Tamam canım, daha sık bekleriz.. :)Oldu biraz ama devamlılık sağlayamadım malesef
Gecmis olsun cnmÇok gecmis
İnsallah vallahi çok istiyorum. Geçen sene 20kilo verdim ben bu cuma zayıflama yarışması sayesinde aynı şekilde olsun çok istiyorumTamam canım, daha sık bekleriz.. :)
Aha. pizzacılar 3 oldu ..
sen , ben velatiska (umarım bunu da yanlış hatırlamamışımdır) bu haftaki karbo limitimizi doldurduk..
Ohh karnımız tok, sırtımız pek.
Başka kaçamak yok, anlaştık?
Evlilik yil dönümünuz kutlu olsun... nice guzel yillariniz olsun insallah :))
Mavi yengeç bu bölgeye özgü bir yengeç türü canım.Mavi yengeç Restauranın mı adı menünün mü? Ben mavi yengeç yemedim daha önce
Daha nice mutlu senelere :)
Nerdeyse yaşım kadarTeşekkürler canım.
18 yılı bitiriyoruz.
herkese huzurlu, mutlu ve aşk dolu yuvalar diliyorum.
Çok teşekkürler.Nerdeyse yaşım kadarmutluluğunuz daim olsun inşallah. Allah olmayanada nasip etsiin
22 yaşındayımm işsizdim iki senedir 8ayda 20kilo verdim. 85den 65e düştüm.Çok teşekkürler.
En gencimiz sensin sanırım. (en yaşlınız da benim çaktırma)
Sen daha iradelisindir bize göre, sana güveniyoruz...
evet çok severim ama bu taraflarda hiç dikkatimi çekmedi.Mavi yengeç bu bölgeye özgü bir yengeç türü canım.
Deniz mahsulü seviyorsan, şiddetle tavsiye ederim
evet çok severim ama bu taraflarda hiç dikkatimi çekmedi.
Kahvaltı 09:30
1 haş yumurta
Zeytin peynir domates salatalık
Marul maydanoz +1 bardak limonlu su
11:00 1 portakal
Öğle 13:30
1 kepçe mercimek çorbası
5 tane fırında mantar
3 yk yoğurt
Bol salata
Akşam 17:30
5 kaşık kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Bir tutam tere
23:30 duble sütlü Türk kahvesi
2 lt su
peki sen memnunsan sorun değil yengeç sanki tavuk Etine benziyor dimi ben ama midye dolma midye kızartma onları çok seviyorum tabi kokoreçte çok severim balıkçılar Çarşısında çok var biliyorsun orayı gezmek benim acayip iştahımı artırıyor kalamarda yemiştim hiç beğenmedimBugünkü birebir dukandı canım.
Sebze protein gününe uygun. (yeşillikleri sebze sayıyor amca. sebze saymaması için 2 yemek kaşığı olması gerekiyor)
Yarına Allah Kerim
bu haftanın bombası senden gelecek bak gör çok iyi menü spor ve hareket unutmaKızlar menum
Sabah 11 de
2 has yum Az peynir salatalık domates çay
Saat 14.30
15 fındık 1 bardak kefir
Saat 17.30
1 tabak kabak
1 kase yoğurt koz biber domates
Su 3 lt Spor yok
ah Merve ahKaptana uydum ben de
ben birkaç gün bozmuştum da bir hafta geriden geldim çok zor olmuştu neyseki senin bir öğünBugün menümde kötü şeyler var o yüzden paylaşmayacağım. Bu hafta telafisini yapacağım inşallah
çok felaket değil aslında sporumu arttır kendini açlığa vurma şimdiPeki o zaman yazayım. Malatya ya gittik o yüzden kaçamak yapmak zorunda kaldım. Evde olunca böyle olmuyor
Sabah 10:45
1 buçuk sucuklu yumurta, çok az peynir, çok az yoğurt kaymağı, 5 zeytin, cherry domates, 1 kivi
Ara 16:00
1 avuç leblebi
Akşam 17:45
1 porsiyon kuzu pirzola, 1 içli köfte, salata, 1 soda
Yarım porsiyon künefe
2.5 litre su içildi
peki sen memnunsan sorun değil yengeç sanki tavuk Etine benziyor dimi ben ama midye dolma midye kızartma onları çok seviyorum tabi kokoreçte çok severim balıkçılar Çarşısında çok var biliyorsun orayı gezmek benim acayip iştahımı artırıyor kalamarda yemiştim hiç beğenmedim
Şimdi ben hangisini yorumlayayım..08:00 yarım mandalina
08:45 kabak mücveri kızarmış (bitti kurtuldum kaç gündür gözüme giriyordu) kaç adet hatırlamıyorum çiğnemeden yuttum
Yeşil çay
14:45 haşlanmış brokoli sarmısaklı yoğurt
Arada bir yerde 3 kuruerik 1 bardak maden suyu
17:15 1 mandalina
18:00 1bardak süt bir avuç beyaz leblebi 5-6 Fındık
Saati bilmiyorum 1 dilim pastırma 1 üzüm kadar çikolata 1 leblebi kadar jelibon
2,5 lt yakın su
Evet keşke mercan şampiyon hepsi güzelŞimdi Mercan'da olmak vardı, di mi ama?
Yengeç evet löp beyaz et ama aromalı.
midye dolma bayılırım. Midye tavaya bayılırım.
Kokoreç her yerde yiyemem, sadece Kalamış'ta.
Kalamar'ı da bence doğru yerde yememişsin.
İstanbul'a geldiğinde mutlaka Tarihi Ali Baba Balıkçısına git lütfen. Kireçburnu'nda.
Kılıç şiş ve kalamar ye. Karides güveç de pek tabii ki.
Sonra tekrar konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?