Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar çok mutsuzum eşimle öyle kötü kavga ettik ki. Topla eşyalarını git yarın boşanma davası acacam dedim illa dayak şiddet değil şiddetin bin türlü şekli var

Kızlar çok mutsuzum eşimle öyle kötü kavga ettik ki. Topla eşyalarını git yarın boşanma davası acacam dedim illa dayak şiddet değil şiddetin bin türlü şekli var
sakin ol canım , konuşarak çözebilirsiniz öyle boşanmak kolay değil... neyi sorun ettiniz ki ?

bende bakayım dedim bugün youtubeda sorun mu var anlamadım siteye ulaşılmıyor deniliyor...

zamanla daha güzel menüler gelecek....

Canim tesekür ederim ,inisli cikisli diyelim ,beni saliya kadar idare edin lütfen,izine cikmaktan vazgectim bi birakirsam ipin ucunu bidaha yakalamam cok zor .Hafta sonu abime gidicem iyi gelicektir bana insallah.
tamam canım , çok sevindim listeden çıkmaktan vageçtiğine çünkü liste insanı çok tutuyor )

sakin ol canım , konuşarak çözebilirsiniz öyle boşanmak kolay değil... neyi sorun ettiniz ki ?
Ailesiyle alakalı. Ya canım diyorum ki ailenin sorunlarını benim evime sokma. Orda kalsın. Bu babasının evindeki sorun neyse evime yansıtıyor. Sen askerdeyken kimsenin umurunda değildi karın çocuğun. Bu kadar olmaz ya. Girer bir işe çalışırım bu nedir ya aptal bu kadar kullandirtmaz bir insan kendini

canım , sen onun ailesini eleştirdikçe o daha çok yapar daha cazip gelir ona.... ailesinin gelip sorunlarını da anlatsa sana sadece dinle iyi yada kötü yorum yapma ... sen tepkisiz kaldıkça zamanla ailesinin cazipliği bitecektir...

Selam kızlar ben de sabit geldim nedense 2 gündür 3 saat anca uyudum uykusuzluktan sanırım
Uykusuzluk çok etkiliyor kesinlikle
Elimde degıl ki zaten az yıyorum adetten dolayı gitmiyor suan ellerim bile sısmıs LAydLiNe
Yoksa bende isterim eksi gelmeyi
Tabii ki canım ama ödemi atman lazım bir şekilde
Patates, beyaz ekmek, pankek olmamış. Bir de o akşam ki elmayı hiç yemesen olurdu. Biliyorsun zaten zamanla düzelecek. Kaç kilosun şimdi?
Canim tesekür ederim ,inisli cikisli diyelim ,beni saliya kadar idare edin lütfen,izine cikmaktan vazgectim bi birakirsam ipin ucunu bidaha yakalamam cok zor .Hafta sonu abime gidicem iyi gelicektir bana insallah.
Biz idare ederiz canım da sen diyet yaptığını unutma sakın. Bir de yarın cuma unutma bildirim yapmayı olur mu?
Ne olacak canım senin bu halin anlamadım gitti? Sen bana şu hikayenizi baştan bir anlatsana. Nasıl evlendiniz? Neler oldu hayatınızda?

şimdi bende izledim karın hareketleri var onu yapmayı planlıyorum yarından itibaren...

Eltim acitasyonu oynuyor. Ya valla hi tutuyorum kendimi geri planda durdukça level atlıyor. Patladim artk. Ne yapacağımı şaşırdım.ben sokmuyorum aile sorunlarimi benim ki sadece bu ev mevzusu. Bu kadar olmaz ya bugün izin günü onların peşine düştü. Cildirdim artik

Çoooook iştahım açık yine
Burdan uzak kalmak yaramıyor.
Ama kaçamak yapmıyorum .

Biraz sabredersen düzelecek canım. Listeden çıktıktan sonra benim de iştahım çok açıktı. Zaten iştahımız hep açık olduğu için buralardayız. Ben bu pazartesiden itibaren tek lokma kaçamak yapmadım. Veee yeme isteğim otomatik olarak zayıfladı. Yarın net sonucu göreceğiz. Bakalım bu 4 günde neler başarmışım

eltinin neyi var ? kocası yok mu ?

Gonul83 canım sana bişey soracam sen zayıfladıktan sonra hiç bişey kalmadı göbekte gitti diye yazmıştın... senin iki doğumunda normal mi ? ben sezaryanla doğum yaptım göbeğim gitmez mi ?

Ya özeti ne biliyormusun eşim ailesine resmen kulluk yapıyor. Onlar eşim için kılını kipirdatmaz eşim her durumda kendini ortaya atar onlarda yeri geldimi ne yaptinki der hakkını öder. Sen olsan diğer kayinlarin dururken her işlerine koşturma ayak işlerine eşini cagirsalar kabul edermisin mesela düğüne gideceksin eşinle ailesinin gereksiz bir koşturmaca si yüzünden planını iptal etsen. Bir yere misafir lige gideceksin esin sana diyorki aa yok babam bugün memlekete gidecek oraya gidecem kabul edermisin.1 2 3 4 bu kadar olmaz. Memlekete gidiyor 2 gün sonra dönecek ara diyorum yook illâ yalakalik yapacak

haklısın buna bende tepki gösterirdim ama ailesinin hiç suçu yok eşin suçlu hayır demeyi bilmeli... elbette gerektiğinde ailesininde yanında olmalı ama bütüh haytaını onlara göre ayarlaması gerçekten sinir bozucu..... ama evladın var canım iyi düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…