Dukan amca der ki, günlük ya 1 tatlı kaşığı z.yağı ye, ya da 6 zeytin.yağ salatada neden yok canım? Dukan amca mı izin vermiyor?
Peki o zaman yazayım. Malatya ya gittik o yüzden kaçamak yapmak zorunda kaldım. Evde olunca böyle olmuyorMervecim bence yaz bilelim... merve kacamak yaptiginda neler yiyor gorelim....buda bi nevi yuzlesme menuyle..
Karıştırdım vallahi canım.Canim beni biriyle mi karistirdin ? Ben hic diyetisyen menüsü uygulamadim
künefe dışında Kötü birşey göremedim canım. Anlaşılan dünkü başarımın bir sarhoşluğu çöktü bize. Yarın telafi ederiz.Peki o zaman yazayım. Malatya ya gittik o yüzden kaçamak yapmak zorunda kaldım. Evde olunca böyle olmuyor
Sabah 10:45
1 buçuk sucuklu yumurta, çok az peynir, çok az yoğurt kaymağı, 5 zeytin, cherry domates, 1 kivi
Ara 16:00
1 avuç leblebi
Akşam 17:45
1 porsiyon kuzu pirzola, 1 içli köfte, salata, 1 soda
Yarım porsiyon künefe
2.5 litre su içildi
Eki Görüntüle 2238636
Kızlar benim bahsettiğim detoksu daha önce online görüştüğüm bşr diyetisyenden almıştım. Bu hafta onu uygulasam mı diye düşünüyorum. Size bir göndereyim, nasıl bulacaksınız bakalım.
Yarın alışverişimi yapayım da bir deneyeyim bakalım.cıkks beğenmedi ben.
kahvesiz diyet mi olur yahu!
Iıh bizimle diğıl bu liste
Aha. pizzacılar 3 oldu ..23.2
08:30
1 yumurta
1dlimdl peyniri
7-8 zeytin
1 dilim ekmek
12:30
Yarım porsiyon Urfa
Yarım bardak ayran
Buraya kadar herşey normal.
16:30
4 minicik lokma börek
2 sarma
1 kase brokoli salatası
1 yemek kaşığı tiremisu
20:00
2 dilin pizza
Buna sabah peyniri ekleyince benim diyetisyenimin normal menusu gibi canim bu...Detoks haftası olarak vermişti.
Aynen canım, bu hafta kaçamak yok.Aha. pizzacılar 3 oldu ..
sen , ben, velatiska (umarım bunu da yanlış hatırlamamışımdır) bu haftaki karbo limitimizi doldurduk..
Ohh karnımız tok, sırtımız pek.
Başka kaçamak yok, anlaştık?
Kunefe hariç guzel menu canim sen uzun zamandir kacamak yapmiyorsun ki belkide bu kacamak sana iyi gelecek... hic motivasyonunu dusurme... kaptanin menusu gibi deyince ooooo aklima neler geldi nelerPeki o zaman yazayım. Malatya ya gittik o yüzden kaçamak yapmak zorunda kaldım. Evde olunca böyle olmuyor
Sabah 10:45
1 buçuk sucuklu yumurta, çok az peynir, çok az yoğurt kaymağı, 5 zeytin, cherry domates, 1 kivi
Ara 16:00
1 avuç leblebi
Akşam 17:45
1 porsiyon kuzu pirzola, 1 içli köfte, salata, 1 soda
Yarım porsiyon künefe
2.5 litre su içildi
Evlilik yil dönümünuz kutlu olsun... nice guzel yillariniz olsun insallah :))Yarın benim evlilik yıldönümüm.
Bunu da kazasız belasız atlatır isem, 1 Mayıs'a kadar rahatım
Çok şükür ki her zaman gittiğimiz restaurant tadilatta. Beyti ve saray Sarma yemekten kurtuldum.
Hava yağışlı olduğundan mavi yengeç de yenmez Dalyan'da.. (Yengeç sorun değil de yanında içilen sorun)
Sabah kahvaltıya dışarı da gitmezsek, "yırttık abicim yırttık"
Mavi yengeç Restauranın mı adı menünün mü? Ben mavi yengeç yemedim daha önceYarın benim evlilik yıldönümüm.
Bunu da kazasız belasız atlatır isem, 1 Mayıs'a kadar rahatım
Çok şükür ki her zaman gittiğimiz restaurant tadilatta. Beyti ve saray Sarma yemekten kurtuldum.
Hava yağışlı olduğundan mavi yengeç de yenmez Dalyan'da.. (Yengeç sorun değil de yanında içilen sorun)
Sabah kahvaltıya dışarı da gitmezsek, "yırttık abicim yırttık"
Tesekurler adacimDoğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce canimmmmm.... yeni yasin sana saglik mutluluk getirsin. . Insallah hedefine ulaşırsın....41 kere masallahhhh
Tabikide uğrarım işe yeni başladım öğrenme aşamasındaykm o yüzden boluk bulabilirdiğim her fırsatta katılmayı düşünüyorum teşekkürlerBol karbonlu menu canim ... oncelikle diyete ve takima konsantre olabilmen icin gun icerisinde ugra lutfen... sadece menu yazmak takima uyumu saglamaz..
İyi geceler canımIyi geceler herkeseeebugun cok yorgunum...
Oldu biraz ama devamlılık sağlayamadım malesefcanım yeni mi geldim takıma? Tanıyamadım ben seni de
benden sonra yaz sen, benim ki kadar kötü olamaz..
Çok gecmisKizim hasta , hic bisey yemedi zorla bir dilim ekmek yedirdim ilac verdim.. usutmus okulda cok terliyorlar...
Esime listeyi verdim pazara gonderdim bende evi topluyorum camasir serecem... spor yaparim .... kizim hem hasta hem gezmek istiyor biraz iyilesirse 1 saatligine cikarayim hava alsin ...burada suan bahar havası var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?