Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Misal bir yere gezmeye gideceksin onlar için ben neden planimi degistirim benimde evladım var çocuğum zaten hep beni goruyor yalnız. Sosyallesecegi zaman da bunu o çocuktan calamazsin. Baci bide dertleri hiic bitmiyor ne hastaları bitiyor ne kavgalar i ne de yolcuları. Bir kaç defalık değil tamam aile ama senin evinde var. Koyun gibi nereye çekseler oraya gidiyor. Birde 2 kelimeyle hemen bunu kafaya alıyorlar. Bıktım artık benim ailemin yaptıkları ayrı birde bunlar la uğraşıyorum

sabır canım , peki ailesi bundan dolayı huzursuz olduğunuzu bilseler kendileirni geri çekerler mi ? evleri düzenleri bozulmasın diye ?

2 gun once ısınmadan mekik cektım hala boynumdakı butun kaslar agrıyor korkuyorum artık mekik cekme ye
ben önce spor yapıp kendimi ısıtıyorum en son mekik çekiyorum ama severek yapmıyorum yere yatıp hareket yapmak bana eziyet gibi geliyor ama karın kası için mecbur yapacam..

merhabalar bende gruba dahil olmak istiyorum. buraya mı yazacağız bilgileri ne yapacağız :) uzun zamandır girmiyordum kk uzak kalmıştım acemilik çekiyorum bi el atın kızlar
hoşgeldin canım , 1. sayfamızdaki kuralları okuyup bi kendini tanıtmak için bir form var onu doldurursan hepimiz seni daha iyi tanırız.... keyifle kilo vermeler

Tekrardan Hosgeldin aramiza canim ... yakınmışiz bende osmaniyedeyim. 38 yasindayim 1 kizim var benimde...
Canim tam motive olmak icin takima gelmelisin her aksam menulerimizi ve sporlarimizi paylasiyoruz birbirimizin menulerinr yorum yapiyoruz...
Bu aksam menü yazarak basla bence

bende kadirliliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…