Günaydın kızlar
Listelere dikkat ettiniz mi 14. Takımda bir kızcağız adı Nil gibi birşeyler başlıyor kilosu çok az ve bu hafta 2 kg gibi birşey varmış menüsü aynı @merve4416 gibi az ama diyor ki hareketlerimi sporumu arttırdım benim bu hafta yaptığım gibi
Bu hafta herkes taşın altına Elini koysun ve hareketi bırakmasın çok spor yapalım
haydi bakalım bu hafta öyle yapalım.Günaydın kızlar
Listelere dikkat ettiniz mi 14. Takımda bir kızcağız adı Nil gibi birşeyler başlıyor kilosu çok az ve bu hafta 2 kg gibi birşey varmış menüsü aynı @merve4416 gibi az ama diyor ki hareketlerimi sporumu arttırdım benim bu hafta yaptığım gibi
Bu hafta herkes taşın altına Elini koysun ve hareketi bırakmasın çok spor yapalım
hmmm deneyeceğim. Öğle yemeğimi yiyip gideyim bari.Ben böyle bir davete gitsem salata türlerini yerdim yine makul bir ölçüde ve diğer tatlımşeylerden minicik alırdım tadına bakmak için karnını salatayla doyur ve su çay iç sonra biraz bekle ondan sonra tatlının tadına bak
oh ben de fark kapanana kadar - de kalacağız diye üzülmüştümHayır canım sadece ilk listeye girdiğinizde - oluyorsunuz. Sonrası böyle devam ediyor.
haydi bakalım bu hafta öyle yapalım.
hmmm deneyeceğim. Öğle yemeğimi yiyip gideyim bari.
oh ben de fark kapanana kadar - de kalacağız diye üzülmüştüm
Bu hafta hareketi arttıracağım ben de. Zaten dün düşündüm de arabam olduktan sonra kilo almaya başladım ben. Öncesinde hiç fazla kilom yoktu.Kızlar 2. liğimizi ve bunun için takıma katkı sağlayan baştaMuMu85 ve Gonul83 olmak üzere hepinizi canı gönülden kutluyorum. Bu haftanın en güzel tarafı kimsenin kilo almamış olması Haftaya yine hedefimiz ilk üç ama önemli olan az ya da çok sağlıklı kilo verebilmek. Bazı takımlar gibi çok hırslı olsun istemiyorum takımımız. Şuan en önemli şey sağlığımız. Ve zayıflarken hem sağlıklı yaşamayı öğrenip hem de kilo verebilmeliyiz. Bunun yanında da kilo almamıza sebep olan ki büyük ihtimal hepimizde o hareket eksikliği var yoksa burada olmazdık. Hayatımızı hareketlendirmeliyiz.
Aynen kaptan devamında yani hayatımızın devamında da bu sporları ve hareketi yapacaksak faydası var yani yürüyüşte yapabiliriz diye düşünüyorum artık bilinçlendikGünaydın canım. Diyorum yaaaaa ben hep hareket hareket ama bu hareketi her zaman yapamayacağınız türde hareketlendirmeyin. Yani abartı spor yapmayın. Tamam kilo verme aşamasında bazen fazla yapılıyor ama ben sizden uçuk kaçık kilolar istemiyorum. Yaşam tarzı haline getirmemiz lazım bu hareketliliği. Çünkü sonrasında normal yaşama döndüğümüzde yeniden geri geliyor o kilolar.
Gurbetçiler atakta :) teşekkürler canımKızlar 2. liğimizi ve bunun için takıma katkı sağlayan baştaMuMu85 ve Gonul83 olmak üzere hepinizi canı gönülden kutluyorum. Bu haftanın en güzel tarafı kimsenin kilo almamış olması Haftaya yine hedefimiz ilk üç ama önemli olan az ya da çok vermek değil, sağlıklı kilo verebilmek. Bazı takımlar gibi çok hırslı olsun istemiyorum takımımız. Şuan en önemli şey sağlığımız. Ve zayıflarken hem sağlıklı yaşamayı öğrenip hem de kilo verebilmeliyiz. Bunun yanında da kilo almamıza sebep olan ki büyük ihtimal hepimizde o hareket eksikliği var yoksa burada olmazdık. Hayatımızı hareketlendirmeliyiz.
Günaydın kızlar
Dün uyuyakalmışım çok komik ailecek hepimiz uyumuşuz. Ben kitap okuyayım birazcık diye uzanmıştım gerisini hatırlamıyorum. Ufaklık gelip benim yanıma yatmış. Eşim televizyonun karşısında uyumuş. Büyük kız da kendi yatmış. Gece bir uyandım saat 3Eşimi uyandırdım. Kızı yatağına yatırdık. Şimdi kalktım duş aldım, kendime bir kahve yaptım. Birazdan da bizimkileri uyandırıp yola çıkacağız. Perşembe gittiğim müzeye şimdi evdeki herkesi götürüyorum
Gurbetçiler atakta :) teşekkürler canım
git canım iyi olur çocukları ayarlayabilirsen. Bu aralar havalar soğudu. Maleaef canım henüz çiçekler açmadı. Kapalı bir hava var bıgünŞimdi böyle bir davet geldi hiç beklemiyordum ve uzun zamandan beri böyle bir davete katılmadım ne yapacağım şimdi yemek için değilde birwz kafam dağılır İnsan görürüm diye gitmek istiyorum
Bahar geldi kızlarr çiçekleri gördünüz mü siizn oralarda nasıl çiçekler var fotolarını çekip yollarınıza özellikle @csi ekleyemedim fotoyu
Vaaaayyyyyyy
Bence arkasi geliyor ben sahsen kendimi huc tutamam o yuzden yemeyi tercih etmem...en iyisi salatayi bool tut..Kızlar benim de bugün günüm var..Sadece salata türlerinden yiyeceğim. Bir dilim de tatlı türü yesem çok mu olur sizce?başladığımdan beri hiç tatlı yemedim. Arkası gelir mi diye korkuyorum.
Iste boyle düşünmem kimseyi strese sokmuyor herkes saglikla keyifle kilo veriyor. Kimse Abuk sabuk detoks yapayim demiyor...bu yuzden sana coook tesekkur ederim..Kızlar 2. liğimizi ve bunun için takıma katkı sağlayan baştaMuMu85 ve Gonul83 olmak üzere hepinizi canı gönülden kutluyorum. Bu haftanın en güzel tarafı kimsenin kilo almamış olması Haftaya yine hedefimiz ilk üç ama önemli olan az ya da çok vermek değil, sağlıklı kilo verebilmek. Bazı takımlar gibi çok hırslı olsun istemiyorum takımımız. Şuan en önemli şey sağlığımız. Ve zayıflarken hem sağlıklı yaşamayı öğrenip hem de kilo verebilmeliyiz. Bunun yanında da kilo almamıza sebep olan ki büyük ihtimal hepimizde o hareket eksikliği var yoksa burada olmazdık. Hayatımızı hareketlendirmeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?