Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eki Görüntüle 2238443

Simdi halay zamaniiiiiiii tey tey tey sappi saappi
LAydLiNe
Kendimde o kiloyu görmüş gibi sevindim canım. Süpersin.
Canim ne puani anlayamadim
tamam canım kaptan açıkladı.

Iste boyle düşünmem kimseyi strese sokmuyor herkes saglikla keyifle kilo veriyor. Kimse Abuk sabuk detoks yapayim demiyor...bu yuzden sana coook tesekkur ederim..
ben bu hafta bir detoks patlatayım diyordum ama utandım şimdi

Kendimde o kiloyu görmüş gibi sevindim canım. Süpersin.
tamam canım kaptan açıkladı.

ben bu hafta bir detoks patlatayım diyordum ama utandım şimdi
Cook teşekkür ederim canim..
Bence detoks kilon durunca 2 gunluk sasirtmak icin yapabilirsin ama suan gerek yok guzel kilolar veriyorsun...

Oo kaptanım ne güzel bol bol geziyorsunuz. İyi gezmeler bol yürümeler size

Git bence canım değişiklik olur. Bende bugün bi bebek mevlütü var gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyordum ama gidecem sanırım sıkıldım evde

Eki Görüntüle 2238443

Simdi halay zamaniiiiiiii tey tey tey sappi saappi
LAydLiNe

Wuuu huuu

Hayırlı olsun 6ların

Suuuupeeeeeeeeerrrr tebrik ederim arkadaşım

Tesekkur ederim kizlar kilo gittikce motivasyonumda cok artti şükür )

Günaydın kızlar çok şükür âdet oldum soğan suyu yaptım içiyorum iyyyy iyyyy sabah sabah
Gozunaydin 21 gum devam et canim hic birakmak... ben kahvaltıdan sonra yapardim saat 11 gibi gunde 1 defa yaptim cok faydasini gördüm ac karnina icemezdim gastritim var. .zorlarsa seni kahvaltidan sonra yap onda bile etkili..

Kizim hasta , hic bisey yemedi zorla bir dilim ekmek yedirdim ilac verdim.. usutmus okulda cok terliyorlar...
Esime listeyi verdim pazara gonderdim bende evi topluyorum camasir serecem... spor yaparim .... kizim hem hasta hem gezmek istiyor biraz iyilesirse 1 saatligine cikarayim hava alsin ...burada suan bahar havası var...

Gozunaydin 21 gum devam et canim hic birakmak... ben kahvaltıdan sonra yapardim saat 11 gibi gunde 1 defa yaptim cok faydasini gördüm ac karnina icemezdim gastritim var. .zorlarsa seni kahvaltidan sonra yap onda bile etkili..
Tamam 21 güne tamamlicam. Şifa olsun

Günaydin kizlar

Bugun benim dogum ğünüm

Bu yeni yaşimla insahllah hedefim
55 kiloya ulaşirim

Giti 40 acisiyla tatlisiyla 1 yili daha eksildi

Yokmu 41 kere maşahllah
Kizlar
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce canimmmmm.... yeni yasin sana saglik mutluluk getirsin. . Insallah hedefine ulaşırsın....41 kere masallahhhh

Çok geçmiş olsun canım .
Bende tüm işlerimi bitirdim şükür ama çok yoruldum
Günaydin kizlar

Bugun benim dogum ğünüm

Bu yeni yaşimla insahllah hedefim
55 kiloya ulaşirim

Giti 40 acisiyla tatlisiyla 1 yili daha eksildi

Yokmu 41 kere maşahllah
Kizlar
Doğum gününüz kutlu olsun Allah sağlıklı huzur dolu yıllar nasip etsin
41 kere maşallah

git canım iyi olur çocukları ayarlayabilirsen. Bu aralar havalar soğudu. Maleaef canım henüz çiçekler açmadı. Kapalı bir hava var bıgün
şimdi attık kendimizi dışarı çocuklara oyuncak alacağız ve Doğum günü içim birkaç süs kreşte kutlama var inşallah dışarda uyabilirim diyetime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…