Mistik cayin içeriği ne acaba ? Yarin migrosa bakayim...Kızlar toplaşın.
resmi Dukan fb sayfasından geliyorum.
Doğuş'un mistik çayı varmış, içtiniz mi hiç?
Akşamları sütle içilmesi durumunda sabah metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlıyormuş.
denesek mi?
Mistik cayin içeriği ne acaba ? Yarin migrosa bakayim...
Ya şimdi bunu atınca benim aklıma ne geldi
Ben o pizzaları eritmek için sabaha kadar merdiven inip çıksam azBen yine başladım evde dolanmaya
10 bin için çabalıyorum
Kötü olmuş ama kısmet ya oruçluyken unutup yemek gibi bişi oldu senin kiBen o pizzaları eritmek için sabaha kadar merdiven inip çıksam az
ahahaha at at. çevirirler tabiBenim Almanya dan akrabalar sallama çay hediye getirmişler chai filanda yazıyo üzerinde ama içeriğinin ne olduğunu bilmediğim için içmiyordumAlmancası olan arkadaşlara foto atsamda içerik hakkında bilgi verseler
Dolapta durup duruyo belki içerdim
Allahım çok komikBenim Almanya dan akrabalar sallama çay hediye getirmişler chai filanda yazıyo üzerinde ama içeriğinin ne olduğunu bilmediğim için içmiyordumAlmancası olan arkadaşlara foto atsamda içerik hakkında bilgi verseler
he, di mi ama.Kötü olmuş ama kısmet ya oruçluyken unutup yemek gibi bişi oldu senin kiikram say
Buyur ?Ya şimdi bunu atınca benim aklıma ne geldi
Sorum olacak Almanya da olan arkadaşlara
At canimBenim Almanya dan akrabalar sallama çay hediye getirmişler chai filanda yazıyo üzerinde ama içeriğinin ne olduğunu bilmediğim için içmiyordumAlmancası olan arkadaşlara foto atsamda içerik hakkında bilgi verseler
En bastaki sol limon melisa ötekilerin zutaten yazan yeri atman lazim icindekiler görünmüyo
küçük birşeydir herhalde.88 mii
ben içtim bundan, yine yıllar önce kadınlar kulübü maceremda. sütle yapıyordum. Ben de işe yaramamıştı, ama siz bir deneyin belki işe yarar.Kızlar toplaşın.
resmi Dukan fb sayfasından geliyorum.
Doğuş'un mistik çayı varmış, içtiniz mi hiç?
Akşamları sütle içilmesi durumunda sabah metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlıyormuş.
denesek mi?
küçük birşeydir herhalde.
ben içtim bundan, yine yıllar önce kadınlar kulübü maceremda. sütle yapıyordum. Ben de işe yaramamıştı, ama siz bir deneyin belki işe yarar.
Yok, beni aştı bunlar kızlar baksın.
Sagol canim yarin bende bakayim su metabolizma yeterki hizlansin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?