sağol canım , evet reklam var benim diyetsiyende bişeyler satıyordu...Kızı uyutuyorum şimdi birazdan atarım canım.
Ya bu özellerde reklam işi çok var maalesef. Bu soruyu sorsam iki saat çayın faydalarını anlatacaktı sormadım. Benimde alıp içmediğim humana süt çayım var onu içiyim bari bu ara. Belki daha sonra söylediği çayı da alırım netten fiyatına baktım 45 tl cik
Gözünü kapat uzan yatağa desem çocukların bırakmazSol kulağımın arkasına doğru başıma fena bi ağrı girdi
canım bu metabolizma ile alakalı bir durum...Ben başlayalı 2,5 ay oldu 7 kg verdim yaklaşık
Ayda 4 kg vermek gibi bir hedefim bardı ama demekki bu kadar oluyor ben buna da razıyım daha kilosu fazla olan arkadaşlar bile haftada 1 kg veremiyorsa benim ne haddime
Ben karın egzersizi yapıyordum yarın tartı var diye yapmayacağım bugün. Bakalım yarın sonuçlar nasıl olacak merakla bekliyorum. @umudum2 nin baklavası tartıya nasıl yansıyacak acaba :) Geçen hafta bize çok büyük fark atmıştı :)Alla allah ama bazen öyle oluyor Cuma’ya birşey kalmıyor
Bilmiyorum bakacağızbir ileri iki geri gidiyorum işte senin gibi hep eksiye gitmiyor ama ben bugünde Leslie yapacağım çünkü çok faydasını gördüm bu hafya
Evet haklısın ama kilo fazlalığı olan bir insan daha az kilo vermesi gereken insana göre daha çok kilo verir buda bir gerçekcanım bu metabolizma ile alakalı bir durum...
Bendeki artıların sebebi leblebi de olabilir. Bugün yemeyeceğim o yüzdenAlla allah ama bazen öyle oluyor Cuma’ya birşey kalmıyor
Bilmiyorum bakacağızbir ileri iki geri gidiyorum işte senin gibi hep eksiye gitmiyor ama ben bugünde Leslie yapacağım çünkü çok faydasını gördüm bu hafya
Aynen bende merak ediyorumBen karın egzersizi yapıyordum yarın tartı var diye yapmayacağım bugün. Bakalım yarın sonuçlar nasıl olacak merakla bekliyorum. @umudum2 nin baklavası tartıya nasıl yansıyacak acaba :) Geçen hafta bize çok büyük fark atmıştı :)
Ben de üst kısımda fazlalıklar olduğu için bölgesel çalışıyorum.Aynen bende merak ediyorum
Tam kilomu vermeden bölgesel çalışmak istemiyorum ama kararsızım bilemiyorum
Bilmemki canım öyle ağrı yaparmışekerin mi düştü acaba canım ?
Aynen öyle canım bi kahve yaptım ondan medet umuyorum şimdilikGözünü kapat uzan yatağa desem çocukların bırakmaz
53 müKızlar şimdi benim boyum 156 cm 59 kiloyum. Sizce ideal kilom kaç olmalı. Ben 53 diye düşünüyordum. Dün netten araştırdım 49 diyor. Kardeşim diyetisyenlik öğrencisi, o da 55-56 olmalı diyor. 53 olursan yüzün çöker diyor. Kararsız kaldım
Seker düşünce böyle agri oluyor canimBilmemki canım öyle ağrı yaparmı
Aynen öyle canım bi kahve yaptım ondan medet umuyorum şimdilik
53 mü
Yok canım ya o çok az bence
Yemegimi yedim günü erken kapattim...Kızlar napiyorsunuz? Çok kasvetli bir gündü
Afiyet olsunYemegimi yedim günü erken kapattim...)
Hiç bilmiyorum neden oldu canımSeker düşünce böyle agri oluyor canim
Afiyet olsun canım ben de 18:30 gibi yiyeceğim inşallah .Yemegimi yedim günü erken kapattim...)
Inşallah canim hep birlikteAfiyet olsuninşallah tartı güzel sonuçlar verir yarin
Kolay gelsin canim... ben bugun pek is yapmadim...sabah bi evi süpürdüm bide tuvalet banyoyu temizligi bu kadar. Evdekilere yemek yaptim...Afiyet olsun canım ben de 18:30 gibi yiyeceğim inşallah .
Şimdi baya bi ev işi yaptım hiç bitmiyo
bende 153 boyum hadi taş çatlasın 155 fazlası yoktur :) 53 kiloda çok iyi görünüyordum bel inçe göbek çok az gögüslerde biraz büyük, popo pek yok basen de yok çok dengeliydi 53ve 55 aralığında çok iyiym asla 55 geçmemeliyimKızlar şimdi benim boyum 156 cm 59 kiloyum. Sizce ideal kilom kaç olmalı. Ben 53 diye düşünüyordum. Dün netten araştırdım 49 diyor. Kardeşim diyetisyenlik öğrencisi, o da 55-56 olmalı diyor. 53 olursan yüzün çöker diyor. Kararsız kaldım
ya gerçekten sporla poponun şekli değişiyor mu biri bana anlatabilir miKızlar komsumun kızı aynı yaşlarda benle ama bekar. Şimdi gördüm. Yikiliyoooor spor salonuna gidiyormuşhatunun poposunu sanki askiyla kaldırmışlar helâl olsun valla hi. Bravo dedim. Spora gidiyorum evde olmuyor salonda hocalar çalıştırıyor dedi. Bizim ki hayatta izin vermiyor salona koşarak giderdim yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?