Aynen ben katilmak isteyenlerin bölümüne artik bakiyorum takibe aldim yeni arkadaslar çağırırız...Çok iyi olur. Çünkü sohbet ortamimiz ne kadar güzel olursa motivasyon o kadar iyi oluyor
Yemicem bende tartı kötğ etkilenmesin diye hemde nasıl canım istedi. Ben elimden geleni yapayım daYarın tartı günü canım şişkinlik yapabilir kısır.
Guzel menu canim afiyet olsun spor yaparsan onu yaz olur mu ? Bide aksam azda olsa vaktin olunca bizlerin menulerine bak fikir edinmis olursun yorum yaparsin... kolay gelsin
Hoşgeldin canımbakarım muhakkak menülere. akşam 21,30 dan sonra çocuklar uyuyunca rahat rahat girerim foruma.
ortam güzelse ben artık hep buradayım, sabah 8 akşam 6 bilgisayardan akşamları da telefondan uygulamayıda indirdim şimdi.Hoşgeldin canımçok güzel bir ortamimiz var burda. Birbirimize destek olarak daha güzel kilolar verecez inşallah
Allah kabul etsin ablacımKızlar yarın beraat kandili. Yarın niyetli olucam Allah'ın izniyle
Aminnn canimmmAllah kabul etsin ablacım
Afiyet olsun canımMenümü vereyim
Sabah Kahvaltısı 9:30
1 porsiyon çilek, küçük bir kase yoğurt, 10 çiğ fındık, 1 salatalık
Öğle yemeğim 13:30
2 yumurtadan lorlu biberli omlet, 1 kase sebze çorbası ,1 salatalık
Akşam yemeği 17:30
5 köfte, Bool salata
30dk pilates, 150 ip,su yatana kadar 2.5 lt olur
Canım sen çook az yiyorsun. Sanki biraz daha eklesen birşeyler. Geçenlerde demiştin az yemeden kilo veremiyorum diye bende öyleyim ama sanki sebze yemekleri yapsan biraz daha doysan daha iyi olacak. Yoksa korumada zorlanabilirsinBugunku menum
8. 30 1 kase nesfıt
12.00 3 yaprak sarma
15.00 ceyrek simit 1 domates biraz peynir biraz kuruyemiş
Sacma sapan Bı gun oldu
2 litre su 2 yesılcay 2 sekersız kahve
Ortamimiz guzel gercekten bugunlerde kizlarin biraz isi yoğunluğu var gelirler sende tanisirsin....ortam güzelse ben artık hep buradayım, sabah 8 akşam 6 bilgisayardan akşamları da telefondan uygulamayıda indirdim şimdi.
Allah simdiden kabul etsin insallah... Rabbim dularimizi kabul etsin insallah..Kızlar yarın beraat kandili. Yarın niyetli olucam Allah'ın izniyle
Bakalim tarti yarin nediyecekBugunku menum
8. 30 1 kase nesfıt
12.00 3 yaprak sarma
15.00 ceyrek simit 1 domates biraz peynir biraz kuruyemiş
Sacma sapan Bı gun oldu
2 litre su 2 yesılcay 2 sekersız kahve
Amiinnn Cumlemizin inşallahAllah simdiden kabul etsin insallah... Rabbim dularimizi kabul etsin insallah..
Afiyet olsun çok guzel. Brokoli siskinlik yapabilir ama18 Nisan Menü
Saat 09:30
Bir dilim kepek ekmeği
Bir salatalık
Bir domates
7-8 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Biraz maydonoz ve dereotu
Saat 13:00
Sütlü kahve
Saat 16:00
Bir tabak haşlanmış brokoli
3 yemek kaşığı yoğurt
Salata
2 litre su içtim. Akşamda bir kahve daha içerim sanırım.
LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?