GünaydınnGunaydin herkeseee
Geçmiş olsun canım.. bence mutlaka götür canim ona uygun kremler verir surersin kas gevsetici cocuk rahat eder....Kızlar oğlum tranbolinde zıplarken boynunu acıktı ne sağa ne sola dönebiliyor bayağ ağlıyor uyanınca yarın doktora götürmelimiyim
Ortimmm tarti nediyor ?Günaydınn
Zamanin varsa dur biraz bekle wc den sonra tartilAyy tartılmadım tartılayım mııı
Detoks gibi bisey mi yapiyorsun canim her aksam kabak var menude ....17 Nisan Menü
Saat10:00
Bir dilim tb ekmeği
Bir domates
Bir salatalık
Bir biber
Bir dilim beyaz peynir
6 zeytin
Yeşil çay
Saat 12:30
Filtre kahve sütlü
Saat 16:30
Bir tabak kabak yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
Bir dilim kepek ekmeği
Saat 18:30
Salata
2 litre su
LAydLiNe
Tamam öyle yapayımZamanin varsa dur biraz bekle wc den sonra tartil
Günaydın canımGeçmiş olsun canım.. bence mutlaka götür canim ona uygun kremler verir surersin kas gevsetici cocuk rahat eder....
Bende bendeGünaydın bayanlar
Tartı sonucunu çok merak ediyorum yarın
Of nedir bu şansım bir yaver gitmedi.. DeliriciğiiimmBen sabıtım kızlar regldan dolayı
Geçmiş olsun canım. Nasıl acıttı? İnşallah önemli bir şey yoktur. Boyun sonuçta. Ben olsam doktora götürürüm. Sizin oralarda zor biraz biliyorum ama göstermek lazım.Kızlar oğlum tranbolinde zıplarken boynunu acıktı ne sağa ne sola dönebiliyor bayağ ağlıyor uyanınca yarın doktora götürmelimiyim
Günaydın canımGünaydın bayanlar
Tartı sonucunu çok merak ediyorum yarın
Yarına daha zaman var. Bence eksi gelmelisin.Ben sabıtım kızlar regldan dolayı
Çoktannn, misafirlerim gelip gidiyor hoşgeldin'e, yeniden diyete adapte olmaya çalışıyorum 1-2 gündür, sen ne yapıyorsun ne güzel hedefine gramlar kalmış ben de olduğum yerde duruyorum işteBenimnasıl gidiyor yerleştin mi iyice
Yok canım detoks yapmıyorum da evde kabak vardı onu bitiriyim diye hem de kabızlık sorunum var bu aralar kabak cok iyi geliyorDetoks gibi bisey mi yapiyorsun canim her aksam kabak var menude ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?