Bugün evdemisin kiKızlar bugünden itibaren kendime hedef koydum. Günde en az 10 bin adım atacağım.
Şimdi ben temizliğe kaçıyorum. Size kolay gelsin :)
Bence ödem vardi o nu atin yani giden yagdan degil benim tahminimŞimdi ortalık durulmuşken ben size güzel deneyimimi anlatacağım.
Geçen hafta yani cumadan dün akşama kadar önüme ne gelirse yedim. Bunun içinde dürümler, lokma tatlıları, künefeler, katmerler, yarım ekmekle (beyaz) köfte, hamburger ve bunların yanında kola da içtim. Yani bildiğiniz her gün kaçamak yaptım. Bu arada şok yaşayabilirsiniz şaka yapmıyorum gayet ciddiyim. Bu arada iki gün akşam yemeğimi geç saatte yedim. Künefeyi ve katmeri de dün akşam saat 21:00 gibi yedim.
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 65.4
fark : 0.5
Hadi buyurun bakalım hepinizden bu duruma ayrı ayrı yorum bekliyorum. Neden kilo vermiş olabilirim sizce? Sebebini ben biliyorum bakalım sizler de doğru bilecek misiniz
Böylelikle uzun süredir savunduğum tezimi bir kez daha ispatladım.
Ben olsam ağlardımBenimde bir sürü işim var kızlar burada çok takıldım herkese hayırlı mutlu Cuma’lar
Çok mutluyum bugün banyoda tartıldım gözlerime inanamadım neredeyse ağlayacaktım :) belkide rejime başlamış başlayalı en fazla bu hafta verdim
Ben tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum, kilo almıyorum diyorsun ve almıyorsun. Biz alıyoruz dedikçe şişiyoruz.Şimdi ortalık durulmuşken ben size güzel deneyimimi anlatacağım.
Geçen hafta yani cumadan dün akşama kadar önüme ne gelirse yedim. Bunun içinde dürümler, lokma tatlıları, künefeler, katmerler, yarım ekmekle (beyaz) köfte, hamburger ve bunların yanında kola da içtim. Yani bildiğiniz her gün kaçamak yaptım. Bu arada şok yaşayabilirsiniz şaka yapmıyorum gayet ciddiyim. Bu arada iki gün akşam yemeğimi geç saatte yedim. Künefeyi ve katmeri de dün akşam saat 21:00 gibi yedim.
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 65.4
fark : 0.5
Hadi buyurun bakalım hepinizden bu duruma ayrı ayrı yorum bekliyorum. Neden kilo vermiş olabilirim sizce? Sebebini ben biliyorum bakalım sizler de doğru bilecek misiniz
Böylelikle uzun süredir savunduğum tezimi bir kez daha ispatladım.
yüreğim kaldırmadı sonuna kadar okumaya :)Pazartesi sabah bira avuç fındık ve üzüm yedim. Sonra temizlik olduğu için tavuk dürüm söyledik ama dürüm öyle bir geldi ki kol uzunluğunda. Zurna diye geçiyor adı doiste belki bilen vardır. Yanında bir kutu kola ve patates kızartmasıyla. Öğle dürümün hepsini bitiremedim akşam kalan dürümle birlikte bir kutu kola daha içtim.
Salı misafir vardı. 3/4 yağda kızarmış çipura, bir kadeh kola, salata ve bir lokma beyaz ekmekle kapattım akşamı. Kahvaltı ve öğle yemeğini hatırlamıyorum. Bir de üzerine 5-6 tane lokma tatlısı iki kare de şu ülkerin küçük sütlü çikolataları var ya onlardan yedim. Bir kaç tane de bonibon attım ağzıma kek yaparken.
Çarşamba akşam yarım beyaz ekmekle bir kase mercimek çorbası içtim.
Perşembe yani dün sabah 1 tane haşlanmış yumurta yedim. Akşam saat 18:00 de yarım beyaz ekmeğin arasına 10 tane köfte ve bir kutu kola. Saat 21:00 gibi yarım katmer, yarım künefe bir avuç antep fıstığı birer dilim meyve yedim. Bunlar sadece hatırladıklarım ama ya geçen cuma ya da cumartesi burger kingden whopper menü yedim.
Bir de dolunay zamanı dikkat edin kendinize. Onunla da ilgili bir tezim var. Ama onu ispatlayıp öyle paylaşıcam.
aa ne yapmak gerekiyormuş.Şişmek değilde ben uzun süredir bunun farkındayım dolunay zamanı acayip bir yeme isteği oluyor insanda. Yiyorsun yiyorsun doymuyorsun. Ve ben bunu ne zaman fark etsem dolunay zamanı oluyor. Bir daha ki dolunayda farklı bir yöntem denemeyi düşünüyorum. Ayın insan ve dünya üzerindeki etkilerine inanıyorum. Dikkat etmek lazım ayın evrelerine.
Aynen arkadaşım çok doğru söylüyorsun. Evden çıkamıyoruz ki tek hareket alanı evBenim en büyük sorunum da hareketsizlik zaten
İki çocukla soğuk hava da dışarı çıkamıyorum
Leslie benim için iyi ama onu da yapamıyorum .
Hergün ev işi yapıyorum ama farkındaysanız dk veya puan yazamıyorum .
Çünkü bi başlayım da oh bitiriyim diyemiyorum .
Ne zaman boşluk bulursam hemen birşeyi yapıyorum onun dışında evde başka bi hareket alanım olmuyor ama napalım artık kaderr
Aynen...maşallah ne deyim...
Canım listeye ekledim çarşambayı ama diyorum ya sanırım biyerde hata yapıyorum geçen haftada böyle olmuştu.demekki daha dikkatli ekleme yapmam lazım.Çarşamba ve perşembe gününün sporlarını geçmişi tarayarak bugün ekledim listeye. Adını listeye eklemediysen görmedim sporunu. Listeye eklemeyince bulmam sorun oluyor.
Demekki menulerinde sıkıntı var canım kaçamaklar olunca çok etkiliyorSporla kilo veremiyorum ki.
Kesinlikle katılıyorum kaptan.okadar yemeğe yağdan kilo gitmez ödem gitmiştir.ya da su olarak gitmistir.Ya da çok hareketli bir yaşamın var ondan kaynaklanabilir.yediklerinle yaktiklarin dengelemistir..bazen vücut kaçamak yaptığında kilo verebilir hareketliyse yaşamın. Bazende çok dikkat etmemize rağmen veremediğimiz oluyor sen yinede çok güvenme kaptan onlar vücutta biyerlerde yağ olarak depo yapıyordur haberin olsunBence ödem vardi o nu atin yani giden yagdan degil benim tahminim
Bence artık bu cümleyi kurmayalım.Demekki menulerinde sıkıntı var canım kaçamaklar olunca çok etkiliyor
Maşallah canım emeklerinin karşılığını alıyorsun..sen ve Merve acayip gaza getiriyorsunuz beni Haberiniz olsun.kaptan bizi eslestirmedi ama kilomuz boyumuz ve hepimiz çok yakın olduğu için ben sizi rakip görüyorum kendime ona göre hadi bakalım önce kim 53 olacak....Geçen hafta 59,00
Bu hafta 57,60
Fark 1.400
2.37 %
Hemen hemen hergün Leslie yaptım ve yürüyüşe çıkmaya çalıştım kaçamağım olmadı gibi birşey küçük lokmalar olmuştur hatırlamıyorum bile o kadar az
Lokmalarımı sayanlar olmuştur belki onlar daha iyi bilir :)
Sabah aç karnına oğlanı kreşe götürdüm marketten alışveriş yaptım ve sabaha göre 500 gr fark etti
Aynen.valla biz bi lokma baklava yıyiyoruz gündem oluyor..hatta geçen hafta sadece birer lokma tattım birkaç şeyden olay oldu.kaptan neler yemiş artık kurtulamaz bizden...Bence artık bu cümleyi kurmayalım.
yiyin gari moduna geçelim.
Kaptan bütün takım yerine yemiş neredeyse
Aynen bakma sen merveye böyle diye diye bizi geçme hedefi var sanırım.ne olursa olsun böyle şeyler hem sağlık açısından hem kilo verme açısından sakıncalı kaptan kötü örnek oluyorsun
Biz burda imama uyuyoruz yoksa namazımız şaşar :)
Merve hep ağlıyorsun kilo veremedim şudur Budur bık bık bık hepte güzel kilo veriyorsun
o kaçtı unuttum ben geçmişi okumaktan gözlerim kör oldu kahvaltı daha duruyor masada gidip oğlanı alacağım yine bir sürü yol yürüyeceğim
teşekkürler :)
:)
Amin amin canım
halay başı kimMuMu85 mi
:) teşekkürler
Kesinlikle hareketli yasamin çok etkisi olduğuna inanıyorum. Çünkü yenilenleri kalori olarak vücut yakıyor. Biz buna bir de diyeti ekleyince kilo veriliyor işte.Tamam bu hafta deneyelim bunu. Ama şöyle de bir durum var. Ben şuan senin beslenme tarzını doğru bulmuyorum ama sen dukan yaptığın için sesimi çıkartmakta istemiyorum. Bana göre hem az yiyorsun hem de sağlıksız besleniyorsun. Onu nasıl çözeceğiz? Bir de rutinin dışına çıkmak lazım. Hareketten kastım o birazda
Bugün evdeyim büyük temizliğin birinci adımı için. Ortalığı topladım. İki haftalık ütümü yaptım. 2 balkon yıkadım. Şimdi dinleniyorum biraz.Bugün evdemisin ki
Evet yürümek çok etkili daha karın hareketi galan yapma hele bir kilonu ver Leslie ve yürümek şuanda çok iyi bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?