Cok oneriliyor video izledim musait olunca bi bak derim...hmmm ben duymadım bunu canım
Test uaptiysan bisry cikmadiysa... hergun sogan kuru yap canim inan cok faydali...Ben önümüzde ki hafta bir kadın doğuma gideceğim kızlar. Bu böyle olmicak. Gobegim hamile gibi. Yedigime göre gitmiyor kilo. Hafta içi bir ıleri iki geri oluyor buda düşürüyor beni
Valla çok moralsizim emek vermesem uzulmem kilo verememe sebebim bu adet mevzusu aşırı stresliyimCanim listeye ekle geçmişte liste var hem eklemeyen arkadaslarda eklesin hedeflerini. .
Hic umudunu kaybetme bi bakiyorsun kilo bi anda gidiyor...
Ben adımı yanlış hesaplamışım gene.22 subat spor listesi .
1-ada81
45dk yürüyüş bandi =225
10dk göbek egzersizi =30 puan top=255
2-csi
35 dakika yürüyüş = 105 puan
Leslie 20 dk = 60 puan
Plank -30 sn-10 puan
Merdiven çıkma - (20 b x14x2) 560 tane = 112 puan
4628 adim = 309 puan
Toplam = 596 puan
3.gulenyuzumsunsen
10.000 adım=150 puan
30 dk Leslie=90 puan
Toplam =240 puan
Sen yap bu sogan kurunu 21 gün. . Bak nasil duzene girecek...Valla çok moralsizim emek vermesem uzulmem kilo verememe sebebim bu adet mevzusu aşırı stresliyim
Yapıyorum yine olmuyor. 3. Gündü bugün uyguladim ilacı bıraktım 3 gün içinde olmazsam dr a gideceğim yoksa stresten kafayı yicem. Ve öyle yeme atağı geliyor ki hele ki tatlı. Çıldırıyorum resmen hiç normal degilTest uaptiysan bisry cikmadiysa... hergun sogan kuru yap canim inan cok faydali...
Yapicam olana kadar... dr a da gideceğim mutlaka. Esimlede konuştuk. Aşırı sınırlı stresliyim tuketiyorum kendimiSen yap bu sogan kurunu 21 gün. . Bak nasil duzene girecek...
Polikistik over olanlarda insulin direnci gelişiyor canim...Yapıyorum yine olmuyor. 3. Gündü bugün uyguladim ilacı bıraktım 3 gün içinde olmazsam dr a gideceğim yoksa stresten kafayı yicem. Ve öyle yeme atağı geliyor ki hele ki tatlı. Çıldırıyorum resmen hiç normal degil
he farkettim de düzelttim tatlım. merci
1 bardak Suyu kaynatYapicam olana kadar... dr a da gideceğim mutlaka. Esimlede konuştuk. Aşırı sınırlı stresliyim tuketiyorum kendimi
Evet öyle. Olamayınca daha da artıyor. Çaresine bakmam lazım yoksa bosa kürek çekiyor gibi oluyorPolikistik over olanlarda insulin direnci gelişiyor canim...
Yarın mutlaka yapicam. Şimdi azaldimi peki sende1 bardak Suyu kaynat
Altını kapatıp içine 1 çay kaşığı kekik at bir kaç dk demle ve iç canım
Bende eski pkoluyum bana iyi geliyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?