Bunu bir bardak sutun icine mi sallamayi atiyoruz...küçük birşeydir herhalde.
ben içtim bundan, yine yıllar önce kadınlar kulübü maceremda. sütle yapıyordum. Ben de işe yaramamıştı, ama siz bir deneyin belki işe yarar.
Bastaki
Guya bende unv hazirlik okludum almanca egitimi aldim.. hic bisey kalmamis aklimda
İsteyen saf süt ile isteyen yarı süt yarı su ile yapıyormuş.Bunu bir bardak sutun icine mi sallamayi atiyoruz...
Ben de kolejde 5 sene 2.dil olarak öğrendimdiGuya bende unv hazirlik okludum almanca egitimi aldim.. hic bisey kalmamis aklimda
Ara ogun yapilabilir guzel olur..İsteyen saf süt ile isteyen yarı süt yarı su ile yapıyormuş.
Süt ile yapınca daha da tok tutuyormuş.
Dukan sayfası yıkılıyor bu çayla..
oleyyy.Bastaki
Tarcin,meyan kökü,zencefil,kakule,karanfil,portakal kabugu,karabiber ( meyan kökünden dolayi yüksek tansiyonu olanlar icmesin diyo )
Ikinci
Reyhan,meyan kökü,kurutulmus limon suyu,portakal kabugu,trcin,zencefil,aci,kakule,karanfil,karabiber :)
Akşam için ki sabaha vücudunuz hızlı uyansın demişler canım.Ara ogun yapilabilir guzel olur..
Bende fotodan tanıdım onlarıYok, beni aştı bunlar kızlar baksın.
Portakal ve tarçın gördüm sanki ama atmış da olabilirim
çok teşekkür ederim canımBastaki
Tarcin,meyan kökü,zencefil,kakule,karanfil,portakal kabugu,karabiber ( meyan kökünden dolayi yüksek tansiyonu olanlar icmesin diyo )
Ikinci
Reyhan,meyan kökü,kurutulmus limon suyu,portakal kabugu,trcin,zencefil,aci,kakule,karanfil,karabiber :)
Himmm anladım canim ayy olmadi bunuda deniyelimAkşam için ki sabaha vücudunuz hızlı uyansın demişler canım.
Bi tavsiye
deneyelim valla, ne zararı olacak ki?Himmm anladım canim ayy olmadi bunuda deniyelim)
Benim hedef 75 canım sanmıyorum ama umut ediyorumHadi kizlar herkes cuma gunu bir hedef belirlesin bakalim kimler hedefini tutturacak.... ben baslatayim alintiliyalim herkes hedefini yazsin tipki sporda yaptıgimiz gibi en son listeyi ben favorilere ekliyeyim cuma cikarip bakalim))
Bende fotodan tanıdım onları
çok teşekkür ederim canım
Belki içerim tatları güzelse
oleyyy.
portakal ve tarçını tutturmuşum
Canim listeye ekle geçmişte liste var hem eklemeyen arkadaslarda eklesin hedeflerini. .Benim hedef 75 canım sanmıyorum ama umut ediyorum
hmmm ben duymadım bunu canımBende yarin gidip tilya kuru icin malzeme alacaktim... kizlar hic yaptiniz mi biliyormusunuz ? Ibrahim saracoglunun onerdigi bi kur... yag yakiyormus
sanırım adım puanın yanlış olmuş22 subat spor listesi .
1-ada81
45dk yürüyüş bandi =225
10dk göbek egzersizi =30 puan top=255
2-csi
35 dakika yürüyüş = 105 puan
Leslie 20 dk = 60 puan
Plank -30 sn-10 puan
Merdiven çıkma - (20 b x14x2) 560 tane = 112 puan
4628 adim = 309 puan
Toplam = 596 puan
3.gulenyuzumsunsen
10.000 adım=150 puan
30 dk Leslie=90 puan
Toplam =240 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?