Aynen arkadaşım bırakmak yok. Savaşmaya devamısrarla devm et canım kırılacak bu zincir en sağlıklı diyet şekli karatay ....evet insan yoruluyor ama pes etmeyelim devam edelim... sonuç alacağımız günlerde gelecek...
Aynen arkadaşım bırakmak yok. Savaşmaya devamısrarla devm et canım kırılacak bu zincir en sağlıklı diyet şekli karatay ....evet insan yoruluyor ama pes etmeyelim devam edelim... sonuç alacağımız günlerde gelecek...
Listen hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar getirir canımmadamhd
sağol canım sorduğun için... listen nasıl paylaşabilirmisin bizlerle...ada81
Bakliyatla yada sebzeyle proteini karıştırmakta bir sakınca olmadığını söyledi. Yani yemeğe 250-300 gr kıyma koyuyorsan tabiki bu senin proteinini karşılar ayrıca protein yiyemezsin ama 50-100 gr kıyma koymanda bi sakınca yok dedi.
Haftada 4 gün yürüyüş dedi. 10 kilo falan verdikten sonra aerobik cd si verecekmiş basenlerim için
ne kadar emzirirsen o kadar kilo gider bu doğru ama o bitki çaysız artış olmazmıymış ?ada81
LAydLiNe
Bugün diyetisyene gittim ve bir kez daha emin oldum ki tartım fazla tartıyor. Sabah kahvaltı yaptıktan ve dışarı kıyafetlerimi giydikten sonra tartıldım 90.2 çıkmıştı diyetisyende 89.2 çıktı diyetisyende kıyafetlerden dolayı 1 kilo düştü yani gerçek kilom 88.2
Biliyorsunuz ki daha önce gittiğim diyetisyen değil bu. Önceki menü iptal listenin nerdeyse tamamı değişti. Obezite 1 grubuna giriyormuşum bu arada en az 20 kilo vermem lazım normale dönmek için.
Süt arttırıcı bitki çayı verdi ama reklam olduğunu düşünerek almakta kararsızım (hangi eczaneden aldığını bile söyledi)
Sütünü arttırmalı ve daha çok emzirmelisin çok daha rahat kilo verirsin dedi. Haftada 1 kilo vermekmiş hedefimiz. Yarın yeni listeme uymaya başlayacağım bakalım
aynen canım en azından kilo almıyoruz yerimizde sayıyoruz .. pes edersek hemen kilo alıyoruz biliyorsun... bu zinciri kıracağız inşallah...Aynen arkadaşım bırakmak yok. Savaşmaya devam
Gerçekten ihtiyacım var başka yolu yok varsa da ben bundan fazlasını sıkamam kendimiÇok iyi düşünmüşsünüz canım temiz birini bulabilirseniz ne güzel. Hepimizin ihtiyacı var böyle bir yardımcıya
Canım olumsuzluklar karşısında çok çabuk modun düşüyor ve kendini salıyorsun bence biraz daha dirayetli ve sabırlı olmalısın
Sağlık ocağında kanları beklettikleri için yanlış sonuç çıkabiliyormuş. Bugün iki kişi daha geldi dedi doktor aynı şekilde yanlış sonuçla. Tahlil verdim yinede daha bakmadım sonuçlara
Çok iyi düşünmüşsünüz canım. Ben de yardımcım olmasını çok isterdim. Ama kimseye güvenemiyorum malesef. Temizliğe bile kimseyi çağıramıyorum. Temizlikçi çağırdığımda başında ben duruyorum, ben de yardım ediyorum, daha fazla yoruluyorum. Temizlikçi gelsin ben işime gideyim, döndüğümde de ev temizlenmiş olsunGerçekten ihtiyacım var başka yolu yok varsa da ben bundan fazlasını sıkamam kendimi
Her eve lazım bencede
Bende daha temizlik için anahtar bırakmadım bende gelince birlikte yapıyordum ama yakında düzenli gelecek ve anahtarı bırakabilirim güvenilir bir arkadaş ve acayip güzel yemek yapıyor (Antepli) arada yemekte yaptıracağım o düşündüğümüz arkadaşta Alman genç bir kızı özellikle de çocukları seven bana pek bir iş kalmıyor Allah’a şükür elhamdülillahÇok iyi düşünmüşsünüz canım. Ben de yardımcım olmasını çok isterdim. Ama kimseye güvenemiyorum malesef. Temizliğe bile kimseyi çağıramıyorum. Temizlikçi çağırdığımda başında ben duruyorum, ben de yardım ediyorum, daha fazla yoruluyorum. Temizlikçi gelsin ben işime gideyim, döndüğümde de ev temizlenmiş olsun
Amin canım.Bende daha temizlik için anahtar bırakmadım bende gelince birlikte yapıyordum ama yakında düzenli gelecek ve anahtarı bırakabilirim güvenilir bir arkadaş ve acayip güzel yemek yapıyor (Antepli) arada yemekte yaptıracağım o düşündüğümüz arkadaşta Alman genç bir kızı özellikle de çocukları seven bana pek bir iş kalmıyor Allah’a şükür elhamdülillah
Gerçekten sabrettim sabrın sonu selamet
Allah’a herkese nasip etsin
Bu hafta verdin mi 1 kg nasıl gidiyor birwz kopya ver :)Amin canım.
1 kg vermeyi artık rüyamda görürüm :) O kadar veremem bundan sonra. Salı 59.2, çarşamba 59.4, perşembe yani bugün 59.5. Kilo vermek yerine kilo alıyorumBu hafta verdin mi 1 kg nasıl gidiyor birwz kopya ver :)
Alla allah ama bazen öyle oluyor Cuma’ya birşey kalmıyor1 kg vermeyi artık rüyamda görürüm :) O kadar veremem bundan sonra. Salı 59.2, çarşamba 59.4, perşembe yani bugün 59.5. Kilo vermek yerine kilo alıyorumSen verdin galiba 1 kg :)
sağol canım sorduğun için... listen nasıl paylaşabilirmisin bizlerle...
ne kadar emzirirsen o kadar kilo gider bu doğru ama o bitki çaysız artış olmazmıymış ?
şekerin mi düştü acaba canım ?Sol kulağımın arkasına doğru başıma fena bi ağrı girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?