Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar menülerde kaçamak yapanlara tek tek terlik fırlatıcam buradan ama 3oglanannesi sana balyoz bile atabilirim o baklava için. Hem regl var diyorsun hem de kaçamak yapıyorsun. İnşallah cumaya artı çıkmazsın.

Yarın ortalıklardan kayboluyorum. Sabah sırt çantamı, kahvemi ve fotoğraf makinemi alıp tek başıma Ankara ya gideceğim. Bir kaç tane müze gezip, milli kütüphane de dolaşacağım biraz. Belki vakit kalırsa Tunalı hilmi de aylak aylak dolaşacağım. Yarın tamamen kendime kalmış bir gün olacak ve sadece ânı yaşamayı planlıyorum. Yarın hiç sesim çıkmazsa merak etmeyin bol bol yürümüş kafa dinlemiş olacağım. Planı da sırayla yazayım. Umarım yetiştirebilirim.
1-Ankara kalesi
2-Rahmi Koç müzesi
3-Anadolu Medeniyetler müzesi
4- Cumhuriyet müzesi
5- Milli Kütüphane

Tavuk bud mu baget mi canim 2 tane olan bud ise bana fazla geldi gibi...
but canım, biliyorum biraz fazla oldu. Saat 12 gibi spora gittim, kahvaltıyı çok hafif yapmıştım. Akşam yemeği ile birleştirdim.

afiyet olsun canım.

dün moralim çok bozuldu benim de, salonda tartıldım değil vermek artıya çıkmışım. Benim bütün kan değerlerim normal. Diyeti bırakma noktasına bile geldim. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor.

Benim kızımda jimnastiğe gidiyor ne güzel. Kaç yaşında senin ki? Bir de ne aşamada? Gülce geçen hafta sıfır bacak açtı. Öyle mutlu ki anlatamam.
3 yaşında Kaptan, daha öyle bacak açma yok da takla atıyorlar, denge yürüyüşü vb şeyler yapıyorlar. Allah ömür verirse cimsatiğe devam ettirebildiğim sürece ettireceğim. Bütün sporların temelinde cimnastik varmış.

Şimdi konuşursam görümce olacağım. O sebeple susma hakkımı kullanıyorum.
Aynen aynen, sen birşey dersen kötü olursun.

bunlar Ankara’da mı canım? Ne güzel karar vermişsin. Hava güzel olur umarım.[/QUOTE]

Reactions: csi
20 Şubat Çarşamba Spor Listesi

1.madamhd
4301 adım = 65 puan
360 merdiven = 72 puan

2. Hebelee
45 dk Leslie 5k 135
30 dk ev işi. 10
20 dk tempolu yürüyüş 60
25 dk normal yürüyüş 25
Toplam 230 puan

3.merve4416
8000 adım = 120 puan
10 dk eliptik = 50 puan
120 sn plank = 40 puan
5 dk cardio = 25 puan
Toplam = 235 puan

4.Mayis 24
Adim sayar 6724=95 puan
Merdiven 300=60 puan
Toplam 155 puan

5.Mumu85
45 dk lesli=135

6.LAydLiNe
10.111 adım = 152 puan

7.Akkat
30 dk cardio-150p
1100 adım-15p
Merdiven(13x18x2/5)-93p
Toplam-258 p

Günaydın arkadaşlar
Herkes nasıl iyi mi yarın tartı günü
Bugünü de atlatalım ha gayret yarın ola hayrola
Dün çok açıktım normalde böyle aç yatmazdım ama ağzıma lokma almadım öyle uyudum dünden dolu dolu bakliyat salatası yedim gözüm korktu ondan daha bişey yemedim

Günaydın kızlar...

Bende hastanedeyim dünki tahlilleri yenileyeceğim. Bugün hastanelerde olacam sanırım 11.30da diyetisyen randevum var

Gunaydin kizlar ,
Pazartesinden bu yana kilom sabit değişmiyor 70.400 delirecem derinnnn nefes alıyorum sabir diyorum...
Tahlile gidemedim sabah esimin ise gitmesi gerekti ... yarin yada pazartesi gidecem...3 ay onceki tahlilde hic bisey cikmamisti ...sinirlerim zip zip acaba 7leri kirinca 6lar pat pat mi gidecekkkk

Arkadaşlar telefonunuza hiç pilates gibi spor programları yüklediniz mi şimdi ben app store da bakıyorum 28 günlük programlar var hergün ne yapman gerektiği gibi

Ooo ne guzel dolu dolu bir gün olacak kaptanim. .iyi gezmeler.

Canım ablamın diyetisyenle 12 kilo verdiğini söylemiştim. Sonra 1-1.5 ay gibi bi zaman hiç veremedi aynı kiloda takıldı sanırım direnç kilosuydu. Yani hepimizde olacak bir durum bu. Sabır sabır sabır ve bence hergün tartılmaktan vazgeç psikoloji çok önemli vücudu strese sokuyorsun

Hiç modum yok bugün şu kilo verememe olayındaki dolayı ama yine de güzel bir gün olsun diye umut ediyorum.

Aaa aaaaa bunlar ne umutsuz mesajlar böyle

Duygularınızı anlıyorum kızlar ama yine de öyle sinyal göndermeyin beyne .tamam mı

Ayy ne güzel ya bizde yok öyle imkanlar. Zaten eşime desem böyle yapacam ne tepki verir acaba

Hepimizin yerine gezin kaptanım
İyi eğlenceler

Sana iyi gezmeler kaptanım....balyozu falan unutursun herhalde gezerken.optum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…