Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ısrarla devm et canım kırılacak bu zincir en sağlıklı diyet şekli karatay ....evet insan yoruluyor ama pes etmeyelim devam edelim... sonuç alacağımız günlerde gelecek...
Aynen arkadaşım bırakmak yok. Savaşmaya devam

ısrarla devm et canım kırılacak bu zincir en sağlıklı diyet şekli karatay ....evet insan yoruluyor ama pes etmeyelim devam edelim... sonuç alacağımız günlerde gelecek...
Aynen arkadaşım bırakmak yok. Savaşmaya devam

sağol canım sorduğun için... listen nasıl paylaşabilirmisin bizlerle...

ne kadar emzirirsen o kadar kilo gider bu doğru ama o bitki çaysız artış olmazmıymış ?

Gerçekten ihtiyacım var başka yolu yok varsa da ben bundan fazlasını sıkamam kendimi
Her eve lazım bencede

Gerçekten ihtiyacım var başka yolu yok varsa da ben bundan fazlasını sıkamam kendimi
Her eve lazım bencede
Çok iyi düşünmüşsünüz canım. Ben de yardımcım olmasını çok isterdim. Ama kimseye güvenemiyorum malesef. Temizliğe bile kimseyi çağıramıyorum. Temizlikçi çağırdığımda başında ben duruyorum, ben de yardım ediyorum, daha fazla yoruluyorum. Temizlikçi gelsin ben işime gideyim, döndüğümde de ev temizlenmiş olsun

Bende daha temizlik için anahtar bırakmadım bende gelince birlikte yapıyordum ama yakında düzenli gelecek ve anahtarı bırakabilirim güvenilir bir arkadaş ve acayip güzel yemek yapıyor (Antepli) arada yemekte yaptıracağım o düşündüğümüz arkadaşta Alman genç bir kızı özellikle de çocukları seven bana pek bir iş kalmıyor Allah’a şükür elhamdülillah
Gerçekten sabrettim sabrın sonu selamet
Allah’a herkese nasip etsin

Amin canım.

1 kg vermeyi artık rüyamda görürüm :) O kadar veremem bundan sonra. Salı 59.2, çarşamba 59.4, perşembe yani bugün 59.5. Kilo vermek yerine kilo alıyorum Sen verdin galiba 1 kg :)
Alla allah ama bazen öyle oluyor Cuma’ya birşey kalmıyor
Bilmiyorum bakacağız bir ileri iki geri gidiyorum işte senin gibi hep eksiye gitmiyor ama ben bugünde Leslie yapacağım çünkü çok faydasını gördüm bu hafya

sağol canım sorduğun için... listen nasıl paylaşabilirmisin bizlerle...

Kızı uyutuyorum şimdi birazdan atarım canım.

ne kadar emzirirsen o kadar kilo gider bu doğru ama o bitki çaysız artış olmazmıymış ?

Ya bu özellerde reklam işi çok var maalesef. Bu soruyu sorsam iki saat çayın faydalarını anlatacaktı sormadım. Benimde alıp içmediğim humana süt çayım var onu içiyim bari bu ara. Belki daha sonra söylediği çayı da alırım netten fiyatına baktım 45 tl cik

Ben başlayalı 2,5 ay oldu 7 kg verdim yaklaşık
Ayda 4 kg vermek gibi bir hedefim bardı ama demekki bu kadar oluyor ben buna da razıyım daha kilosu fazla olan arkadaşlar bile haftada 1 kg veremiyorsa benim ne haddime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…