Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla canım bende buna kafa yora yora yoruldum.... dün geceden beri oturdum video izliyorum beslenme uzmanlarından ünlü proflar hiç biri 6 öğün beslenme şeklini önermiyor..... bende diyetisyeni bıraktım kendi bildiğimi yapacam ......
evet haklısın başkası bizim yaptığımız diyeti yapsa inan erirdi bizde ne oluyor anlamıyorum....

Yok canım ne sarkması var ne bise. Benden kiloluydu. 1 ay görmedim. 1 ayda başka bir şeye dönüşmüş. Yani bu kiloları 1 ayda almadık 1 ayda gidecek diye birey yok ama gramla gidince motive dusuyor
işte bende öyle oldum motive düşüyor yahu daha ne yapyım diyorum.. LAydLiNe bak kaptanımız geçen yazdı ben adam akıllı iki gün dikkat etsem kilo gidiyor diyor eeeee bizde niye gitmiyor

Şu ana kadar ne yedin canım

Valla bilmiyorum bıktım ama... Yani nasıl oluyor bu kadar çabuk kurtulabiliyolar. Biliyorum da yiyip içtiklerini şok oldum. 1 ayda erimis. 1 ayda kendimi yirtsam 4 kilo gider. Görüyorsun temiz besleniyorum ama gramla gidiyor

işte bende öyle oldum motive düşüyor yahu daha ne yapyım diyorum.. LAydLiNe bak kaptanımız geçen yazdı ben adam akıllı iki gün dikkat etsem kilo gidiyor diyor eeeee bizde niye gitmiyor
Hiiic bilmiyorum valla sanki dünya yıkılmış da ben altında kalmışım öyle modum dusuk

Hiiic bilmiyorum valla sanki dünya yıkılmış da ben altında kalmışım öyle modum dusuk
hiç modunu düşürme canım hemen arayışa gir bak ben şimdi youtubeda ece içeni izliyorum karatay ile 17 kilo vermiş ....bence izle ben kesinlikle iki öğüne dönüyorum...

Kaptanın metabolizması farklı. Biz hep dikkat etsek de gitmiyor
evet herkeste farklı oluyor canım ... o yüzden birine iyi gelen başkasına iyi gelmiyor kesinlikle... benim komşum 20 kilo verdi benim listeyle üstelik ona 6 dilim ekmek vermişti bana vermemişti....ama bende tık yok boşa kürek çekiyorum bundan sonra karatay mantığına dönecem....

hiç modunu düşürme canım hemen arayışa gir bak ben şimdi youtubeda ece içeni izliyorum karatay ile 17 kilo vermiş ....bence izle ben kesinlikle iki öğüne dönüyorum...
Ben karatay yapıyorum zaten. Cidden çok temiz bir beslenme şekli. Tesadüfe bak bende hamile kalmadan önce 17 kilo vermiştim 69 kilo da çook beğenmiştim kendimi. Bende araştırıyorum kafa patlatiyorum ama insan bazen çok yoruluyor

Güç bela bulasigimi yikadim evi supurdum. Akşam a kendime ne hazirlasam bilmiyorum. Keyfim olmayınca fikirde uretemiyorum

Çok iyi düşünmüşsünüz canım temiz birini bulabilirseniz ne güzel. Hepimizin ihtiyacı var böyle bir yardımcıya

Canım olumsuzluklar karşısında çok çabuk modun düşüyor ve kendini salıyorsun bence biraz daha dirayetli ve sabırlı olmalısın

Sağlık ocağında kanları beklettikleri için yanlış sonuç çıkabiliyormuş. Bugün iki kişi daha geldi dedi doktor aynı şekilde yanlış sonuçla. Tahlil verdim yinede daha bakmadım sonuçlara

ısrarla devm et canım kırılacak bu zincir en sağlıklı diyet şekli karatay ....evet insan yoruluyor ama pes etmeyelim devam edelim... sonuç alacağımız günlerde gelecek...

bugün bilerek spor yapmıyorum yarın tartıya kötü yansımasın diye ....ama yarından itibaren haftanın 4 günü 45 dk yürüş birazda göbek hareketleri yapacam .....

ada81
LAydLiNe

Bugün diyetisyene gittim ve bir kez daha emin oldum ki tartım fazla tartıyor. Sabah kahvaltı yaptıktan ve dışarı kıyafetlerimi giydikten sonra tartıldım 90.2 çıkmıştı diyetisyende 89.2 çıktı diyetisyende kıyafetlerden dolayı 1 kilo düştü yani gerçek kilom 88.2

Biliyorsunuz ki daha önce gittiğim diyetisyen değil bu. Önceki menü iptal listenin nerdeyse tamamı değişti. Obezite 1 grubuna giriyormuşum bu arada en az 20 kilo vermem lazım normale dönmek için.

Süt arttırıcı bitki çayı verdi ama reklam olduğunu düşünerek almakta kararsızım (hangi eczaneden aldığını bile söyledi)
Sütünü arttırmalı ve daha çok emzirmelisin çok daha rahat kilo verirsin dedi. Haftada 1 kilo vermekmiş hedefimiz. Yarın yeni listeme uymaya başlayacağım bakalım

ada81
Bakliyatla yada sebzeyle proteini karıştırmakta bir sakınca olmadığını söyledi. Yani yemeğe 250-300 gr kıyma koyuyorsan tabiki bu senin proteinini karşılar ayrıca protein yiyemezsin ama 50-100 gr kıyma koymanda bi sakınca yok dedi.

Haftada 4 gün yürüyüş dedi. 10 kilo falan verdikten sonra aerobik cd si verecekmiş basenlerim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…