Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence yine de metabolizmanın etkisi var

Bu hafta göreceksin demek istediğimi. Ben 85 kiloyken de yaşadım bunları. Zaten 85 kilo olmamın tek nedeni hareketsizlikti. Başka bir nedeni yoktu. Geç saatte yenen akşam yemekleri ki eşim 21:00 de evde oluyordu. Bir de gün içinde işe arabayla gidiyordum. Park yerinden en fazla 200 metre yürüyorumdur. Akşama kadar otur otur çalış akşam arabaya bin eve git. Asansörle eve çık. Evin içinde yavaş yavaş iş yap kendini yormadan. Bana tam olarak 85 kiloya mal oldu. Ne zaman günlük yaşamdaki hareketimi arttırdım ve üzerine sağlıklı beslenmeye başladım. 6 ayda 61 kiloya indim. Ayda ortalama 4 kilo. Metabolizma aynı metabolizma hatta o dönemde 30 yaşındaydım, şimdi 37 yaşındayım. 6 ayda sadece bir lokma kaçamak yaptım o da halka tatlıydı. Ve akşam yemedim bekledim sabah uyanır uyanmaz 1 ısırık aldım. Bir programda ispatlamışlardı. TLC diye bir kanal var. Hareketli yaşamla spor yapılan yaşamı karşılaştırdılar. Günlük 1 saat spor salonunda yapılan spora eş değer çıktı hareketli yaşam. Küçümsemeyin yani bu işi. Zaten sağlıksız ve hareketsiz yaşadığımız için kilo alıyoruz. ada81 eskiden insanlar tarlalarda çalışıyordu canım bir çoğu. Sabah ezanıyla uyanıyorlardı. O yüzden eskiler hep zayıftır özellikle köy yerlerinde yaşayanlar. Çünkü hareket ediyorlar sürekli.

e hadi dediğin gibi olsun.
Ben gün içinde zaten durmadan hareket ediyorum ama sırf dediğini denemek için her gün 20 dakika da yürüyeceğim.
Bakalım ne olacak?

e hadi dediğin gibi olsun.
Ben gün içinde zaten durmadan hareket ediyorum ama sırf dediğini denemek için her gün 20 dakika da yürüyeceğim.
Bakalım ne olacak?

Tamam bu hafta deneyelim bunu. Ama şöyle de bir durum var. Ben şuan senin beslenme tarzını doğru bulmuyorum ama sen dukan yaptığın için sesimi çıkartmakta istemiyorum. Bana göre hem az yiyorsun hem de sağlıksız besleniyorsun. Onu nasıl çözeceğiz? Bir de rutinin dışına çıkmak lazım. Hareketten kastım o birazda

Canım listeyi etkilemeyecek ama çarşamba 4000 adım vardı benim 60 puan .yazdım onu ben ama listeye mi tam ekleyemiyorum bilemedim.neyse daha dikkatli olurum haftaya artık..

Çarşamba ve perşembe gününün sporlarını geçmişi tarayarak bugün ekledim listeye. Adını listeye eklemediysen görmedim sporunu. Listeye eklemeyince bulmam sorun oluyor.

Geçen hafta 59,00
Bu hafta 57,60
Fark 1.400
2.37 %

Hemen hemen hergün Leslie yaptım ve yürüyüşe çıkmaya çalıştım kaçamağım olmadı gibi birşey küçük lokmalar olmuştur hatırlamıyorum bile o kadar az
Lokmalarımı sayanlar olmuştur belki onlar daha iyi bilir :)

Sabah aç karnına oğlanı kreşe götürdüm marketten alışveriş yaptım ve sabaha göre 500 gr fark etti

Ama ben zaten çok Dukan gibi değilim farkındaysan kuzu.
Yani salata da yiyorum, ne bileyim sebze de yiyorum (genelde çorba ya da haşlama olarak)

dukan'a uysam günde 1 kg protein yiyebilirim neredeyse, ben yapmıyorum.

Ve tekrar ediyorum, ben normal hayatımda da çok yemezdim zaten.

Bravooooo

Tebrikler rakibem süpersin. @umudum2 sana yetişecek demiştim. Az kaldı

Bu alkışlar ayakta...
Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah

Benim en büyük sorunum da hareketsizlik zaten

İki çocukla soğuk hava da dışarı çıkamıyorum
Leslie benim için iyi ama onu da yapamıyorum .
Hergün ev işi yapıyorum ama farkındaysanız dk veya puan yazamıyorum .
Çünkü bi başlayım da oh bitiriyim diyemiyorum .
Ne zaman boşluk bulursam hemen birşeyi yapıyorum onun dışında evde başka bi hareket alanım olmuyor ama napalım artık kaderr

Wuuu farka bak

Tebrikler canım

ne olursa olsun böyle şeyler hem sağlık açısından hem kilo verme açısından sakıncalı kaptan kötü örnek oluyorsun
Biz burda imama uyuyoruz yoksa namazımız şaşar :)

Geçen Cuma: 59,6
Bugün: 58,8
Fark: 800 gr
Yüzde: % 1.34

LAydLiNe
Merve hep ağlıyorsun kilo veremedim şudur Budur bık bık bık hepte güzel kilo veriyorsun

Gonul83 sana yaklaşır demedi deme
o kaçtı unuttum ben geçmişi okumaktan gözlerim kör oldu kahvaltı daha duruyor masada gidip oğlanı alacağım yine bir sürü yol yürüyeceğim

teşekkürler :)

Tebrikler rakibem süpersin. @umudum2 sana yetişecek demiştim. Az kaldı
:)

Bu alkışlar ayakta...
Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah
Amin amin canım

Takımca haydi halaya kızlar harikayız
halay başı kim MuMu85 mi

Wuuu farka bak

Tebrikler canım
:) teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…