Misal bir yere gezmeye gideceksin onlar için ben neden planimi degistirim benimde evladım var çocuğum zaten hep beni goruyor yalnız. Sosyallesecegi zaman da bunu o çocuktan calamazsin. Baci bide dertleri hiic bitmiyor ne hastaları bitiyor ne kavgalar i ne de yolcuları. Bir kaç defalık değil tamam aile ama senin evinde var. Koyun gibi nereye çekseler oraya gidiyor. Birde 2 kelimeyle hemen bunu kafaya alıyorlar. Bıktım artık benim ailemin yaptıkları ayrı birde bunlar la uğraşıyorumhaklısın buna bende tepki gösterirdim ama ailesinin hiç suçu yok eşin suçlu hayır demeyi bilmeli... elbette gerektiğinde ailesininde yanında olmalı ama bütüh haytaını onlara göre ayarlaması gerçekten sinir bozucu..... ama evladın var canım iyi düşünmek lazım
2 gun once ısınmadan mekik cektım hala boynumdakı butun kaslar agrıyorşimdi bende izledim karın hareketleri var onu yapmayı planlıyorum yarından itibaren...
sabır canım , peki ailesi bundan dolayı huzursuz olduğunuzu bilseler kendileirni geri çekerler mi ? evleri düzenleri bozulmasın diye ?Misal bir yere gezmeye gideceksin onlar için ben neden planimi degistirim benimde evladım var çocuğum zaten hep beni goruyor yalnız. Sosyallesecegi zaman da bunu o çocuktan calamazsin. Baci bide dertleri hiic bitmiyor ne hastaları bitiyor ne kavgalar i ne de yolcuları. Bir kaç defalık değil tamam aile ama senin evinde var. Koyun gibi nereye çekseler oraya gidiyor. Birde 2 kelimeyle hemen bunu kafaya alıyorlar. Bıktım artık benim ailemin yaptıkları ayrı birde bunlar la uğraşıyorum
ben önce spor yapıp kendimi ısıtıyorum en son mekik çekiyorum ama severek yapmıyorum yere yatıp hareket yapmak bana eziyet gibi geliyor ama karın kası için mecbur yapacam..2 gun once ısınmadan mekik cektım hala boynumdakı butun kaslar agrıyorkorkuyorum artık mekik cekme ye
Yoook eltimin hoşuna bile gider.ustune bide benimkini doldurursabır canım , peki ailesi bundan dolayı huzursuz olduğunuzu bilseler kendileirni geri çekerler mi ? evleri düzenleri bozulmasın diye ?
offf zor durum canım Allah kolaylık versin Rabbim hayırla atlatmanı sağlasın.....Yoook eltimin hoşuna bile gider.ustune bide benimkini doldurur
hoşgeldin canım , 1. sayfamızdaki kuralları okuyup bi kendini tanıtmak için bir form var onu doldurursan hepimiz seni daha iyi tanırız.... keyifle kilo vermelermerhabalar bende gruba dahil olmak istiyorum. buraya mı yazacağız bilgileri ne yapacağız :) uzun zamandır girmiyordum kk uzak kalmıştım acemilik çekiyorum bi el atın kızlar
tamam hemen 1, sayfaya gidiyorum. teşekkür ederimhoşgeldin canım , 1. sayfamızdaki kuralları okuyup bi kendini tanıtmak için bir form var onu doldurursan hepimiz seni daha iyi tanırız.... keyifle kilo vermeler
rica ederimtamam hemen 1, sayfaya gidiyorum. teşekkür ederim
Kullanıcı Adı : hayallerimgerçek
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ön muhasebe
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: adana
Boyunuz : 164
Kilonuz: 73
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayeniz : bebek tedavisi esnasında kilo alıp sonrasında kilolu gebe kalıp doğum emzirme vs kalan kilolar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : öncelik elbetteki sağlıklı olmak adına ama aynaya rahatça bakabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır bu ilk olacak.
Neden 13. Takım? : zayıfalama forumda katılmak istediğimi yazmıştım tek cvp veren @ada81 13, takımı önerdi geldim
bende kadirliliyim :)Tekrardan Hosgeldin aramiza canim ... yakınmışiz bende osmaniyedeyim. 38 yasindayim 1 kizim var benimde...
Canim tam motive olmak icin takima gelmelisin her aksam menulerimizi ve sporlarimizi paylasiyoruz birbirimizin menulerinr yorum yapiyoruz...
Bu aksam menü yazarak basla bence
hoşbuldummHosgeldin takimimiza
Canim bugün persembr siskinlik yapabilir... baska alternatifin yoksa kucuk bir kase ye ama tursu falan yeme...Kızlar kısır yapmış yesem sorun olur muada81
Ben aslen malatyaliyim esimin is durumu nedeniyle bu yil 3. Yilimiz osmaniye...bende kadirliliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?