Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Doğru bak sen dedikçe aklıma geldi kuyruklular falan

Elma konusunda susuyorum :)

Günaydin kizlar

Bugun benim dogum ğünüm

Bu yeni yaşimla insahllah hedefim
55 kiloya ulaşirim

Giti 40 acisiyla tatlisiyla 1 yili daha eksildi

Yokmu 41 kere maşahllah
Kizlar
41 kere maşallah.

Yeni yaşında tüm mutluluklar senin olsun.

Canım şimdi o dediğin kişiye baktım. 19-20 yaşlarında biri. O yaşlarda metabolizma çok hızlı. O kadar kilo vermesi de normal

@Akkat canim arada bir saglikli detoksun zarari olmaz .ayran detoksu veya pirrinc öapasi yapabilirsin ama bence simdi degil kilo vermen durunca yap derim

Aaaa şu ayran işi benim de mantığıma yattı.
Ben daha önce niye düşünmediysem bunu?

su sevmiyorum diyip duruyoum, su yerine ayran içeyim ya ben

Bugün hiç bir şey yemedim daha. sadece bir kahve içtim, dukan birasına devam ediyorum.
canım hiç bir şey istemiyor, dün gerçekten çok yemişim demek ki.

Ayran olayını yapayım. Bulgur, nohut vs yerine de bol bol yeşillik koyayım. Gider gelir içerim

Hazır duraklama var, şaşırtayım bari.

Çok geçmiş olsun kuzuya.
Tam hastalık havası ortalık

Senin dünki yediğinden bugün acıkmayan bünyenden bende istiyorum

dukan ı hiç bilmediğim için senin menülerine hiç yorum yapamıyorum ama bencede yediklerin çok az.
Vücut kıtlığa mı giriyo acaba bu sefer de
Dukan'da durmadan yiyorlar açıkçası.
Benim midem o kadarını almıyor ama Dukan'da proteinleri ve minimum karbonhidratı saatsiz öğünsüz hüpletiyorlar.

Çok geçmiş olsun canım .
Bende tüm işlerimi bitirdim şükür ama çok yoruldum

Doğum gününüz kutlu olsun Allah sağlıklı huzur dolu yıllar nasip etsin
41 kere maşallah
Teşekkür ederim canim... cok sukur ağır degil ama burun akintisi halsizlik var... arada kalkiyor boyuyor çiziyor geri uzanip dinleniyor...

Bende yemeğimi yapıyorum. Spor yapamadım tv modundayim

merhaba kızlar,
tebrikler cnm MuMu85
dogum günün kutlu olsun @Mayis24
ben 100 gr verince sadece biraz motivasyonum dustu acıkcası, dün vucudu sasırtmak ıcın bıraz karbonhıdrat aldım, kıymalı yarım pide yedim. Bugun de yarım dılım mısır ekmeği yedim. Bu arada boyun agrılarım nuksetti, bende duzlesme var, vucudum resmen gevsemen lazım esnemen lazım diyor. Bugun oglumu babaannesiyle dedesinin oturdugu koye goturdum, hayvanları sevdik, oynadık, sımdı uyuyor, sporumu onun aksam uykusunda yapacagım.

Aksama kendime barbunya yapiyorum... hafta sonu bakliyatimi yiyeyim hafta ici sebze ve protein ağırlıklı besleneyim...
seni de tebrik ederim cnm sonunda 6 lı rakam gordun, iyi direndin, insallah 5 leri de gorursun, ben de 1 marta 70 in altına duseyim diyordum ama bakalım, bugun yine 71.4 cıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…