Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol canım , evet reklam var benim diyetsiyende bişeyler satıyordu...

Ben başlayalı 2,5 ay oldu 7 kg verdim yaklaşık
Ayda 4 kg vermek gibi bir hedefim bardı ama demekki bu kadar oluyor ben buna da razıyım daha kilosu fazla olan arkadaşlar bile haftada 1 kg veremiyorsa benim ne haddime
canım bu metabolizma ile alakalı bir durum...

Ben karın egzersizi yapıyordum yarın tartı var diye yapmayacağım bugün. Bakalım yarın sonuçlar nasıl olacak merakla bekliyorum. @umudum2 nin baklavası tartıya nasıl yansıyacak acaba :) Geçen hafta bize çok büyük fark atmıştı :)

Bendeki artıların sebebi leblebi de olabilir. Bugün yemeyeceğim o yüzden

Aynen bende merak ediyorum
Tam kilomu vermeden bölgesel çalışmak istemiyorum ama kararsızım bilemiyorum

Kızlar şimdi benim boyum 156 cm 59 kiloyum. Sizce ideal kilom kaç olmalı. Ben 53 diye düşünüyordum. Dün netten araştırdım 49 diyor. Kardeşim diyetisyenlik öğrencisi, o da 55-56 olmalı diyor. 53 olursan yüzün çöker diyor. Kararsız kaldım

Kızlar komsumun kızı aynı yaşlarda benle ama bekar. Şimdi gördüm. Yikiliyoooor spor salonuna gidiyormuş hatunun poposunu sanki askiyla kaldırmışlar helâl olsun valla hi. Bravo dedim. Spora gidiyorum evde olmuyor salonda hocalar çalıştırıyor dedi. Bizim ki hayatta izin vermiyor salona koşarak giderdim yeminle

şekerin mi düştü acaba canım ?
Bilmemki canım öyle ağrı yaparmı
Gözünü kapat uzan yatağa desem çocukların bırakmaz
Aynen öyle canım bi kahve yaptım ondan medet umuyorum şimdilik
53 mü
Yok canım ya o çok az bence

Afiyet olsun canım ben de 18:30 gibi yiyeceğim inşallah .
Şimdi baya bi ev işi yaptım hiç bitmiyo
Kolay gelsin canim... ben bugun pek is yapmadim...sabah bi evi süpürdüm bide tuvalet banyoyu temizligi bu kadar. Evdekilere yemek yaptim...
Bugun oturup iki ogun beslenmekle bilgili ne kadar video varsa onlari izledim. .)

bende 153 boyum hadi taş çatlasın 155 fazlası yoktur :) 53 kiloda çok iyi görünüyordum bel inçe göbek çok az gögüslerde biraz büyük, popo pek yok basen de yok çok dengeliydi 53ve 55 aralığında çok iyiym asla 55 geçmemeliyim
Bence sende böyle düşünebilirsin kendini en güzel kaç kiloda hissediyorsun ona düş sen 53 gör de 55 kadar payı olsun

ya gerçekten sporla poponun şekli değişiyor mu biri bana anlatabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…