Cokk şükür canımBen 69 a düştüğümden beri en çok 10 gün geçiyor canım çok şükür kurtuldum
yok yok içinde ama bana biraz paketler eski geldi bu tarz çaylarda son kullanma tarihine dikkat etsenBastaki
Tarcin,meyan kökü,zencefil,kakule,karanfil,portakal kabugu,karabiber ( meyan kökünden dolayi yüksek tansiyonu olanlar icmesin diyo )
Ikinci
Reyhan,meyan kökü,kurutulmus limon suyu,portakal kabugu,trcin,zencefil,aci,kakule,karanfil,karabiber :)
evet öyle yazılıyor bir tek wie kısmını yanlış yazmışsın Ha birde heist özel bir harf varya kuyruklu b o olacak ama senin telinde belki o harf yoktur o olmasa 2 s yazabilirsin. (Bana bak uzman olmuşum sanki bişey bildiğimde yok ha) :)Ben de kolejde 5 sene 2.dil olarak öğrendimdi
Ancak ingilizceden benzettiklerimi attım, o kadar.
Bi hatırladığım wi heist du? böyle mi yazıyorduk?
sayabilirim ama, yazamam mesela
AA niye herkes bayılıyor Türkiye’de adamın ayağına giyecek donu yok taksitle alıyor o elmayı anlamıyorum hele birde şimdi zamlandı galiba yeni son modeller 15.000 tl diyor vergilerden dolayıheee bizim evde yasaklı o telefon.
koca telekomünikasyon sektöründen olduğundan, gıcığı var o markaya.
yassak
yarı yarıya, hatta yarıdan az süt koyursun. Sucak su ile tamamlamıyorsun. İstersen üstüne tarçın dökebilirsin.Bunu bir bardak sutun icine mi sallamayi atiyoruz...
hiç denemedim, sen yap bakalım, işe yararsa biz de deneyelim.Bende yarin gidip tilya kuru icin malzeme alacaktim... kizlar hic yaptiniz mi biliyormusunuz ? Ibrahim saracoglunun onerdigi bi kur... yag yakiyormus
csi22 subat spor listesi .
1-ada81
45dk yürüyüş bandi =225
10dk göbek egzersizi =30 puan top=255
2-csi
35 dakika yürüyüş = 105 puan
Leslie 20 dk = 60 puan
Plank -30 sn-10 puan
Merdiven çıkma - (20 b x14x2) 560 tane = 112 puan
4628 adim = 70 puan
Toplam = 357 puan
3.gulenyuzumsunsen
10.000 adım=150 puan
30 dk Leslie=90 puan
Toplam =240 puan
ne dürümü canın? Dürüm yerine daha çok tavuk yeseydin keşke.Biraz gec oldu ama
Bugunki menum
Sabah sat 7 35
1 haslanmis yumurta
Tulum peynir bir parca
1 dilim kepekli ekmek
4 ceri domates
Ara muz
Oglen sat 12
Gelin corbadi 1 kepce
Kuru fasulye 2 kepce
Az yogurt
Aksam 7
2 kucuk parca tavuk
1 durum ayran
Su 3 lt
LAydLiNe
ben bu hafta 10 bin adımı kesin atmakla işe başlayacağım bakalım neler olacakGünaydın kızlar
Listelere dikkat ettiniz mi 14. Takımda bir kızcağız adı Nil gibi birşeyler başlıyor kilosu çok az ve bu hafta 2 kg gibi birşey varmış menüsü aynı M merve4416 gibi az ama diyor ki hareketlerimi sporumu arttırdım benim bu hafta yaptığım gibi
Bu hafta herkes taşın altına Elini koysun ve hareketi bırakmasın çok spor yapalım
Bi tek dürümü anlamadım ama sanırım tavuk dürüm . Ekmeğini değil de tavuğunu yediysen menün güzel afiyet olsun canım .Biraz gec oldu ama
Bugunki menum
Sabah sat 7 35
1 haslanmis yumurta
Tulum peynir bir parca
1 dilim kepekli ekmek
4 ceri domates
Ara muz
Oglen sat 12
Gelin corbadi 1 kepce
Kuru fasulye 2 kepce
Az yogurt
Aksam 7
2 kucuk parca tavuk
1 durum ayran
Su 3 lt
LAydLiNe
Ekmekler beyaz değilse güzel afiyet olsun23.2.19
08:45
1 dilim ekmek
10 zeytin
1 yağda yumurta
12:30
Çeyrek levrek
Yarım dilim ekmek
5 zeytin
2 incir
2 ceviz
15:00
Bir fincan sütlü kahve
18:30
4 dilim dil peyniri
1 dilim ekmek
20:00
Yarım porsiyon fırında hamsi
Salata
Yarım dilim ekmek
Su 2 lt
Kahvaltımı doyurucu yapmadığım için herhalde akşam üstü çok acıktım.
LAydLiNe
Son 1,5 dilim ekşi mayalı beyaz ekmekBi tek dürümü anlamadım ama sanırım tavuk dürüm . Ekmeğini değil de tavuğunu yediysen menün güzel afiyet olsun canım .
Bi de sende bu hafta Leslie yemi başlasan 15 dklık..
Kilon az gidiyorya faydası olur belki
Ekmekler beyaz değilse güzel afiyet olsun
Tamam canım afiyet olsun zayıflamaya etkisi olur mu bilmiyorum bence en güzeli yeşil veya beyaz çay bu çaylarda hasta olursan içebilirsin tadı güzelse seviyorsan bitki çaylarını yine iç tabi
Ben böyle bir davete gitsem salata türlerini yerdim yine makul bir ölçüde ve diğer tatlımşeylerden minicik alırdım tadına bakmak için karnını salatayla doyur ve su çay iç sonra biraz bekle ondan sonra tatlının tadına bakKızlar benim de bugün günüm var..Sadece salata türlerinden yiyeceğim. Bir dilim de tatlı türü yesem çok mu olur sizce?başladığımdan beri hiç tatlı yemedim. Arkası gelir mi diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?