Valla hi kalemle cizse bu kadar olur. Maaşallah yikiliyordubende 153 boyum hadi taş çatlasın 155 fazlası yoktur :) 53 kiloda çok iyi görünüyordum bel inçe göbek çok az gögüslerde biraz büyük, popo pek yok basen de yok çok dengeliydi 53ve 55 aralığında çok iyiym asla 55 geçmemeliyim
Bence sende böyle düşünebilirsin kendini en güzel kaç kiloda hissediyorsun ona düş sen 53 gör de 55 kadar payı olsun
ya gerçekten sporla poponun şekli değişiyor mu biri bana anlatabilir mi
Slm kizlar eve az önce geldim ögle yemegimi hazirlayip yedim gece kaldi ama yapcak bisey yok benim ufaklik cok fazla bana düstü nefes aldirmiyo bana wc ye bile zorla gidiyom ,az önce oglumun okulundan da sosyal pedegog aradi bi iki bisey söyledi cok önemli degil ama onu bu aksam disari cikarip biraz zaman gecirmem lazim anlatmaz ama bi bakam derdi neymis
Cok fenalar ya bi emekleseler birakcaklar yakamiziBende de durum aynı. Bir iki bulaşık vardı yıkıyım dedim kız yıktı ortalığı. Aldım kızı kucağıma oturdum
Bazı zamanlar böyle oluyor canım Allah yardımcın olsunSlm kizlar eve az önce geldim ögle yemegimi hazirlayip yedim gece kaldi ama yapcak bisey yok benim ufaklik cok fazla bana düstü nefes aldirmiyo bana wc ye bile zorla gidiyom ,az önce oglumun okulundan da sosyal pedegog aradi bi iki bisey söyledi cok önemli degil ama onu bu aksam disari cikarip biraz zaman gecirmem lazim anlatmaz ama bi bakam derdi neymis
Ondan sonra biz istiyoruzda onlar oturmuyorCok fenalar ya bi emekleseler birakcaklar yakamizi
53 e düşmek istiyorum. Kötü olursa biraz kilo alırım. Kilo almak kolay zaten. Diyete ilk başladığım zaman 58 e düşeyim yeter diyordum. 58 e yaklaşınca da 53 olmak daha iyi olur diye düşündümbende 153 boyum hadi taş çatlasın 155 fazlası yoktur :) 53 kiloda çok iyi görünüyordum bel inçe göbek çok az gögüslerde biraz büyük, popo pek yok basen de yok çok dengeliydi 53ve 55 aralığında çok iyiym asla 55 geçmemeliyim
Bence sende böyle düşünebilirsin kendini en güzel kaç kiloda hissediyorsun ona düş sen 53 gör de 55 kadar payı olsun
ya gerçekten sporla poponun şekli değişiyor mu biri bana anlatabilir mi
Tesekkurler canim inceledim... insallah yeni listenle istedigin kiloya kavuşursun...
Bende geçen sene 86 dayken 75 olsam yeter diyordum . Kulakları çınlasın phoenix verdikçe veresin gelir demişti.53 e düşmek istiyorum. Kötü olursa biraz kilo alırım. Kilo almak kolay zaten. Diyete ilk başladığım zaman 58 e düşeyim yeter diyordum. 58 e yaklaşınca da 53 olmak daha iyi olur diye düşündüm
AynenBazı zamanlar böyle oluyor canım Allah yardımcın olsun
Ondan sonra biz istiyoruzda onlar oturmuyor
Bugünkü menüm
Sabah 08:30
1 haşlanmış yumurta, çok az peynir, 5 zeytin, 1 kivi
12:30
1 kase paça çorbası, 2 çiğköfte, salata
Ara 14:00
3 gün kurusu
Akşam 18:30
1 kase yoğurt, 3 hurma
2 lt su içildi
Hurma ve gün kurusunu canım tatlı istediği için yedimhurma gün kurusu çiğköfte liste karışık gibi duruyor ,ama bence dengeli olmuş.
Afiyet olsun canım.
Anladım canım tahmin ettim güzel seçimHurma ve gün kurusunu canım tatlı istediği için yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?