Cuma havai fişekler ile kutlayalim... ustelik sabah wc yoktuVaaaayyyyyyy
Kendimde o kiloyu görmüş gibi sevindim canım. Süpersin.
tamam canım kaptan açıkladı.Canim ne puani anlayamadim
Iste boyle düşünmem kimseyi strese sokmuyor herkes saglikla keyifle kilo veriyor. Kimse Abuk sabuk detoks yapayim demiyor...bu yuzden sana coook tesekkur ederim..
Tesekür ederim canim,Arkadasdan Allah razi olsun iyki vermis bana listeyi ,2 ayda yapamasigimi 4 günde yaptim cokk sükürrMuMu85 ayrıca bireyselde 2. liğini kutluyorum canım maşalalh sana
Cook teşekkür ederim canim..Kendimde o kiloyu görmüş gibi sevindim canım. Süpersin.
tamam canım kaptan açıkladı.
ben bu hafta bir detoks patlatayım diyordum ama utandım şimdi
Sağol canimTesekür ederim canim,Arkadasdan Allah razi olsun iyki vermis bana listeyi ,2 ayda yapamasigimi 4 günde yaptim cokk sükürr
Wuu masallah azmin sonuu
Ayni fikirdeyim canimAkkat canim arada bir saglikli detoksun zarari olmaz .ayran detoksu veya pirrinc öapasi yapabilirsin ama bence simdi degil kilo vermen durunca yap derim
Suuuupeeeeeeeeerrrr
Günaydın kızlar
Dün uyuyakalmışım çok komik ailecek hepimiz uyumuşuz. Ben kitap okuyayım birazcık diye uzanmıştım gerisini hatırlamıyorum. Ufaklık gelip benim yanıma yatmış. Eşim televizyonun karşısında uyumuş. Büyük kız da kendi yatmış. Gece bir uyandım saat 3Eşimi uyandırdım. Kızı yatağına yatırdık. Şimdi kalktım duş aldım, kendime bir kahve yaptım. Birazdan da bizimkileri uyandırıp yola çıkacağız. Perşembe gittiğim müzeye şimdi evdeki herkesi götürüyorum
Şimdi böyle bir davet geldi hiç beklemiyordum ve uzun zamandan beri böyle bir davete katılmadım ne yapacağım şimdi yemek için değilde birwz kafam dağılır İnsan görürüm diye gitmek istiyorum
Bahar geldi kızlarr çiçekleri gördünüz mü siizn oralarda nasıl çiçekler var fotolarını çekip yollarınıza özellikle @csi ekleyemedim fotoyu
Günaydın canımGünaydınnn 13. Takım
Suuuupeeeeeeeeerrrrtebrik ederim arkadaşım
Tesekkur ederim kizlar kilo gittikce motivasyonumda cok artti şükürOo kaptanım ne güzel bol bol geziyorsunuz. İyi gezmeler bol yürümeler size
Git bence canım değişiklik olur. Bende bugün bi bebek mevlütü var gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyordum ama gidecem sanırım sıkıldım evde
Wuuu huuu
Hayırlı olsun 6ların
Gozunaydin 21 gum devam et canim hic birakmak... ben kahvaltıdan sonra yapardim saat 11 gibi gunde 1 defa yaptim cok faydasini gördüm ac karnina icemezdim gastritim var. .zorlarsa seni kahvaltidan sonra yap onda bile etkili..Günaydın kızlarçok şükür âdet oldum soğan suyu yaptım içiyorum iyyyy iyyyy sabah sabah
Tamam 21 güne tamamlicam. Şifa olsunGozunaydin 21 gum devam et canim hic birakmak... ben kahvaltıdan sonra yapardim saat 11 gibi gunde 1 defa yaptim cok faydasini gördüm ac karnina icemezdim gastritim var. .zorlarsa seni kahvaltidan sonra yap onda bile etkili..
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce canimmmmm.... yeni yasin sana saglik mutluluk getirsin. . Insallah hedefine ulaşırsın....41 kere masallahhhhGünaydin kizlar
Bugun benim dogum ğünüm
Bu yeni yaşimla insahllah hedefim
55 kiloya ulaşirim
Giti 40 acisiyla tatlisiyla 1 yili daha eksildi
Yokmu 41 kere maşahllah
Kizlar
Çok geçmiş olsun canım .Kizim hasta , hic bisey yemedi zorla bir dilim ekmek yedirdim ilac verdim.. usutmus okulda cok terliyorlar...
Esime listeyi verdim pazara gonderdim bende evi topluyorum camasir serecem... spor yaparim .... kizim hem hasta hem gezmek istiyor biraz iyilesirse 1 saatligine cikarayim hava alsin ...burada suan bahar havası var...
Doğum gününüz kutlu olsun Allah sağlıklı huzur dolu yıllar nasip etsinGünaydin kizlar
Bugun benim dogum ğünüm
Bu yeni yaşimla insahllah hedefim
55 kiloya ulaşirim
Giti 40 acisiyla tatlisiyla 1 yili daha eksildi
Yokmu 41 kere maşahllah
Kizlar
şimdi attık kendimizi dışarı çocuklara oyuncak alacağız ve Doğum günü içim birkaç süs kreşte kutlama var inşallah dışarda uyabilirim diyetimegit canım iyi olur çocukları ayarlayabilirsen. Bu aralar havalar soğudu. Maleaef canım henüz çiçekler açmadı. Kapalı bir hava var bıgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?