valla canım bende buna kafa yora yora yoruldum.... dün geceden beri oturdum video izliyorum beslenme uzmanlarından ünlü proflar hiç biri 6 öğün beslenme şeklini önermiyor..... bende diyetisyeni bıraktım kendi bildiğimi yapacam ......Merhaba kızlar. Çok berbat bir gündü. Hem psikolojik anlamda hem beslenme anlamında. Adet olamamanın etkisi çok büyük gramla gidiyor buda motivasyonu mu düşürdü. Allah yardımcımız olsun yaa. Eltim benden kiloluydu kadın 1 ayda 8 kilo verdi ıncecik oldu 1 ayda yaa böyle birşey varmi ben kendimi parcaliyorum bütçe ayırıyorum zaman ayırıyorum adet olamıyorum diye sisim balon gibi. Haa onun adına çok sevindim asla kıskançlık anlamında söylemiyorum herkes kendi evinde yolunda. Ben neden yapamıyorum diyorum kadın 1 ayda eridi resmen
işte bende öyle oldum motive düşüyor yahu daha ne yapyım diyorum..Yok canım ne sarkması var ne bise. Benden kiloluydu. 1 ay görmedim. 1 ayda başka bir şeye dönüşmüş. Yani bu kiloları 1 ayda almadık 1 ayda gidecek diye birey yok ama gramla gidince motive dusuyor
Şu ana kadar ne yedin canımyemişim diyetisyeni vazgeçtim valla kendi bildiğimi yapacam iptal ettim .... iki öğün bir mini araya dönecem bu ne yaaa o zamanda aynıydı en azından bu kadar yorulmuyordum yemek hazırlamak için....yarından itibaren bildiğimi yapacam... yüzümü görün kızlar sivilce çıkmaya başladı normalde yüzüm pürüzsüzdü beyaz çaylardan mı verdiği zerdaçaldan mı ne bilmiyorum bana göre olmadı...
Valla bilmiyorum bıktım ama... Yani nasıl oluyor bu kadar çabuk kurtulabiliyolar. Biliyorum da yiyip içtiklerini şok oldum. 1 ayda erimis. 1 ayda kendimi yirtsam 4 kilo gider. Görüyorsun temiz besleniyorum ama gramla gidiyorvalla canım bende buna kafa yora yora yoruldum.... dün geceden beri oturdum video izliyorum beslenme uzmanlarından ünlü proflar hiç biri 6 öğün beslenme şeklini önermiyor..... bende diyetisyeni bıraktım kendi bildiğimi yapacam ......
evet haklısın başkası bizim yaptığımız diyeti yapsa inan erirdi bizde ne oluyor anlamıyorum....
Hiiic bilmiyorum valla sanki dünya yıkılmış da ben altında kalmışım öyle modum dusukişte bende öyle oldum motive düşüyor yahu daha ne yapyım diyorum..LAydLiNe bak kaptanımız geçen yazdı ben adam akıllı iki gün dikkat etsem kilo gidiyor diyor eeeee bizde niye gitmiyor
hiç modunu düşürme canım hemen arayışa gir bak ben şimdi youtubeda ece içeni izliyorum karatay ile 17 kilo vermiş ....bence izle ben kesinlikle iki öğüne dönüyorum...Hiiic bilmiyorum valla sanki dünya yıkılmış da ben altında kalmışım öyle modum dusuk
sabah normal kahvaltımı yaptım diyetsiyenin listesini yaptım akşamada et köftesi salata yapacam bugün arada 2 ceviz bir ayran içecem o kadar...Şu ana kadar ne yedin canım
Anladım canım tamam bakalım inşallah güzel olursabah normal kahvaltımı yaptım diyetsiyenin listesini yaptım akşamada et köftesi salata yapacam bugün arada 2 ceviz bir ayran içecem o kadar...
inşallah canımmm azimle devam edecem başka seçenekler arıyorum kendime ...Anladım canım tamam bakalım inşallah güzel olur
Kaptanın metabolizması farklı. Biz hep dikkat etsek de gitmiyorişte bende öyle oldum motive düşüyor yahu daha ne yapyım diyorum..LAydLiNe bak kaptanımız geçen yazdı ben adam akıllı iki gün dikkat etsem kilo gidiyor diyor eeeee bizde niye gitmiyor
evet herkeste farklı oluyor canım ... o yüzden birine iyi gelen başkasına iyi gelmiyor kesinlikle... benim komşum 20 kilo verdi benim listeyle üstelik ona 6 dilim ekmek vermişti bana vermemişti....ama bende tık yok boşa kürek çekiyorum bundan sonra karatay mantığına dönecem....Kaptanın metabolizması farklı. Biz hep dikkat etsek de gitmiyor
Ben karatay yapıyorum zaten. Cidden çok temiz bir beslenme şekli. Tesadüfe bak bende hamile kalmadan önce 17 kilo vermiştim 69 kilo da çook beğenmiştim kendimi. Bende araştırıyorum kafa patlatiyorum ama insan bazen çok yoruluyorhiç modunu düşürme canım hemen arayışa gir bak ben şimdi youtubeda ece içeni izliyorum karatay ile 17 kilo vermiş ....bence izle ben kesinlikle iki öğüne dönüyorum...
Kızlar bende eşimle konuştum ki o daha çok istiyor
Bir üniversite öğrencisi gibi harçlığını çıkaracak kadar bir bütçeyle bana yardıma gelecek birisini arıyoruz beklentimiz hepimizin yabancı dilini geliştirmesi çocuklarla ilgilenmesi ve benim doktor alışveriş gibi her türlü yardıma ihtiyacım olduğu noktada gelmesi haftada 3 gün yeter en az 3-4 saat kalması yeterli böylelikle eşime çok bağlı olmayız oda işine konsantre olur zırt pırt işten çıkıp gelmesine gerek olmaz başka türlü akıcı öğrenemeyeceğim bu dili ne kadar kursa da gitsen pratik yapmayınca olmuyor benimde konuşacak kimsem yok
Merhaba kızlar. Çok berbat bir gündü. Hem psikolojik anlamda hem beslenme anlamında. Adet olamamanın etkisi çok büyük gramla gidiyor buda motivasyonu mu düşürdü. Allah yardımcımız olsun yaa. Eltim benden kiloluydu kadın 1 ayda 8 kilo verdi ıncecik oldu 1 ayda yaa böyle birşey varmi ben kendimi parcaliyorum bütçe ayırıyorum zaman ayırıyorum adet olamıyorum diye sisim balon gibi. Haa onun adına çok sevindim asla kıskançlık anlamında söylemiyorum herkes kendi evinde yolunda. Ben neden yapamıyorum diyorum kadın 1 ayda eridi resmen
madamhd naptın canım .?
ısrarla devm et canım kırılacak bu zincir en sağlıklı diyet şekli karatay ....evet insan yoruluyor ama pes etmeyelim devam edelim... sonuç alacağımız günlerde gelecek...Ben karatay yapıyorum zaten. Cidden çok temiz bir beslenme şekli. Tesadüfe bak bende hamile kalmadan önce 17 kilo vermiştim 69 kilo da çook beğenmiştim kendimi. Bende araştırıyorum kafa patlatiyorum ama insan bazen çok yoruluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?