Afiyet olsun canim , cok guzel menü bide maydanoz suyu patlat bugun ohhhh gelsin eksilerMenümü vereyim
Sabah Kahvaltısı 9:30
1 porsiyon çilek, küçük bir kase yoğurt, 10 çiğ fındık, 1 salatalık
Öğle yemeğim 13:30
2 yumurtadan lorlu biberli omlet, 1 kase sebze çorbası ,1 salatalık
Akşam yemeği 17:30
5 köfte, Bool salata
30dk pilates, 150 ip,su yatana kadar 2.5 lt olur
Hımm hiç duymamıştım brokolinin şişkinlik yaptığını. Bilmiyorum ki umarım yapmaz:)Afiyet olsun çok guzel. Brokoli siskinlik yapabilir ama
Merryangel listede degil ya sıkıntı olmaz...Afiyet olsun çok guzel. Brokoli siskinlik yapabilir ama
Evet canım ben listede değilim ortalamayı etkilemem :) Ama ben kendi psikolojim için fazla çıkmak istemem.Merryangel listede degil ya sıkıntı olmaz...
Hemen gidiyorum ve yapmaya başlıyorum afiyet olsun ortimAfiyet olsun canim , cok guzel menü bide maydanoz suyu patlat bugun ohhhh gelsin eksiler) ben suan içiyorum
Onun için dedim bende eksi çıkarsan üzülme diye belki etkikeyebilirEvet canım ben listede değilim ortalamayı etkilemem :) Ama ben kendi psikolojim için fazla çıkmak istemem.
Gayet iyi,geçmiş olsunSabah: 8:00
5 kaşık lor 1 dilim ekmek tere
Öğle 5 hurma 1 kase yoğurt
Akşam: 17:30 10 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek salata
Gece hurma yoğurt hakkım var ama aç hissetmezsem yemeyeceğim
Su: 2,5
Spor yok ayağım hala iyileşmedi aksine daha çok acıyor
Afiyet olsun canım. Dr a gitmedinmi.geçmiş olsun canımSabah: 8:00
5 kaşık lor 1 dilim ekmek tere
Öğle 5 hurma 1 kase yoğurt
Akşam: 17:30 10 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek salata
Gece hurma yoğurt hakkım var ama aç hissetmezsem yemeyeceğim
Su: 2,5
Spor yok ayağım hala iyileşmedi aksine daha çok acıyor
Gİtmiştim canım krem verdiAfiyet olsun canım. Dr a gitmedinmi.geçmiş olsun canım
Çabucak geçer inşallahGİtmiştim canım krem verdi
Guzel menu canim afiyet olsun18 Nisan Menü
Saat 09:30
Bir dilim kepek ekmeği
Bir salatalık
Bir domates
7-8 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Biraz maydonoz ve dereotu
Saat 13:00
Sütlü kahve
Saat 16:00
Bir tabak haşlanmış brokoli
3 yemek kaşığı yoğurt
Salata
2 litre su içtim. Akşamda bir kahve daha içerim sanırım.
LAydLiNe
Canim hem reglisin hemde misafirin var olabilir...haftaya telafi edersinMisafirlere içli köfte yaptım
Kendim kabak yedim
Çünkü dün kısır yemiştim ve bugün de perşembe ..
Sınırsız iştahıma karşıkoyamaya çalıştım yine bugün .
Sabah hala artıydım.71 kiloydumbeni affedin
Regl oldun mu canımMisafirlere içli köfte yaptım
Kendim kabak yedim
Çünkü dün kısır yemiştim ve bugün de perşembe ..
Sınırsız iştahıma karşıkoyamaya çalıştım yine bugün .
Sabah hala artıydım.71 kiloydumbeni affedin
Nereye gitmeyi düşünüyoruz canim ...Kızlar ben geldim. Dünden beri vize için uğraşıyorum. O nedenle pek uğrayamadım. Bugün tüm evrakları tamamlayıp teslim ettim. O kadar çok şey istiyorlar ki resmen gelmeyin, ne işiniz var diyorlar. Bir de küçük bir sorun çıktı.. umarım süreci etkilemez.
Canım takma kafana adamlar hiç önünü ardını düşünmeden konuşurlar kolay mi öyle bosamakAğlamak'tan yüzüm gözüm balon gibi oldu
aynen canım, gönder de bakalım.Canım istesede tutuyordum canım kendimi. Zaten çok sürmüyor en fazla iki hafta sonra canında istemiyor. Biraz kendini şartlandırman lazım. Bugün geriye bir döneyim takıma ilk geldiğim zamanlara bakalım neler yemiş neler içmişim. Sayfa sayısını bulayım sizlere de faydası olur.
tüm yazdıkların için teşekkür ederim canım. Hepsini deneyeceğim.Canim ,LAydLiNe bilir onceki diyetlerimde de cok buyuk kacamaklar yapmazdim ama kilo veremezdim... bence benim insulin direncim vardi ben onu sabah ac karnina yapilan sporla kırdım..... olcu kavrami bu diyetimde var 10 en fazla 12 yk yedim yemeklerimde .. yemekleri 1 yk yag ile yapiyorum daha fazlasini asla koymuyorum...
Gercekten leptinin calismasi icin 4 saat ogun aralarinda bisey yenilmemeli canim....
Bide ben eskiden kuruyemisi abartiyordum simdi gerek duymadikca yemiyorum.. once evin icininde gezinirken dur bi badem yiyeyim diyordum . Şimdi oyle yapmiyorum..
Bugun kefirin yaninda kuru dut yiyeyim dedim sonra düşündüm ada sen bunu yersen bos yere sekerinle oynayacan kefir yeter dedim..
Akkattcim , ben kesinlille sabah sporuna bağlıyorum spordan sora doyma hissim artiyor yaptigim kahvalti bana yetiyor....
Bide bu diyetimde sekerli seyler tüketmedim yani cuma kilo verdim dur bi dilim kek yiyeyim demedim...
Aslinda ben artik diyetteyim demiyorum kendime saglikli besleniyorum diyorum....
Bak bugun evde bana gore yemek yok kalktim kendime menemen yapiyorum ..yani evdeki yemekten yiyeyim ne olacakta demiyorum....
Benim sana onerim 2 ogun bir ara yap ama 2 ogunun dolu dolu olsun az yersen acikirsin... birde yapabilirsen sabah sporu 30 dk ile basla...
kesinlikle benim yaşam tarzımİşte az eşyayla sade yaşamak. Marie kondonun derle topla rahatla kitabını okuyup gaza gelip ne var ne yok atıyorsun
doymuyorum canım malesef yine başladım ekmeğe.afiyet olsun kerevizi ben çok seviyorum çiğ veya pişmiş farketmez tavukla daha güzel oluyor
Nasıl geçti bugün daha iyimisin biraz toparladın mı kafanı. Yarın öğle bir davete davetliyim ne yapacağım düşünüyorum karnım tok gideceğim kesinlikle
ama kahvaltı yok
Mesela öğlen kereviz ve tavuk yemişsin hiç ekmek gerektirmeyen bir yemek ben olsam yemezdim kıymalı yumurta olsa ekmeği ban diyeceğim de :)
Benimnasıl gidiyor yerleştin mi iyice
benim eşim yemek hastası önceden çok dikkat ederdik şimdi çocuklar oldu ne çıkarsa bahtına. Evde yemek yoksa kahvaltı ama çoğu zaman dışarıda yiyor
ama varya çok lezzetliydi evet iğrenç ortamlarda yapılıyor biliyorum duyuyorum görüyorum işte vazgeçemiyoruz bende çok fast food hastası eğilim ben lahmacun kumpir kebap falan liste uzar gider :)
büyük sabır ve irade gerektiriyor gerçekten biz yemek yemeği çok seviyoruz :)
çok beğendim
Kakaolu sütlü yumurta ne kız güzel menü ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?