- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Üf ya karnım şiş delirecem artık yahuSelam kızlar ben de sabit geldim nedense2 gündür 3 saat anca uyudum uykusuzluktan sanırım
Suan sabitmisin yoksa arti durumu var mi ? Sabitsen eksi gelme şansın var...Üf ya karnım şiş delirecem artık yahu
Geçen haftaya göre mi?Suan sabitmisin yoksa arti durumu var mi ? Sabitsen eksi gelme şansın var...
Evet gecen cumaya göre...Geçen haftaya göre mi?
Geçen cumaya göre eksideyim...Evet gecen cumaya göre...
Bende şimdi senden heveslenip bir 15 dakika pilates basen çalıştımSabah sporu yapıldı simdi kahvalti zamani....
Harika canim zamanla oyle aliskanlik oluyor ki spor yapmadan duramiyorsun ben suan oyleyim eskiden ev isi hayat telasi en sona spor bırakıyordum... simdi isi gucu birakip erken kalkip spor yapiyorumBende şimdi senden heveslenip bir 15 dakika pilates basen çalıştım
Gidip bende 20dk pilates yapıp geleyim bariHarika canim zamanla oyle aliskanlik oluyor ki spor yapmadan duramiyorsun ben suan oyleyim eskiden ev isi hayat telasi en sona spor bırakıyordum... simdi isi gucu birakip erken kalkip spor yapiyorum)
Yap yap, kendini daha rahat hissedersin.Gidip bende 20dk pilates yapıp geleyim bari
Basen için ne yaptın? Ortak sorun basen sanırım ikimizde de.Yap yap, kendini daha rahat hissedersin.ada81 'in dediği gibi işi gücü bırakıp yapmak gerekiyor. Kilolar gidiyor da bir de vucudun toparlanması da lazım.
Evet bende basen sorunu var canım. Ama doğumdan sonra karın sorunu oldu. O nedenle bir süredir sabah basen akşam da karın kol ya da genel vucut egzersizi çalışıyorum. Youtube'da pilates annesi var onun videolarından çalışıyorum.Basen için ne yaptın? Ortak sorun basen sanırım ikimizde de.
Bir bakayım teşekkür ederimEvet bende basen sorunu var canım. Ama doğumdan sonra karın sorunu oldu. O nedenle bir süredir sabah basen akşam da karın kol ya da genel vucut egzersizi çalışıyorum. Youtube'da pilates annesi var onun videolarından çalışıyorum.
Canim tesekür ederim ,inisli cikisli diyelim ,beni saliya kadar idare edin lütfen,izine cikmaktan vazgectim bi birakirsam ipin ucunu bidaha yakalamam cok zor .Hafta sonu abime gidicem iyi gelicektir bana insallah.MuMu85 canım herşey yolunda mı ? hiç sesin çıkmıyor
Selam kızlar dünkü menüm
7.30
1 porsiyon patatesli yumurta
1 dilim beyaz ekmek
1 kase yoğurt
12.30
1 kupa sütlü kahve
1 elma
17.30
2 tane fındık kremalı pankek(azıcık uyumuşum uyanınca diyette olduğumu unutmuşum direk çocukların pankekine saldırdım, çok açtım )
19.30
1 porsiyon ekşili köfte
1 porsiyon salata
1 bardak ayran
21.30
1/4 elma
Su ölçülmesi, spor yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?