Yarisalim canım kilomuzda aynı
Maşallah yok yok menundeKahvaltı 09:45
1 haş yumurta+1 kepek ekmek
Zeytin peynir+domates salatalık
Marul maydanoz
12:00 sütlü Türk kahvesi+2 top pişmaniye
14:00 1 elma
14:45
5 kaşık kıymalı mantar
1 bardak ayran
1.5 dilim kepekli ekmek
Akşam 17:30
1 tabak yoğurtlu kabak
(3 kaşık yoğurt dereotu+1 köz kapya biber+
1 kavrulmuş kabak karıştırdım )
1 kepçe nohut yemeği
2 köfte
2,5 lt su
Anka gelmiyor mu ?Bugün ankayla konuştuk bu meseleyi. Leslie yapman lazım bir şekilde. Ya da başka bir çare bulman lazım. Çünkü bir şekilde hareket etmemiz lazım. Ben hayatıma sokmaya çalışıyorum hareketi ki çünkü özellikle zaman ayırmıyorum spora. İlerleyen yaşlarda da hareketli olmak istiyorum ki temelini şimdiden atmam lazım. Sen de evin içinde yapmaya çalış. Ne bilim kucağına al çocuğunu onunla yürü. Ya da onlarla evin içinde kovalamaca oyna. Mesela al birini bir kanepeye koy. O insin aşağıya sonra tekrar kanepeye koy. Bir onu bir onu derken bence bir şekilde hareketlendirirsin hayatı. Ben bazen dakika tutarım ev işi yaparken. Normalde elim çok yavaştır. Her işimi mıy mıy yaparım. Baktım çok zaman harcıyorum. Kronometre açarım. Mesela çamaşır asıyorum. 10 dk veririm kendime. 10 dakika içinde o işi bitirmek için hızlı hızlı hareket ederim. Hem oyun gibi oluyor hem de işimi halletmiş oluyorum. Hem de kendimi ev işlerinde hızlandırmaya çalışıyorum. Mesela benim klavyem çok hızlıdır. Ekrana bakmadan 10 parmak katiplerden hızlı yazarım. Yazdığım destan gibi mesajlardan belli oluyordur. Bunu durduk yere kazanmadım. Pratik yaparak, uğraşarak kazandım. Şimdi o kadar normal geliyor ki bunu yapabilmek. Yani demek istiyorum ki bir şeyi yapabilmek için çaba sarf etmeliyiz. Uğraşmalıyız. Pes etmemeliyiz. Bence sende evde kendini hareketlendirebilirsin. Dene lütfen.
A aaaa hadi bakalım aynı şartlardayızYarisalim canım kilomuzda aynısen 73.9 bende dün 73.9 dum bugün 74 çıktım
Maşallah yok yok menundeafiyet olsun cnm
Kahvenin yanında ikimiz de cozutmuşuzBugünkü menum
Sabah 8.00 Türk Kahvesi şekersiz
9.00 1 h.yumurta biraz koy peyniri 1 domates
Öğle 1 avuç bitter cikolatali badem1 şekersiz kahve
Aksam.16.00 1 tabak pıncar kavurması peynirli yarım kase yoğurt
Su 3 litre
Afiyet olsun canim bugun sağlıklı dolu dolu olmus menu... 2 top pismaniye seni pisman etmesin insallahhhh...Kahvaltı 09:45
1 haş yumurta+1 kepek ekmek
Zeytin peynir+domates salatalık
Marul maydanoz
12:00 sütlü Türk kahvesi+2 top pişmaniye
14:00 1 elma
14:45
5 kaşık kıymalı mantar
1 bardak ayran
1.5 dilim kepekli ekmek
Akşam 17:30
1 tabak yoğurtlu kabak
(3 kaşık yoğurt dereotu+1 köz kapya biber+
1 kavrulmuş kabak karıştırdım )
1 kepçe nohut yemeği
2 köfte
2,5 lt su
1 avuc bitter cikolatali badem cok canim...Bugünkü menum
Sabah 8.00 Türk Kahvesi şekersiz
9.00 1 h.yumurta biraz koy peyniri 1 domates
Öğle 1 avuç bitter cikolatali badem1 şekersiz kahve
Aksam.16.00 1 tabak pıncar kavurması peynirli yarım kase yoğurt
Su 3 litre
Yediğim anda pişman oldumAfiyet olsun canim bugun sağlıklı dolu dolu olmus menu... 2 top pismaniye seni pisman etmesin insallahhhh...)
Anka gelmiyor mu ?
Harikasın canımSekersiz 21. Günüm bugün
Biliyorum ama bende ayar yok1 avuc bitter cikolatali badem cok canim...
Yediğim anda pişman oldum
Ama hızlıca bi anda yuttum işte
Tebrik ederim canim .. 3 gün önce bende baslamistimda bozdumSekersiz 21. Günüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?