorsun hem de kaçamak yapıyorsun. İnşallah cumaya artı çıkmazsın.
Yarın ortalıklardan kayboluyorum. Sabah sırt çantamı, kahvemi ve fotoğraf makinemi alıp tek başıma Ankara ya gideceğim. Bir kaç tane müze gezip, milli kütüphane de dolaşacağım biraz. Belki vakit kalırsa Tunalı hilmi de aylak aylak dolaşacağım. Yarın tamamen kendime kalmış bir gün olacak ve sadece ânı yaşamayı planlıyorum. Yarın hiç sesim çıkmazsa merak etmeyin bol bol yürümüş kafa dinlemiş olacağım. Planı da sırayla yazayım. Umarım yetiştirebilirim.
1-Ankara kalesi
2-Rahmi Koç müzesi
3-Anadolu Medeniyetler müzesi
4- Cumhuriyet müzesi
5- Milli Kütüphane
Ooo haydi bakalım diyetisyen ne diyecek merakla bekliyoruz hastane sonuçların inşallah iyi çıkarGünaydın kızlar...
Bende hastanedeyim dünki tahlilleri yenileyeceğim. Bugün hastanelerde olacam sanırım 11.30da diyetisyen randevum var
Bizide haberdar et canimGünaydın kızlar...
Bende hastanedeyim dünki tahlilleri yenileyeceğim. Bugün hastanelerde olacam sanırım 11.30da diyetisyen randevum var
Canim , sen hic tahlil yaptirdin mi insulin vs olcturdun mü ?Hiç modum yok bugün şu kilo verememe olayındaki dolayı ama yine de güzel bir gün olsun diye umut ediyorum.
Ooo ne guzel dolu dolu bir gün olacak kaptanim. .iyi gezmeler.Kızlar menülerde kaçamak yapanlara tek tek terlik fırlatıcam buradan ama3oglanannesi sana balyoz bile atabilirim o baklava için. Hem regl var diyorsun hem de kaçamak yapıyorsun. İnşallah cumaya artı çıkmazsın.
Yarın ortalıklardan kayboluyorum. Sabah sırt çantamı, kahvemi ve fotoğraf makinemi alıp tek başıma Ankara ya gideceğim. Bir kaç tane müze gezip, milli kütüphane de dolaşacağım biraz. Belki vakit kalırsa Tunalı hilmi de aylak aylak dolaşacağım. Yarın tamamen kendime kalmış bir gün olacak ve sadece ânı yaşamayı planlıyorum. Yarın hiç sesim çıkmazsa merak etmeyin bol bol yürümüş kafa dinlemiş olacağım. Planı da sırayla yazayım. Umarım yetiştirebilirim.
1-Ankara kalesi
2-Rahmi Koç müzesi
4- Cumhuriyet müzesi
5- Milli Kütüphane
Gunaydin kizlar ,
Pazartesinden bu yana kilom sabit değişmiyor 70.400 delirecemderinnnn nefes alıyorum sabir diyorum...
Tahlile gidemedim sabah esimin ise gitmesi gerekti ... yarin yada pazartesi gidecem...3 ay onceki tahlilde hic bisey cikmamisti ...sinirlerim zip zip acaba 7leri kirinca 6lar pat pat mi gidecekkkk
Hiç modum yok bugün şu kilo verememe olayındaki dolayı ama yine de güzel bir gün olsun diye umut ediyorum.
Aaa aaaaa bunlar ne umutsuz mesajlar böyleGunaydin kizlar ,
Pazartesinden bu yana kilom sabit değişmiyor 70.400 delirecemderinnnn nefes alıyorum sabir diyorum...
Tahlile gidemedim sabah esimin ise gitmesi gerekti ... yarin yada pazartesi gidecem...3 ay onceki tahlilde hic bisey cikmamisti ...sinirlerim zip zip acaba 7leri kirinca 6lar pat pat mi gidecekkkk
Kızlar menülerde kaçamak yapanlara tek tek terlik fırlatıcam buradan ama3oglanannesi sana balyoz bile atabilirim o baklava için. Hem regl var diyorsun hem de kaçamak yapıyorsun. İnşallah cumaya artı çıkmazsın.
1-Ankara kalesi
2-Rahmi Koç müzesi
4- Cumhuriyet müzesi
5- Milli Kütüphane
Hepimizin yerine gezin kaptanımKızlar menülerde kaçamak yapanlara tek tek terlik fırlatıcam buradan ama3oglanannesi sana balyoz bile atabilirim o baklava için. Hem regl var diyorsun hem de kaçamak yapıyorsun. İnşallah cumaya artı çıkmazsın.
1-Ankara kalesi
2-Rahmi Koç müzesi
4- Cumhuriyet müzesi
5- Milli Kütüphane
Hadi bismillah bakalım neler duyacaksınGünaydın kızlar...
Sana iyi gezmeler kaptanım....balyozu falan unutursun herhalde gezerken.optum seni...Kızlar menülerde kaçamak yapanlara tek tek terlik fırlatıcam buradan ama3oglanannesi sana balyoz bile atabilirim o baklava için. Hem regl var diyorsun hem de kaçamak yapıyorsun. İnşallah cumaya artı çıkmazsın.
1-Ankara kalesi
2-Rahmi Koç müzesi
4- Cumhuriyet müzesi
5- Milli Kütüphane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?