Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yağ salatada neden yok canım? Dukan amca mı izin vermiyor?
Dukan amca der ki, günlük ya 1 tatlı kaşığı z.yağı ye, ya da 6 zeytin.

ben midem bulanırsa gidip ağzıma zeytin attığımdan, mümkün olduğunca yağ kullanmıyorum canım...

Çok gıcık bu Dukan amca çok.
Her şey ölçü ile..

Mervecim bence yaz bilelim... merve kacamak yaptiginda neler yiyor gorelim....buda bi nevi yuzlesme menuyle..
Peki o zaman yazayım. Malatya ya gittik o yüzden kaçamak yapmak zorunda kaldım. Evde olunca böyle olmuyor
Sabah 10:45
1 buçuk sucuklu yumurta, çok az peynir, çok az yoğurt kaymağı, 5 zeytin, cherry domates, 1 kivi

Ara 16:00
1 avuç leblebi

Akşam 17:45
1 porsiyon kuzu pirzola, 1 içli köfte, salata, 1 soda
Yarım porsiyon künefe
2.5 litre su içildi

künefe dışında Kötü birşey göremedim canım. Anlaşılan dünkü başarımın bir sarhoşluğu çöktü bize. Yarın telafi ederiz.

cıkks beğenmedi ben.
kahvesiz diyet mi olur yahu!
Iıh bizimle diğıl bu liste

Aha. pizzacılar 3 oldu ..
sen , ben ve latiska (umarım bunu da yanlış hatırlamamışımdır) bu haftaki karbo limitimizi doldurduk..

Ohh karnımız tok, sırtımız pek.
Başka kaçamak yok, anlaştık?

Yarın benim evlilik yıldönümüm.
Bunu da kazasız belasız atlatır isem, 1 Mayıs'a kadar rahatım

Çok şükür ki her zaman gittiğimiz restaurant tadilatta. Beyti ve saray Sarma yemekten kurtuldum.
Hava yağışlı olduğundan mavi yengeç de yenmez Dalyan'da.. (Yengeç sorun değil de yanında içilen sorun )
Sabah kahvaltıya dışarı da gitmezsek, "yırttık abicim yırttık "

Kunefe hariç guzel menu canim sen uzun zamandir kacamak yapmiyorsun ki belkide bu kacamak sana iyi gelecek... hic motivasyonunu dusurme... kaptanin menusu gibi deyince ooooo aklima neler geldi neler

Evlilik yil dönümünuz kutlu olsun... nice guzel yillariniz olsun insallah :))

Mavi yengeç Restauranın mı adı menünün mü? Ben mavi yengeç yemedim daha önce

Daha nice mutlu senelere :)

Bol karbonlu menu canim ... oncelikle diyete ve takima konsantre olabilmen icin gun icerisinde ugra lutfen... sadece menu yazmak takima uyumu saglamaz..
Tabikide uğrarım işe yeni başladım öğrenme aşamasındaykm o yüzden boluk bulabilirdiğim her fırsatta katılmayı düşünüyorum teşekkürler

Çok gecmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…