Bence yine de metabolizmanın etkisi var
e hadi dediğin gibi olsun.Bu bir denemeydi. Deneme sonucunu da oldukça başarılı aldım. Lokma kaçamak konusunda hala aynı fikirdeyim. Siz fark etmiyorsunuz ama o lokmalar kilo vermenizi engelliyor. Daha öncede bir çok kez terazi mevzusunu konuştum. Her yerde de konuşuyorum. Vücudumuz bir terazi. Bunu asla unutmayın. Bir de illaki öyle güzel kilolar verebilmek için ağır spor yapmaya gerek yok. Günlük yaşamınızı hareketlendirmeniz lazım. Benim kilo almak sebebim ki şu son 10 kilom dahil. Hareketsiz yaşam. Sabah uyanıyorum saat 07:30 da. 08:00 de hastanedeyim. Masanın başına bir oturuyorum. Öğle yemeğine kadar kalkmıyorum. Yani sıfır hareket. Öğle yemeğine gidip gelmek için 400 adım atıyorum. Üşenmeyip saymıştım. Hastanelerde öğle yemeği kalori hesabı çıkar. Rejim 3 normal diyet derler genelde. Yemekte çıkan tatlıları yemediğim halde, pilavı yemediğim halde, ekmek yemediğim halde son 1 yılda 10 kilo almamın tek sebebi H A R E K E T S İ Z L İ K ama bu bildiğiniz spor anlamındaki hareketsizlik değil çünkü bu dönemde bisiklette sürdüm. Ara ara spor salonuna da gittim. Hatta bir yıl içinde iki ayrı spor salonuna gittim. Onlara rağmen hala ideal kiloma inemedim. Geçen hafta gösterdi ki normalde ben bu yediklerime hareketsiz devam etseydim şuan +2 kilodaydım kesin ve net olarak. Yedim ama yediğim halde hareket ettim. @MuMu85 çok doğru söyledi mesajında. Ben bu kadar hareketliliğe eğer diyetime dikkat edip sağlıklı beslenseydim şu an -2 kilodaydım -500 gramda değil. Yani özetle günlük hayatınızı hareketlendirin. Ben bu hafta şu ikinci söylediğim ve @MuMu85 in teorisi ile 0 kaçamak, sağlıklı beslenmek ve hareketle bir hafta da kaç kilo verilir onu deneyeceğim. Hani sürekli adım sayın adım sayın diyorum yaaaaaaaaaaaa adım önemli. Adım sayın. Kas yaptıracak sporlara ihtiyacımız yok şuan. O yüzden yürüyüş kilo verme aşamasında en etkili hareket.
MuMu85 M merve4416
e hadi dediğin gibi olsun.
Ben gün içinde zaten durmadan hareket ediyorum ama sırf dediğini denemek için her gün 20 dakika da yürüyeceğim.
Bakalım ne olacak?
5 günlük bi program yapan senmiydin canım başka arkadaşmı? Hatırlayamadım da kusura bakma .Hepinize coookk tesekür ederim emeginin karsiligini almak cok güzel bu hafta mutfaktan cikamadim ama deydi mi deydi :)
Canım listeyi etkilemeyecek ama çarşamba 4000 adım vardı benim 60 puan .yazdım onu ben ama listeye mi tam ekleyemiyorum bilemedim.neyse daha dikkatli olurum haftaya artık..
Evet bendim bugün son günüm5 günlük bi program yapan senmiydin canım başka arkadaşmı? Hatırlayamadım da kusura bakma .
Bu arada gerçekten harikasın
Ama ben zaten çok Dukan gibi değilim farkındaysan kuzu.Tamam bu hafta deneyelim bunu. Ama şöyle de bir durum var. Ben şuan senin beslenme tarzını doğru bulmuyorum ama sen dukan yaptığın için sesimi çıkartmakta istemiyorum. Bana göre hem az yiyorsun hem de sağlıksız besleniyorsun. Onu nasıl çözeceğiz? Bir de rutinin dışına çıkmak lazım. Hareketten kastım o birazda
BravoooooGeçen hafta 59,00
Bu hafta 57,60
Fark 1.400
2.37 %
Hemen hemen hergün Leslie yaptım ve yürüyüşe çıkmaya çalıştım kaçamağım olmadı gibi birşey küçük lokmalar olmuştur hatırlamıyorum bile o kadar az
Lokmalarımı sayanlar olmuştur belki onlar daha iyi bilir :)
Sabah aç karnına oğlanı kreşe götürdüm marketten alışveriş yaptım ve sabaha göre 500 gr fark etti
Geçen hafta 59,00
Bu hafta 57,60
Fark 1.400
2.37 %
Hemen hemen hergün Leslie yaptım ve yürüyüşe çıkmaya çalıştım kaçamağım olmadı gibi birşey küçük lokmalar olmuştur hatırlamıyorum bile o kadar az
Sabah aç karnına oğlanı kreşe götürdüm marketten alışveriş yaptım ve sabaha göre 500 gr fark etti
Geçen hafta 59,00
Bu hafta 57,60
Fark 1.400
2.37 %
Geçen hafta 59,00
Bu hafta 57,60
Fark 1.400
2.37 %
ne olursa olsun böyle şeyler hem sağlık açısından hem kilo verme açısından sakıncalı kaptan kötü örnek oluyorsunŞimdi ortalık durulmuşken ben size güzel deneyimimi anlatacağım.
Geçen hafta yani cumadan dün akşama kadar önüme ne gelirse yedim. Bunun içinde dürümler, lokma tatlıları, künefeler, katmerler, yarım ekmekle (beyaz) köfte, hamburger ve bunların yanında kola da içtim. Yani bildiğiniz her gün kaçamak yaptım. Bu arada şok yaşayabilirsiniz şaka yapmıyorum gayet ciddiyim. Bu arada iki gün akşam yemeğimi geç saatte yedim. Künefeyi ve katmeri de dün akşam saat 21:00 gibi yedim.
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 65.4
fark : 0.5
Hadi buyurun bakalım hepinizden bu duruma ayrı ayrı yorum bekliyorum. Neden kilo vermiş olabilirim sizce? Sebebini ben biliyorum bakalım sizler de doğru bilecek misiniz
Böylelikle uzun süredir savunduğum tezimi bir kez daha ispatladım.
Merve hep ağlıyorsun kilo veremedim şudur Budur bık bık bık hepte güzel kilo veriyorsun
o kaçtı unuttum ben geçmişi okumaktan gözlerim kör oldu kahvaltı daha duruyor masada gidip oğlanı alacağım yine bir sürü yol yürüyeceğim
teşekkürler :)Bravooooo
:)
Amin amin canım
Bu alkışlar ayakta...
Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah
halay başı kim
Takımca haydi halaya kızlar harikayız
:) teşekkürlerWuuu farka bak
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?