Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar
Göbek egzersizi yapiyorum iki gundur fena agriyor gobegim oksurunce gulunce agriyi hissediyorum demek dogru çalıştırmışim )) yansin yaglarrrrr

Masallah canim cok iyi kilo vermissin o donem neler yaptin nasil beslendin... ne kadar spor yaptin paylasirmisin...) ornek aliriz fikir ediniriz..

Aynen öyle.
Annemler 70'i geçti. Beyin hala yaşlandıklarını kabul etmiyor.

Aynen bende 38 yasindayim once banada 50 yaslar yaşlı geliyordu... ablam 40 yas olacak mayista nasil yani diyoruz guluyoruz.. daha dun gibi o kiyafeti ben giyecem sen giyecem kavgamiz

Aynen öyle.
Annemler 70'i geçti. Beyin hala yaşlandıklarını kabul etmiyor.
Benim babam 70 yasinda adam bi türlü yaslandigini kabul etmiyor....dambillarla hareket yapiyor koşuyor... babacim stent var kalbinde yapma diyoruz tovbe dinlemiyor....

23 şubat spor listesi Cumartesi

1-ada 50dk tempolu yürüyüş =250
10 dk göbek eritme egzersizi =30
2000 adim = 30 toplam =310

2.umudum2
5bin adım 75puan

3- hebelee
45 dk Leslie 135 puan
2000 adım 30 puan
Toplam 165 puan

4- merve4416
14653 adım = 218 puan
Toplam 218 puan

5.gulenyuzumsunsen
6000 adım=90 puan

6-csi
Plank -30 sn =10 puan

Merdiven çıkma - (20b x 11x2) tane=88 puan
4815 adım = 72 puan
Toplam = 170

Bugün dünkü yaptığım kaçamakların bedelini ödemem gerek. Keşke alternatif bir yemek borusu olsa, gereksiz şeyler yiyince düğmeye bassak, o kanaldan dışarı çıksa mideye girmeden. Bilim kurgu gibi oldu yalnız

Benim babam 70 yasinda adam bi türlü yaslandigini kabul etmiyor....dambillarla hareket yapiyor koşuyor... babacim stent var kalbinde yapma diyoruz tovbe dinlemiyor....
Benim annem kabul ediyor da babam etmiyor..
Anneciğim de hastalıktan bıktığı için muhtemelen..

Guzel fikir insanin keşkeeee diyesi geliyor.....bugun bol su ic canim su toksinleri atiyor ...bugun proteinle beslen biraz spor yarina bisey kalmaz...

Ben kalkar kalkmaz çamaşır attım makineye, kurutma makinasını boşalttım, çamaşır katladım, bulaşık makinesini boşalttım.
Ne olur ne olmaz, bugün biraz hareket edeyim.

Hoş benim koca sabahlamış bugün, henüz uyumadı, hala LOST izliyor.

Akşama ancak kalkar , canıma minnet

23 şubat spor listesi Cumartesi

1-ada 50dk tempolu yürüyüş =250
10 dk göbek eritme egzersizi =30
2000 adim = 30 toplam =310

2.umudum2
5bin adım 75puan

3- hebelee
45 dk Leslie 135 puan
2000 adım 30 puan
Toplam 165 puan

4- merve4416
14653 adım = 218 puan
Toplam 218 puan

5.gulenyuzumsunsen
6000 adım=90 puan

6-csi
Plank -30 sn =10 puan
Merdiven çıkma - (20b x 11x2) tane=88 puan
4815 adım = 72 puan
Toplam = 170

7-Akkat
1512 adım-22 p
Merdiven(15x18x2/5)-108p
Toplam-130p

Guzel fikir insanin keşkeeee diyesi geliyor.....bugun bol su ic canim su toksinleri atiyor ...bugun proteinle beslen biraz spor yarina bisey kalmaz...
Aynen öyle ypayım, sen de dün çok güzel yürümüşsün. Göbek egzersizi ne yapıyorsun bu arada.

Benim annem kabul ediyor da babam etmiyor..
Anneciğim de hastalıktan bıktığı için muhtemelen..
Cok gecmis olsun annecigine canim... benim annemde kabul etmiyor annemde 60 yasinda ..ablamla benimle yarışıyor....benim cildim sizden guzel diyor benim vucudum sizden sıkı diyor... bizde he anne diyoruz ablamla

Hızlısın. Erken kalkmak süper birşey. Ben de dün gece ne kadar Türk dizisi varsa onu izledim. Şimdi nasıl uykum var anlatamam. Ama kızım elleriyle göz kapaklarımı tutup açıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…