hahahaha.Evet keşke mercan şampiyon hepsi güzel
Midye dolma tepsi kapatırım adamın koltuğunun altına tepsisini veririm o kadar seviyorum
Kalamarı çengelköyde yemiştim ama dediğin gibi bir daha deneyeceğim
Tarihi Ali baba deyince
Ali usta dondurmacısı geldi aklıma ve uzunnnnn dondurma kurçurukları
Ne geldi aklıma Adana’dan misafirimiz gelmişti bir teyze ağzı korkınç bozuk diyorduk ki bir Ali usta dondurmacısı var şöyle böyle bayılırsın seni oraya götüreceğiz oda tutturdunuz bir Ali ustanın şeyini :) gidip yiyelim bakalım :))))
Teşekkürler canım.
18 yılı bitiriyoruz.
herkese huzurlu, mutlu ve aşk dolu yuvalar diliyorum.
Uzun zamandır gitmedim valla ha bide çocukken ben kapıdan dondurma arabası geçerdi minibüs gibi o dondurma çok lezzetliydihahahaha.
Ali Usta ki ne Ali usta.
Gerçi son zamanlarda o da bozdu bence.
Eskiden çok ama çok daha iyiydi...
Kaçamak yapmıyorum o yüzden benim için kötü olduKunefe hariç guzel menu canim sen uzun zamandir kacamak yapmiyorsun ki belkide bu kacamak sana iyi gelecek... hic motivasyonunu dusurme... kaptanin menusu gibi deyince ooooo aklima neler geldi neler
Çok teşekkürler.
En gencimiz sensin sanırım. (en yaşlınız da benim çaktırma)
Sen daha iradelisindir bize göre, sana güveniyoruz...
Dışarı çıkınca hep böyle oluyor malesef. O yüzden hiç bir yere gitmek istemiyorum. Eşimin hatrı için gitmek zorunda kalıyorum.peki sen memnunsan sorun değil yengeç sanki tavuk Etine benziyor dimi ben ama midye dolma midye kızartma onları çok seviyorum tabi kokoreçte çok severim balıkçılar Çarşısında çok var biliyorsun orayı gezmek benim acayip iştahımı artırıyor kalamarda yemiştim hiç beğenmedim
bu haftanın bombası senden gelecek bak gör çok iyi menü spor ve hareket unutma
ah Merve ahdemedik mi hoca Pırt ederse cemaat ne yapar :)
ben birkaç gün bozmuştum da bir hafta geriden geldim çok zor olmuştu neyseki senin bir öğün
çok felaket değil aslında sporumu arttır kendini açlığa vurma şimdi
43. Var mı arttıran?en yaşlı olma konusunda sanırım yanılıyorsun
Yok ben BursadayımSen de mi Muğla'dasın canım?
bir de 40 lı yaşlar deyince bana çok uzak gelirdi çocukkken. Hele 50 yaşında biri yaşlı sayılırdı. Ben de 38 oldum ama hala kendime konduramıyorum. :) sanırım insan ruhu yıllar geçtikçe yaşlanmıyor..3 yıllık evliyken, eşimin liseden arkadaşı, eşi ve oğlu bize gelmişti. 9 yıllık evlilikleri olduğunu duyunca, bu süre bana öyle uzuuuun gelmişti ki. vay beee.... 9 yıl ha! şimdi düşünüyorum da, niye bu kadar şaşırdıysam? sanırım akran olduğumuzdan... biz aralık ayında 21 yılı bitirdikyıllar ne çabuk geçiyor. siz de baya yol almışsınız. uzun uzun yıllar daha, huzur-mutluluk-sağlıkla beraber olmanızı diliyorum
Haftasonu kaçamaksınız bir gün.. tebrik ederimKahvaltı 09:30
1 haş yumurta
Zeytin peynir domates salatalık
Marul maydanoz +1 bardak limonlu su
11:00 1 portakal
Öğle 13:30
1 kepçe mercimek çorbası
5 tane fırında mantar
3 yk yoğurt
Bol salata
Akşam 17:30
5 kaşık kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Bir tutam tere
23:30 duble sütlü Türk kahvesi
2 lt su
Bir arkanda ben varım 3843. Var mı arttıran?
Ve nelere rağmen kaçamaksız bir bilsenHaftasonu kaçamaksınız bir gün.. tebrik ederim
Ooo gerçekten tebrik ederim seni çok büyük başarı ben olsam hepsinden bir ısırık alırdım ertesi gün aç gezerdimVe nelere rağmen kaçamaksız bir bilsen
Akşam Saat 11 de kendi ellerimle misafirlere hazırladığım sofrada
Çiğköfte
Simit poğaça
Peynirli Börek
Misafirlerin getirdiği fıstıklı kadayıf rağmen .
Çay servisi bahanesiyle sofraya hiç oturmadım.
Sadece çiğköftenin tadına bakmak için fındık kadar yedim .
Eğer takımda olmadan diyette olsam
sabah tartıda +2 kilo çıkacak kadar yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?