Cok guzel canim..... bende diyetisyenle basladim 72.5 kilo ile .. 20 gun surdu maceram biraktim.ben çalışıyorum ve maalesef masa başında ön muhasebe sorumlusuyum. evim işime çok yakın ve iş yerim rajhat olduğu için akşam 1 saat erken çıkıp evde koşu badına çıkıyorum ahfatad 3 gün bazen 4 sonrasında plank squat dambılla bazı hareketler yapmaya çalışıyorum . şuanda diyetisyenin verdiği önerilere göre besleniyorum ve yaklaşık 78 kilo başlamıştım şuanda 73 üm.
Cok guzel canim..... bende diyetisyenle basladim 72.5 kilo ile .. 20 gun surdu maceram biraktim.... cunku ben calismiyorum evdeyim 3 ana ogun 3 ara öğün benim yasantima uymadi....
Ne zaman basladiniz diyetisyene ? Ne kadar surede indiniz 78den 73 ebenim 2 ara öğünüm var aslında soruyor hangi saatte öğünlerim oldğunu sordu ona göre esnek yapıyor listelerimizi. geçen hafta hele dönüşümlğ kahvaltı vermişti çok güzeldi hergün değişik kahvaltı yaptım
Ben aslında köfte salata yapacam kendime ama canım istedi görünce sorayım dedim ❤Canim bugün persembr siskinlik yapabilir... baska alternatifin yoksa kucuk bir kase ye ama tursu falan yeme...
O zaman kesinlikle kofte salataBen aslında köfte salata yapacam kendime ama canım istedi görünce sorayım dedim ❤
Yarına ayırayım ben yarın yerimO zaman kesinlikle kofte salata
20 şubatta başladık eşimle birlikte gidiyoruz. aslında hedef haftada 1 kilo diye yola çıktık ama işte arada kaçak oldu düğün nişan doğum günü vs pasta tatlı kaçırdığımız oldu ama vazgeçmedim yılmadım az verdim ama verdim.Ne zaman basladiniz diyetisyene ? Ne kadar surede indiniz 78den 73 e
Kaçamaklar olunca kilo vermede biraz duruyor.... artık diyetisyen menunle buradaki motivasyonla yola devam canim... bende 2 subatta 72.5 ile basladim gecen cuma 63.600 idim bakalim yarin tarti günümüz tarti nediyecek....20 şubatta başladık eşimle birlikte gidiyoruz. aslında hedef haftada 1 kilo diye yola çıktık ama işte arada kaçak oldu düğün nişan doğum günü vs pasta tatlı kaçırdığımız oldu ama vazgeçmedim yılmadım az verdim ama verdim.
Ağlamak'tan yüzüm gözüm balon gibi olduasya_01 canim iyimisin ? Buraya gel kafan dagilsin..
Uzme kendini esin sinirle söylemiştir..... çocuğunu düşün hadi kalk toparlan .....Ağlamak'tan yüzüm gözüm balon gibi oldu
Kalkıp bir yüzümü yıkayıp geleyim. Affetmicem onu hayatımızdan çalıyorUzme kendini esin sinirle söylemiştir..... çocuğunu düşün hadi kalk toparlan .....
Evet katılım gerçekten az. Tamam mazereti olan var kabul ama diğerleri sallıyor yineKizlar guya toplanti yaptik herkes daha cok gelsin katilim olsun diye... toplantıdan once herkes daha cok geliyordu
Yarın tartı günü canım şişkinlik yapabilir kısır.Kızlar kısır yapmış yesem sorun olur muada81
Yeni arkadaşlar cagiralim bizdeEvet katılım gerçekten az. Tamam mazereti olan var kabul ama diğerleri sallıyor yinegün içinde ben hem evi temizleyip yemek yapıp spor yapıp çocuğa bakmama rağmen sık sık burdayım. Demem o ki öncelik meselesi bu bence
Guzel menu canim afiyet olsun spor yaparsan onu yaz olur mu ? Bide aksam azda olsa vaktin olunca bizlerin menulerine bak fikir edinmis olursun yorum yaparsin... kolay gelsinbu gün ki menümü yazayım akşam yemeğim de hazır belli zaten malum 2 yavru ile akşama fırsatım olmayabilir.
sabah :
2 yemek kaşık lor
domates, salatalık, yeşil biber, yeşillik
1 yumurta haşlanmış olarak
1 dilim ekmek
çay
ara öğünümde 1 avuç çiğ badem yedim 1 kupa yeşil çayla
öğlen 2 haşlanmış tavuk but patates havuç 1 kepçe cacık
akşam bezelye salata 2 dilim etimek
yatmadan 2 saat evvel de altın süt ( ligth süt ve zerdecal)
şu ana kadarda 1,5 litreye yakın su içtim :) yatana kadar 1 litre daha sıvı alırım
Çok iyi olur. Çünkü sohbet ortamimiz ne kadar güzel olursa motivasyon o kadar iyi oluyorYeni arkadaşlar cagiralim bizde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?