Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Azmin sonu canım. Hedefe 4.5 kilon kaldı. Bence en geç Nisan başında hedefine varırsın.

ben geldim sporumu yaptım... 45 dk yürüyüş bandında yürüdüm 10dk göbek eritme hareketleri yapıldı M merve4416 bişey soracam 10 dakika göbek eritme hareketleri yaptım onu kaçla çarpıyoruz puanlıyoruz hangi katagoriye giriyor ? yanılmıyorsam sen göbek eritme egzersizleri yapıyordun..

şimdi bi geçmişe uçuyorummmm

ulen ben iki öğün yiyorum işte.
ay delireceğim.
o öğünler de öğün değil, kuşa koysan doymaz.
bilsem sabah ben de börek yerdim, mis gibi

küstüm ben ya, oynamıyorum bana neeeeee
canım sen iki öğün az yiyiorsun vucud kıtlığa giriyor bak iki öğün biraz doyurucu ye bide bunu dene

Reactions: csi
evet ben dedemden biliyorum canım kayısı bahçesi vardı sabah ezanı ile çıkıyordu bahçeye aç karnına....saat 10 gibi biz bağırıdık dede kahvaltı hazır diye kahvaltı 10.30 gibi biterdi sonra kaşam yemeği yenilirdi ... kısacası ben iki öğünü destekliyorum tabiii herkesin bünyesi farklı ne tepki verir bilinmez... bence diyet işinde mutlak doğru yok.....
bana 6 öğün yaramadı yaşam tarzımada hiç uygun değildi... ama başkasına uyar )

Son düzenleme:
e hadi dediğin gibi olsun.
Ben gün içinde zaten durmadan hareket ediyorum ama sırf dediğini denemek için her gün 20 dakika da yürüyeceğim.
Bakalım ne olacak?
sen öğünde yediklerini artır canım )

Reactions: csi
Evvetttt

Gecen hafta:89.6
Bu hafta :87.2
Eki Görüntüle 2238104
herkesi tebrik ederim ama özellikle MuMu85 seni canım. Şampiyonumuz sensin.

yani doğru söylüyorsun ama ben bütün gün hiç oturtamıyorum ki zaten. Ev merdivenli, sürekli inip çıkıyorum. Zaten kızım sağolsun, oturduğumu görse gelir tutar elimden kaldırır, hiç izin vermez. Bilemedim

ben umudunki saydım seninkini saymadım tebrikler çook güzel sonuççç

bak buda bünyeye göre değişiyor ben bi zamanlar deli gibi spor yapardım gr vermezdim üstelik tartıda artı çıkardım yaniii buda kişiye göre değişiyor.

ne duvarı canım kış bitsin sil iki kere ne yorulacan..

kimsecikler yokken bende gidip salatamı yapayım bugün fırında tavuk yapacam onu hazırlayayım ....

evet eşleşmeye gerek kalmadı zaten rakip olduk kilo ve boylarımız da yakın
Zaten adı üstünde Cuma zayıflama yarışması rekabet olmasa nasıl vereceğiz herkes birbirine karşı sorumlu burada vallahi ağzıma her attığım lokmada burayı düşünüyorum
Gaza gelmek iyidir işte kilonuza yansır :)

Aynen bakma sen merveye böyle diye diye bizi geçme hedefi var sanırım.
aba altından sopasını gösteriyor bize çaktırmadan çaktırmadan bak görürsün o bizi geçecek

ay çok işin var anam senin kolay gelsin iyi kalori harcarsın sana diyim Cuma’dan başlayacaksın spora hareket bak nasıl etki ediyor haftaya

Azmin sonu canım. Hedefe 4.5 kilon kaldı. Bence en geç Nisan başında hedefine varırsın.
bende öyle düşünüyorum Mart’ın sonunda bu iş tamamdır hedefe ulaşana kadar ödül yapmayı düşünmüyorum yemeğe falan çıkmazsak benim inisiyatifim dışımda birşey olursa o zaman bilemem

Sporda seni geçmişim zaten :) Kiloda geçemiyorum
sen devam et spora en güzeli yürüyüş Leslie abartmaya gerek yok

ben umudunki saydım seninkini saymadım tebrikler çook güzel sonuççç
teşekkür ederim canım sende haftaya vereceksin inanıyorum dediğin gibi herkesin bünyesi farklı 6 öğün sana yaramadı demekki bende hayatımda hiç 6 öğün beslenmedim vaktim yokta öyle yemeğe zaten herkes kendini biliyor her diyet her spor herkeste aynı etkiyi göstermiyor

wawww azime bakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…