Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Valla hi kalemle cizse bu kadar olur. Maaşallah yikiliyordu

Slm kizlar eve az önce geldim ögle yemegimi hazirlayip yedim gece kaldi ama yapcak bisey yok benim ufaklik cok fazla bana düstü nefes aldirmiyo bana wc ye bile zorla gidiyom ,az önce oglumun okulundan da sosyal pedegog aradi bi iki bisey söyledi cok önemli degil ama onu bu aksam disari cikarip biraz zaman gecirmem lazim anlatmaz ama bi bakam derdi neymis

Bende de durum aynı. Bir iki bulaşık vardı yıkıyım dedim kız yıktı ortalığı. Aldım kızı kucağıma oturdum

Kahvaltı 10:00
2 haş yumurta
1 kk peynir +3 zeytin+marul +maydanoz

Öğle 13:00
10 yk yumurtalı ıspanak
1 dilim kepek ekmek
1 şişe maden suyu

16:30 duble sütlü Türk kahvesi
1 kuru kayısı +1 kuru erik

Akşam 18:00
4 tane köfte
1 tabak salata
6 kaşık yumurtalı ıspanak

2 lt su

Bazı zamanlar böyle oluyor canım Allah yardımcın olsun
Cok fenalar ya bi emekleseler birakcaklar yakamizi
Ondan sonra biz istiyoruzda onlar oturmuyor

53 e düşmek istiyorum. Kötü olursa biraz kilo alırım. Kilo almak kolay zaten. Diyete ilk başladığım zaman 58 e düşeyim yeter diyordum. 58 e yaklaşınca da 53 olmak daha iyi olur diye düşündüm

53 e düşmek istiyorum. Kötü olursa biraz kilo alırım. Kilo almak kolay zaten. Diyete ilk başladığım zaman 58 e düşeyim yeter diyordum. 58 e yaklaşınca da 53 olmak daha iyi olur diye düşündüm
Bende geçen sene 86 dayken 75 olsam yeter diyordum . Kulakları çınlasın phoenix verdikçe veresin gelir demişti.
Dediği gibi oldu 75 oldum yetmedi
69 la mezun olmuştum .

Not:
Phoenix özlettin kendini

Bugünkü menüm
Sabah 08:30
1 haşlanmış yumurta, çok az peynir, 5 zeytin, 1 kivi

12:30
1 kase paça çorbası, 2 çiğköfte, salata

Ara 14:00
3 gün kurusu

Akşam 18:30
1 kase yoğurt, 3 hurma
2 lt su içildi

hurma gün kurusu çiğköfte liste karışık gibi duruyor ,ama bence dengeli olmuş.
Afiyet olsun canım.

Menümü vereyim

8.30 2 bardak detoks su

9
1 haslama yumurta beyazi
1 dilim peynir
1 dilim cavdar
Dereotu domates
5 zeytin
1 hurma

11
2 mandalina

15
Balik
Salata
1 dilim cavdar

17 30
1 aktivia tarcinli

Aksam ( henüz yemedim )
Menüde 3 köfte ve haslama brokoli var ama disari cikacagim icin uyduracagim biseyler

Su 2.5
Spor yok

Geldim kızlar.
Sormuşsunuz teşekkür ederim ada81 gulenyuzumsunsen

Bugün feci bir mide ağrısı ile uyandım, sonrasında da bütün gün migrenim tuttu, midem yetmezmiş gibi.

Motivasyonum çok düşük. Bu kadar açlığa, bu kadar yumurtaya, yoğurda , bilmemneye ben böyle haftada 100-200 gr verip 1 kadet içtiğimde 1kg alacaksam, başlarım böyle diyetin içine.

Bugün tartıya çıkmadım ama yarın ne çıkacağını çok da merak etmiyorum açıkçası.
Moralman çökmüş durumdayım.

Şubat bitsin, böyle saçma sapan devam edecekse ben pes ederim, baştan söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…