Dur daha yolun basindayiz kim bilir belki önümüzdeki haftalarda bizler birinci olacagiz ben bi kere 3. OldumTakımlarda ikinci yarışışım geldim gidiyorum bi hafta birinci olamadım yaaa aslında büyük hayalim bu
Teşekkür ederim bende anlamadım görünce şok oldum diyebilirim
Geçen hafta 59,00
Bu hafta 57,60
Fark 1.400
2.37 %
Hemen hemen hergün Leslie yaptım ve yürüyüşe çıkmaya çalıştım kaçamağım olmadı gibi birşey küçük lokmalar olmuştur hatırlamıyorum bile o kadar az
Lokmalarımı sayanlar olmuştur belki onlar daha iyi bilir :)
Sabah aç karnına oğlanı kreşe götürdüm marketten alışveriş yaptım ve sabaha göre 500 gr fark etti
evet teşekkür ederim kendimi çok beğendim bu hafta :)Senin de sonucun güzel canım, tebrik ederim ayrıca
inşallah yaparsın bende merakla senin sonucunu bekliyorum30 dk Leslie ile yürüdümmm
Bütün olay videonun başına geçebilmek de.
Yaparken de yaptıktan sonra da büyük keyif alıyorum .
Bu hafta perşembe hariç tüm hafta yapacağım inşallah
Ama ben zaten çok Dukan gibi değilim farkındaysan kuzu.
Yani salata da yiyorum, ne bileyim sebze de yiyorum (genelde çorba ya da haşlama olarak)
dukan'a uysam günde 1 kg protein yiyebilirim neredeyse, ben yapmıyorum.
Ve tekrar ediyorum, ben normal hayatımda da çok yemezdim zaten.
Evet birşeyin tadına bir lokma bakarım kapatırım o defteri o beni tatmin eder nefsimi köreltirHarika bir sonuç
Lokma kaçamakların arkasını getirmeyen sendin dimi?
Hedefe çok az kaldıBöyle devam edersen uzun zamandan beri takımın ilk mezunu sen olacaksın.
Benim en büyük sorunum da hareketsizlik zaten
İki çocukla soğuk hava da dışarı çıkamıyorum
Leslie benim için iyi ama onu da yapamıyorum .
Hergün ev işi yapıyorum ama farkındaysanız dk veya puan yazamıyorum .
Çünkü bi başlayım da oh bitiriyim diyemiyorum .
Ne zaman boşluk bulursam hemen birşeyi yapıyorum onun dışında evde başka bi hareket alanım olmuyor ama napalım artık kaderr
Sen beni hergün merak etsene Cuma'ya kadarevet teşekkür ederim kendimi çok beğendim bu hafta :)
inşallah yaparsın bende merakla senin sonucunu bekliyorum
Ben denemek istemiştim bütün hafta spor yaparsam ne olur diye ama bu kadar fark edeceğini tahmin etmemiştim çok da iyi oldu
Bende ev işinde vs baya hızlıyımdırda ev içinde hareket alanı kısıtlı diye düşünüyordum ama bugün başladım kaptanım aldım elime telefonu yürüdüm de yürüdüm evde . Bakalım hergün yapmaya çalışacağımBugün ankayla konuştuk bu meseleyi. Leslie yapman lazım bir şekilde. Ya da başka bir çare bulman lazım. Çünkü bir şekilde hareket etmemiz lazım. Ben hayatıma sokmaya çalışıyorum hareketi ki çünkü özellikle zaman ayırmıyorum spora. İlerleyen yaşlarda da hareketli olmak istiyorum ki temelini şimdiden atmam lazım. Sen de evin içinde yapmaya çalış. Ne bilim kucağına al çocuğunu onunla yürü. Ya da onlarla evin içinde kovalamaca oyna. Mesela al birini bir kanepeye koy. O insin aşağıya sonra tekrar kanepeye koy. Bir onu bir onu derken bence bir şekilde hareketlendirirsin hayatı. Ben bazen dakika tutarım ev işi yaparken. Normalde elim çok yavaştır. Her işimi mıy mıy yaparım. Baktım çok zaman harcıyorum. Kronometre açarım. Mesela çamaşır asıyorum. 10 dk veririm kendime. 10 dakika içinde o işi bitirmek için hızlı hızlı hareket ederim. Hem oyun gibi oluyor hem de işimi halletmiş oluyorum. Hem de kendimi ev işlerinde hızlandırmaya çalışıyorum. Mesela benim klavyem çok hızlıdır. Ekrana bakmadan 10 parmak katiplerden hızlı yazarım. Yazdığım destan gibi mesajlardan belli oluyordur. Bunu durduk yere kazanmadım. Pratik yaparak, uğraşarak kazandım. Şimdi o kadar normal geliyor ki bunu yapabilmek. Yani demek istiyorum ki bir şeyi yapabilmek için çaba sarf etmeliyiz. Uğraşmalıyız. Pes etmemeliyiz. Bence sende evde kendini hareketlendirebilirsin. Dene lütfen.
Evet birşeyin tadına bir lokma bakarım kapatırım o defteri o beni tatmin eder nefsimi köreltir
Ay gerçekten mi uff şimdi daha bir gaza geldim :)
35 dakika yürüdüm.O zaman bu ekstra 20 dakikalık yürüyüş sana eksi kilo olarak dönecek. Deneyelim bakalım bu hafta.
35 dakika yürüdüm.
Bugün adım da saydım, bakalım ne olacak!
Ama bugün biraz esnettim diyeti.
Motivasyon gelmesi gerek.
Az önce 1 muz yedim.
Akşam da kızlar pizza istiyorlar, 1 dilim pizza yiyeceğim.
Bugün bişey yemedim zaten, sabah yediğim simit harici.
İştahım tamamen gitti.
Bence de.. Senden çıt çıkmasın o konudaTamamdır. Güzel yürümüşsün. Motivasyon içinde ağzımı kapatıyorum
Bence de.. Senden çıt çıkmasın o konuda
İmam pırt yaparsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?