yok yok içinde ama bana biraz paketler eski geldi bu tarz çaylarda son kullanma tarihine dikkat etsengulenyuzumsunsen hastalık çayı tam
evet öyle yazılıyor bir tek wie kısmını yanlış yazmışsın Ha birde heist özel bir harf varya kuyruklu b o olacak ama senin telinde belki o harf yoktur o olmasa 2 s yazabilirsin. (Bana bak uzman olmuşum sanki bişey bildiğimde yok ha) :)
AA niye herkes bayılıyor Türkiye’de adamın ayağına giyecek donu yok taksitle alıyor o elmayı anlamıyorum hele birde şimdi zamlandı galiba yeni son modeller 15.000 tl diyor vergilerden dolayı
41 kere maşallah.Günaydin kizlar
Bugun benim dogum ğünüm
Bu yeni yaşimla insahllah hedefim
55 kiloya ulaşirim
Giti 40 acisiyla tatlisiyla 1 yili daha eksildi
Yokmu 41 kere maşahllah
Kizlar
csine yaptın sen??? Uçmuşsun bugün :)
Canım şimdi o dediğin kişiye baktım. 19-20 yaşlarında biri. O yaşlarda metabolizma çok hızlı. O kadar kilo vermesi de normalGünaydın kızlar
Listelere dikkat ettiniz mi 14. Takımda bir kızcağız adı Nil gibi birşeyler başlıyor kilosu çok az ve bu hafta 2 kg gibi birşey varmış menüsü aynı M merve4416 gibi az ama diyor ki hareketlerimi sporumu arttırdım benim bu hafta yaptığım gibi
Bu hafta herkes taşın altına Elini koysun ve hareketi bırakmasın çok spor yapalım
@Akkat canim arada bir saglikli detoksun zarari olmaz .ayran detoksu veya pirrinc öapasi yapabilirsinama bence simdi degil kilo vermen durunca yap derim
Kizim hasta , hic bisey yemedi zorla bir dilim ekmek yedirdim ilac verdim.. usutmus okulda cok terliyorlar...
Esime listeyi verdim pazara gonderdim bende evi topluyorum camasir serecem... spor yaparim .... kizim hem hasta hem gezmek istiyor biraz iyilesirse 1 saatligine cikarayim hava alsin ...burada suan bahar havası var...
Senin dünki yediğinden bugün acıkmayan bünyenden bende istiyorumAaaa şu ayran işi benim de mantığıma yattı.
Ben daha önce niye düşünmediysem bunu?
su sevmiyorum diyip duruyoum, su yerine ayran içeyim ya ben
Bugün hiç bir şey yemedim daha. sadece bir kahve içtim, dukan birasına devam ediyorum.
canım hiç bir şey istemiyor, dün gerçekten çok yemişim demek ki.
Ayran olayını yapayım. Bulgur, nohut vs yerine de bol bol yeşillik koyayım. Gider gelir içerim
Hazır duraklama var, şaşırtayım bari.
Acıkmıyorum ama kilo da veremiyorum.Senin dünki yediğinden bugün acıkmayan bünyenden bende istiyorum
dukan ı hiç bilmediğim için senin menülerine hiç yorum yapamıyorum ama bencede yediklerin çok az.Acıkmıyorum ama kilo da veremiyorum.
Diyorum ya, normal şartlarda benim yediğimi yiyenler zafiyet geçirir, ben üstüne kilo aldım
Dukan'da durmadan yiyorlar açıkçası.dukan ı hiç bilmediğim için senin menülerine hiç yorum yapamıyorum ama bencede yediklerin çok az.
Vücut kıtlığa mı giriyo acaba bu sefer de
Teşekkür ederim canim... cok sukur ağır degil ama burun akintisi halsizlik var... arada kalkiyor boyuyor çiziyor geri uzanip dinleniyor...Çok geçmiş olsun canım .
Bende tüm işlerimi bitirdim şükür ama çok yoruldum
Doğum gününüz kutlu olsun Allah sağlıklı huzur dolu yıllar nasip etsin
41 kere maşallah
Cok sağol canim... aynen sabah bahar havasiydi simdi yagmur yagiyorÇok geçmiş olsun kuzuya.
Tam hastalık havası ortalık
seni de tebrik ederim cnm sonunda 6 lı rakam gordun, iyi direndin, insallah 5 leri de gorursun, ben de 1 marta 70 in altına duseyim diyordum ama bakalım, bugun yine 71.4 cıktım.Aksama kendime barbunya yapiyorum... hafta sonu bakliyatimi yiyeyim hafta ici sebze ve protein ağırlıklı besleneyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?