Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugünden itibaren kendime hedef koydum. Günde en az 10 bin adım atacağım.
Şimdi ben temizliğe kaçıyorum. Size kolay gelsin :)
Bugün evdemisin ki
Evet yürümek çok etkili daha karın hareketi galan yapma hele bir kilonu ver Leslie ve yürümek şuanda çok iyi bizim için

Benimde bir sürü işim var kızlar burada çok takıldım herkese hayırlı mutlu Cuma’lar
Çok mutluyum bugün banyoda tartıldım gözlerime inanamadım neredeyse ağlayacaktım :) belkide rejime başlamış başlayalı en fazla bu hafta verdim

Bence ödem vardi o nu atin yani giden yagdan degil benim tahminim

Ben tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum, kilo almıyorum diyorsun ve almıyorsun. Biz alıyoruz dedikçe şişiyoruz.
yüreğim kaldırmadı sonuna kadar okumaya :)

aa ne yapmak gerekiyormuş.

Aynen arkadaşım çok doğru söylüyorsun. Evden çıkamıyoruz ki tek hareket alanı ev

Çarşamba ve perşembe gününün sporlarını geçmişi tarayarak bugün ekledim listeye. Adını listeye eklemediysen görmedim sporunu. Listeye eklemeyince bulmam sorun oluyor.
Canım listeye ekledim çarşambayı ama diyorum ya sanırım biyerde hata yapıyorum geçen haftada böyle olmuştu.demekki daha dikkatli ekleme yapmam lazım.

Bence ödem vardi o nu atin yani giden yagdan degil benim tahminim
Kesinlikle katılıyorum kaptan.okadar yemeğe yağdan kilo gitmez ödem gitmiştir.ya da su olarak gitmistir.Ya da çok hareketli bir yaşamın var ondan kaynaklanabilir.yediklerinle yaktiklarin dengelemistir..bazen vücut kaçamak yaptığında kilo verebilir hareketliyse yaşamın. Bazende çok dikkat etmemize rağmen veremediğimiz oluyor sen yinede çok güvenme kaptan onlar vücutta biyerlerde yağ olarak depo yapıyordur haberin olsun

Kesinlikle katılıyorum kaptan.okadar yemeğe yağdan kilo gitmez ödem gitmiştir.ya da su olarak gitmistir.Ya da çok hareketli bir yaşamın var ondan kaynaklanabilir.yediklerinle yaktiklarin dengelemistir..bazen vücut kaçamak yaptığında kilo verebilir hareketliyse yaşamın. Bazende çok dikkat etmemize rağmen veremediğimiz oluyor sen yinede çok güvenme kaptan onlar vücutta biyerlerde yağ olarak depo yapıyordur haberin olsun
LAydLiNe

Reactions: csi
Maşallah canım emeklerinin karşılığını alıyorsun..sen ve Merve acayip gaza getiriyorsunuz beni Haberiniz olsun.kaptan bizi eslestirmedi ama kilomuz boyumuz ve hepimiz çok yakın olduğu için ben sizi rakip görüyorum kendime ona göre hadi bakalım önce kim 53 olacak....

Bence artık bu cümleyi kurmayalım.
yiyin gari moduna geçelim.

Kaptan bütün takım yerine yemiş neredeyse
Aynen.valla biz bi lokma baklava yıyiyoruz gündem oluyor..hatta geçen hafta sadece birer lokma tattım birkaç şeyden olay oldu.kaptan neler yemiş artık kurtulamaz bizden...
Şaka bi yana bence gerçekten kaçamak olmayınca veriliyor eğer vücut korumaya gecmemisse..ama bi lokma da olsa kaçamak varsa ve onu yakacak spor yoksa çok etkiliyor.

Aynen bakma sen merveye böyle diye diye bizi geçme hedefi var sanırım.

Kesinlikle hareketli yasamin çok etkisi olduğuna inanıyorum. Çünkü yenilenleri kalori olarak vücut yakıyor. Biz buna bir de diyeti ekleyince kilo veriliyor işte.
Bir diyetisyen arkadaşıma hiç spor vermemiş sen bu kiloları yiyerek aldın diyetle vereceksin sporla alası yok demiş kız hiç spor yapmıyor. Ben buna katılmıyorum. Daha önceki deneyimimden spor ve yürüyüş yaptığım zamanlarda hep fazla kilo verdim ben.

Bugün evdemisin ki
Evet yürümek çok etkili daha karın hareketi galan yapma hele bir kilonu ver Leslie ve yürümek şuanda çok iyi bizim için
Bugün evdeyim büyük temizliğin birinci adımı için. Ortalığı topladım. İki haftalık ütümü yaptım. 2 balkon yıkadım. Şimdi dinleniyorum biraz.
Çamaşırları katlayacağım. Duvarları sileceğim. Sonra da evi süpürüp sileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…