- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Her gun boyle degıl canım dun mesela kabak kavurdum yogurtls yedım bazen ette oluyor tavukta ayarlıyorum onu benCanım sen çook az yiyorsun. Sanki biraz daha eklesen birşeyler. Geçenlerde demiştin az yemeden kilo veremiyorum diye bende öyleyim ama sanki sebze yemekleri yapsan biraz daha doysan daha iyi olacak. Yoksa korumada zorlanabilirsin
İnşallah canımCanim hem reglisin hemde misafirin var olabilir...haftaya telafi edersin
Evet canım pazartesi oldumRegl oldun mu canım
Almanyaya Kızım dil kursuna gidecek. Dün gece başıma gelmeyen kalmadı. Randevular dolu diye Perşembe sabah 8 e randevu almıştım . Belgeler ancak dün akşam tamamlandı. Akşam eşim geç geliyor diye arkadaşla yemeğe çıktık. Eve gideyim Kızı uyutur rahat rahat kağıtların çıktısını alır fotokopileri çekerim dedim. Kızın uyuması 12 yi buldu. Elimi yazıcıya attım. Kartuşun mürekkebi kurumuş.Nereye gitmeyi düşünüyoruz canim ...
afiyet olsun çok güzelMenümü vereyim
Sabah Kahvaltısı 9:30
1 porsiyon çilek, küçük bir kase yoğurt, 10 çiğ fındık, 1 salatalık
Öğle yemeğim 13:30
2 yumurtadan lorlu biberli omlet, 1 kase sebze çorbası ,1 salatalık
Akşam yemeği 17:30
5 köfte, Bool salata
30dk pilates, 150 ip,su yatana kadar 2.5 lt olur
Bugunku menum
8. 30 1 kase nesfıt
12.00 3 yaprak sarma
15.00 ceyrek simit 1 domates biraz peynir biraz kuruyemiş
Sacma sapan Bı gun oldu
2 litre su 2 yesılcay 2 sekersız kahve
afiyet olsun18 Nisan Menü
Saat 09:30
Bir dilim kepek ekmeği
Bir salatalık
Bir domates
7-8 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Biraz maydonoz ve dereotu
Saat 13:00
Sütlü kahve
Saat 16:00
Bir tabak haşlanmış brokoli
3 yemek kaşığı yoğurt
Salata
2 litre su içtim. Akşamda bir kahve daha içerim sanırım.
LAydLiNe
Geçmiş olsun canım menün güzelSabah: 8:00
5 kaşık lor 1 dilim ekmek tere
Öğle 5 hurma 1 kase yoğurt
Akşam: 17:30 10 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek salata
Gece hurma yoğurt hakkım var ama aç hissetmezsem yemeyeceğim
Su: 2,5
Spor yok ayağım hala iyileşmedi aksine daha çok acıyor
Onu sormadım canım. Siz eşinle nasıl tanıştınız? Nasıl evlendiniz?Ya özeti ne biliyormusun eşim ailesine resmen kulluk yapıyor. Onlar eşim için kılını kipirdatmaz eşim her durumda kendini ortaya atar onlarda yeri geldimi ne yaptinki der hakkını öder. Sen olsan diğer kayinlarin dururken her işlerine koşturma ayak işlerine eşini cagirsalar kabul edermisin mesela düğüne gideceksin eşinle ailesinin gereksiz bir koşturmaca si yüzünden planını iptal etsen. Bir yere misafir lige gideceksin esin sana diyorki aa yok babam bugün memlekete gidecek oraya gidecem kabul edermisin.1 2 3 4 bu kadar olmaz. Memlekete gidiyor 2 gün sonra dönecek ara diyorum yook illâ yalakalik yapacak
Baya da olmuş başlayalı aslında ödemin gitmesi gerekirdi. Neyse bakalım haftaya daha güzel sonuç alırsın inşallahİnşallah canım
Saatlerim falan hep değişti yememek için Sofradan kaçmak için elimden geleni yapıyorum .pazartesi de 71 dim.
Evet canım pazartesi oldum
Pazar günü biter
Ben ona bosicagimi söyledim. Toparla eşyalarını git dedimCanım takma kafana adamlar hiç önünü ardını düşünmeden konuşurlar kolay mi öyle bosamak
Insallah Hersey yolunda ilerler... kizin kac yasinda ne kadar kalacaksiniz almanya da cok guzel dil egitimi icin gitmeniz... okul mu karşılıyor nasil bi sistem merak ettim....sende mi almanyada kalacan?Almanyaya Kızım dil kursuna gidecek. Dün gece başıma gelmeyen kalmadı. Randevular dolu diye Perşembe sabah 8 e randevu almıştım . Belgeler ancak dün akşam tamamlandı. Akşam eşim geç geliyor diye arkadaşla yemeğe çıktık. Eve gideyim Kızı uyutur rahat rahat kağıtların çıktısını alır fotokopileri çekerim dedim. Kızın uyuması 12 yi buldu. Elimi yazıcıya attım. Kartuşun mürekkebi kurumuş.
Nasıl panik olduğumu anlatamam. Sonra eşim bana kızdı, yemeğe gideceğine yapsaydın diye. Anlatamıyorum 3 yaşındaki çocukla hiçbirşey yapamadığımı.
Benim kızım mı zor yoksa tüm çocuklar mı öyle bilmiyorum. Bilgisayarı açsam gelip saldırıyor. Oyun oynamak istiyor.
Gece arkadaştan gidip yazıcı aldık. Sabah 4.30 da uyudum. Kız da hasta sürekli ağladı. Eşim sağolsun girdi yatağa fosur fosur uyudu.
Elimde kalacaktı da neyse çocukların yanında kavga etmeyeyim dedim.
Zaten çok hevesli değilim iki çocukla Almayaya gitmeye. Sanki Maldivler’e tatile gönderiyor bizi.
Tüm evrakları teslim ettik ama otel rezervasyonunu tamamlamamış. Ordan bir gol yiyip vize alamayabiliriz. O zaman bir ömür çekeceği var.
HahahaSohbete katılamıyorum ama birikmesin diye sürekli okuyorum sizi wc de
Sonra o gazla lavabo da 100 zıplayıp öyle çıkıyorum . Başka da bana ait bi zaman dilimi olmuyomisafirlerim salı Çarşamba günü gider sanırım
Severek evlendik. Lise 2 de ilk onu sevdim ilk çıktığım insandı. 6 yıl flört ettik sonra nisan dugunOnu sormadım canım. Siz eşinle nasıl tanıştınız? Nasıl evlendiniz?
Ne kadar sinirlensende boşanacam deme canim... kiz bağır ama agzindan bosanmak hic çıkmasın...ilerde cok başına kalkar senin aklinda hep bosanmak vardi der...Ben ona bosicagimi söyledim. Toparla eşyalarını git dedim
Vallahi ada çileden çıkarıyor insani. O sinirle ağzıma geleni söyledim toparlan git dedimNe kadar sinirlensende boşanacam deme canim... kiz bağır ama agzindan bosanmak hic çıkmasın...ilerde cok başına kalkar senin aklinda hep bosanmak vardi der...
Pasif durma ama olayları çok koruklemeBen ona bosicagimi söyledim. Toparla eşyalarını git dedim
canım biz de dün çok şiddetli kavga ettik. Gerçi ben artık cevap vermiyorum, sinirlenince kendi vücuduma zarar veriyorum. Ama moralimi çok bozdu.Kızlar çok mutsuzumeşimle öyle kötü kavga ettik ki. Topla eşyalarını git yarın boşanma davası acacam dedim illa dayak şiddet değil şiddetin bin türlü şekli var
işte benim anlamadığım bu kaptan, 3 gündür çok dikkat ediyorum ama geçen haftaki kiloma bile düşemedim daha. Bu arada dünkü menümü geçmiş bitince yazacağım.Biraz sabredersen düzelecek canım. Listeden çıktıktan sonra benim de iştahım çok açıktı. Zaten iştahımız hep açık olduğu için buralardayız. Ben bu pazartesiden itibaren tek lokma kaçamak yapmadım. Veee yeme isteğim otomatik olarak zayıfladı. Yarın net sonucu göreceğiz. Bakalım bu 4 günde neler başarmışım
Adanın söylediği gibi, eşinde bitiyor iş. Hayır demeyi bilmeli. Anladığım kadarıyla iyi niyetli biri. Karşıdakiler de kullanıyor adamcağızı. Yuvanı yıkarak onları mutlu etme derim.Kocasının bazı durumları vardı sıkıntılı ada. Öncesinde adam yerine koynazlardi bu kaynimla eltim şimdi işleri düştü avucuna aldılar bunu.
benim de en çöm ihtiyaç duyduğum şey mekik. Ama nefret ediyorum. Bunun alternatifi yok mu ki?2 gun once ısınmadan mekik cektım hala boynumdakı butun kaslar agrıyorkorkuyorum artık mekik cekme ye
kesinlikle, o nedenle sevindirme onları.Yoook eltimin hoşuna bile gider.ustune bide benimkini doldurur
Hoşgeldin canım aramıza. Umarım istikrarlı bir şekilde kilo verirsin.
güzel program.ben çalışıyorum ve maalesef masa başında ön muhasebe sorumlusuyum. evim işime çok yakın ve iş yerim rajhat olduğu için akşam 1 saat erken çıkıp evde koşu badına çıkıyorum ahfatad 3 gün bazen 4 sonrasında plank squat dambılla bazı hareketler yapmaya çalışıyorum . şuanda diyetisyenin verdiği önerilere göre besleniyorum ve yaklaşık 78 kilo başlamıştım şuanda 73 üm.
kendine eziyet etme başkaları için kuzum. Hiç kimse için değmez.Ağlamak'tan yüzüm gözüm balon gibi oldu
Cok haklisin sinirlenmekte bende olsam kizardim ama iste ortada evlat olunca ha denilimce bosanma olmuyor.Vallahi ada çileden çıkarıyor insani. O sinirle ağzıma geleni söyledim toparlan git dedim
Nasıl yani canımPasif durma ama olayları çok korukleme
Kizlar guya toplanti yaptik herkes daha cok gelsin katilim olsun diye... toplantıdan once herkes daha cok geliyordu
Kızlar yarın beraat kandili. Yarın niyetli olucam Allah'ın izniyle
Yaa bayadir böyle şiddetli kavga etmedik. Duymazlıktan geliyorum. Ama onların evindeki duruma göre bizim günlük planlar iptal ediliyor. Ben şuraya gidelim diyorum onların birseyini öne sürüyor eften puften. Banane ya benim evim ayrı yolum ayrı. Kızlar bunu resmen kullanıyorlar. Çileden çıktım. Kimse kabul etmez ya. Bak bugün kiyafetlerim bile ayarlanmisti düğüne gidecektik şimdi o yatıyor ben yüzüm gözüm balon gibi oturuyorum.canım biz de dün çok şiddetli kavga ettik. Gerçi ben artık cevap vermiyorum, sinirlenince kendi vücuduma zarar veriyorum. Ama moralimi çok bozdu.
Senin tartışmanın şiddetini bilmiyorum ama boşanma konusunun gündeme gelmesi en son noktada olmalı diye düşünüyorum.
işte benim anlamadığım bu kaptan, 3 gündür çok dikkat ediyorum ama geçen haftaki kiloma bile düşemedim daha. Bu arada dünkü menümü geçmiş bitince yazacağım.
Adanın söylediği gibi, eşinde bitiyor iş. Hayır demeyi bilmeli. Anladığım kadarıyla iyi niyetli biri. Karşıdakiler de kullanıyor adamcağızı. Yuvanı yıkarak onları mutlu etme derim.
benim de en çöm ihtiyaç duyduğum şey mekik. Ama nefret ediyorum. Bunun alternatifi yok mu ki?
kesinlikle, o nedenle sevindirme onları.
güzel program.
kendine eziyet etme başkaları için kuzum. Hiç kimse için değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?