Azmin sonu canım. Hedefe 4.5 kilon kaldı. Bence en geç Nisan başında hedefine varırsın.Benimde bir sürü işim var kızlar burada çok takıldım herkese hayırlı mutlu Cuma’lar
Çok mutluyum bugün banyoda tartıldım gözlerime inanamadım neredeyse ağlayacaktım :) belkide rejime başlamış başlayalı en fazla bu hafta verdim
Ben size yetişemem :) Ben sizi yarıştırıyorum :)Aynen bakma sen merveye böyle diye diye bizi geçme hedefi var sanırım.
Kolay gelsin canımBugün evdeyim büyük temizliğin birinci adımı için. Ortalığı topladım. İki haftalık ütümü yaptım. 2 balkon yıkadım. Şimdi dinleniyorum biraz.
Çamaşırları katlayacağım. Duvarları sileceğim. Sonra da evi süpürüp sileceğim
hadi canım bu hafta iyi konsantre olalım show yapalımAda bu hafta daha iyi sonuç la gelelim
canım sen iki öğün az yiyiorsun vucud kıtlığa giriyor bak iki öğün biraz doyurucu ye bide bunu deneulen ben iki öğün yiyorum işte.
ay delireceğim.
o öğünler de öğün değil, kuşa koysan doymaz.
bilsem sabah ben de börek yerdim, mis gibi
küstüm ben ya, oynamıyorum bana neeeeee
offf künefe demeyinnnben geçtim dürümü beyaz ekmeği
hatun katmer diyorr, künefe diyorrrr
evet ben dedemden biliyorum canım kayısı bahçesi vardı sabah ezanı ile çıkıyordu bahçeye aç karnına....saat 10 gibi biz bağırıdık dede kahvaltı hazır diye kahvaltı 10.30 gibi biterdi sonra kaşam yemeği yenilirdi ... kısacası ben iki öğünü destekliyorum tabiii herkesin bünyesi farklı ne tepki verir bilinmez... bence diyet işinde mutlak doğru yok.....Bu hafta göreceksin demek istediğimi. Ben 85 kiloyken de yaşadım bunları. Zaten 85 kilo olmamın tek nedeni hareketsizlikti. Başka bir nedeni yoktu. Geç saatte yenen akşam yemekleri ki eşim 21:00 de evde oluyordu. Bir de gün içinde işe arabayla gidiyordum. Park yerinden en fazla 200 metre yürüyorumdur. Akşama kadar otur otur çalış akşam arabaya bin eve git. Asansörle eve çık. Evin içinde yavaş yavaş iş yap kendini yormadan. Bana tam olarak 85 kiloya mal oldu. Ne zaman günlük yaşamdaki hareketimi arttırdım ve üzerine sağlıklı beslenmeye başladım. 6 ayda 61 kiloya indim. Ayda ortalama 4 kilo. Metabolizma aynı metabolizma hatta o dönemde 30 yaşındaydım, şimdi 37 yaşındayım. 6 ayda sadece bir lokma kaçamak yaptım o da halka tatlıydı. Ve akşam yemedim bekledim sabah uyanır uyanmaz 1 ısırık aldım. Bir programda ispatlamışlardı. TLC diye bir kanal var. Hareketli yaşamla spor yapılan yaşamı karşılaştırdılar. Günlük 1 saat spor salonunda yapılan spora eş değer çıktı hareketli yaşam. Küçümsemeyin yani bu işi. Zaten sağlıksız ve hareketsiz yaşadığımız için kilo alıyoruz.ada81 eskiden insanlar tarlalarda çalışıyordu canım bir çoğu. Sabah ezanıyla uyanıyorlardı. O yüzden eskiler hep zayıftır özellikle köy yerlerinde yaşayanlar. Çünkü hareket ediyorlar sürekli.
sen öğünde yediklerini artır canıme hadi dediğin gibi olsun.
Ben gün içinde zaten durmadan hareket ediyorum ama sırf dediğini denemek için her gün 20 dakika da yürüyeceğim.
Bakalım ne olacak?
herkesi tebrik ederim ama özellikle
yani doğru söylüyorsun ama ben bütün gün hiç oturtamıyorum ki zaten. Ev merdivenli, sürekli inip çıkıyorum. Zaten kızım sağolsun, oturduğumu görse gelir tutar elimden kaldırır, hiç izin vermez. BilemedimBu hafta göreceksin demek istediğimi. Ben 85 kiloyken de yaşadım bunları. Zaten 85 kilo olmamın tek nedeni hareketsizlikti. Başka bir nedeni yoktu. Geç saatte yenen akşam yemekleri ki eşim 21:00 de evde oluyordu. Bir de gün içinde işe arabayla gidiyordum. Park yerinden en fazla 200 metre yürüyorumdur. Akşama kadar otur otur çalış akşam arabaya bin eve git. Asansörle eve çık. Evin içinde yavaş yavaş iş yap kendini yormadan. Bana tam olarak 85 kiloya mal oldu. Ne zaman günlük yaşamdaki hareketimi arttırdım ve üzerine sağlıklı beslenmeye başladım. 6 ayda 61 kiloya indim. Ayda ortalama 4 kilo. Metabolizma aynı metabolizma hatta o dönemde 30 yaşındaydım, şimdi 37 yaşındayım. 6 ayda sadece bir lokma kaçamak yaptım o da halka tatlıydı. Ve akşam yemedim bekledim sabah uyanır uyanmaz 1 ısırık aldım. Bir programda ispatlamışlardı. TLC diye bir kanal var. Hareketli yaşamla spor yapılan yaşamı karşılaştırdılar. Günlük 1 saat spor salonunda yapılan spora eş değer çıktı hareketli yaşam. Küçümsemeyin yani bu işi. Zaten sağlıksız ve hareketsiz yaşadığımız için kilo alıyoruz.ada81 eskiden insanlar tarlalarda çalışıyordu canım bir çoğu. Sabah ezanıyla uyanıyorlardı. O yüzden eskiler hep zayıftır özellikle köy yerlerinde yaşayanlar. Çünkü hareket ediyorlar sürekli.
ben umudunki saydım seninkini saymadımGeçen hafta 59,00
Bu hafta 57,60
Fark 1.400
2.37 %
Hemen hemen hergün Leslie yaptım ve yürüyüşe çıkmaya çalıştım kaçamağım olmadı gibi birşey küçük lokmalar olmuştur hatırlamıyorum bile o kadar az
Lokmalarımı sayanlar olmuştur belki onlar daha iyi bilir :)
Sabah aç karnına oğlanı kreşe götürdüm marketten alışveriş yaptım ve sabaha göre 500 gr fark etti
evet harikayız bu haftaaaaa hiç artı yada sabit gelen olmadıııııı
Takımca haydi halaya kızlar harikayız
bak buda bünyeye göre değişiyor ben bi zamanlar deli gibi spor yapardım gr vermezdim üstelik tartıda artı çıkardım yaniii buda kişiye göre değişiyor.Kesinlikle hareketli yasamin çok etkisi olduğuna inanıyorum. Çünkü yenilenleri kalori olarak vücut yakıyor. Biz buna bir de diyeti ekleyince kilo veriliyor işte.
Bir diyetisyen arkadaşıma hiç spor vermemiş sen bu kiloları yiyerek aldın diyetle vereceksin sporla alası yok demiş kız hiç spor yapmıyor. Ben buna katılmıyorum. Daha önceki deneyimimden spor ve yürüyüş yaptığım zamanlarda hep fazla kilo verdim ben.
ne duvarı canım kış bitsin sil iki kere ne yorulacan..Bugün evdeyim büyük temizliğin birinci adımı için. Ortalığı topladım. İki haftalık ütümü yaptım. 2 balkon yıkadım. Şimdi dinleniyorum biraz.
evet eşleşmeye gerek kalmadı zaten rakip olduk kilo ve boylarımız da yakınMaşallah canım emeklerinin karşılığını alıyorsun..sen ve Merve acayip gaza getiriyorsunuz beni Haberiniz olsun.kaptan bizi eslestirmedi ama kilomuz boyumuz ve hepimiz çok yakın olduğu için ben sizi rakip görüyorum kendime ona göre hadi bakalım önce kim 53 olacak....
aba altından sopasını gösteriyor bize çaktırmadan çaktırmadan bak görürsün o bizi geçecekAynen bakma sen merveye böyle diye diye bizi geçme hedefi var sanırım.
ay çok işin var anam senin kolay gelsin iyi kalori harcarsın sana diyim Cuma’dan başlayacaksın spora hareket bak nasıl etki ediyor haftayaBugün evdeyim büyük temizliğin birinci adımı için. Ortalığı topladım. İki haftalık ütümü yaptım. 2 balkon yıkadım. Şimdi dinleniyorum biraz.
bende öyle düşünüyorum Mart’ın sonunda bu iş tamamdır hedefe ulaşana kadar ödül yapmayı düşünmüyorum yemeğe falan çıkmazsak benim inisiyatifim dışımda birşey olursa o zaman bilememAzmin sonu canım. Hedefe 4.5 kilon kaldı. Bence en geç Nisan başında hedefine varırsın.
sen devam et spora en güzeli yürüyüş Leslie abartmaya gerek yokSporda seni geçmişim zaten :) Kiloda geçemiyorum
teşekkür ederim canım sende haftaya vereceksin inanıyorum dediğin gibi herkesin bünyesi farklı 6 öğün sana yaramadı demekki bende hayatımda hiç 6 öğün beslenmedim vaktim yokta öyle yemeğe zaten herkes kendini biliyor her diyet her spor herkeste aynı etkiyi göstermiyorben umudunki saydım seninkini saymadımtebrikler çook güzel sonuççç
wawww azime bakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?