Ada inan o çocuğuma yanıyorum.yavrum 4 duvar arasında kış olduğu için doğru düzgün bir yere çıkaramıyorum. Çizgi film arada gün içinde biz oynuyoruz. Bide 3 sene tedaviyle hamile kaldım. Yavrum a günah yaa benim cocugumdan kıymetli değil onun ailesiCok haklisin sinirlenmekte bende olsam kizardim ama iste ortada evlat olunca ha denilimce bosanma olmuyor.
Yeme yarın tartı var kısır etkilerKızlar kısır yapmış yesem sorun olur muada81
2 gün tutmaya niyetliyim inşallahEvet bu aralar sakin bayaa. Benim de biraz hareketli geçti bu hafta ara ara bakıyorum ama pek yazamadım.
Allah kabul etsin canım. Sadece yarın mı tutacaksın?
maşallah 21:30 da uyuyan çocuklarabakarım muhakkak menülere. akşam 21,30 dan sonra çocuklar uyuyunca rahat rahat girerim foruma.
uygulamadan foruma girilebiliyor mu canım?ortam güzelse ben artık hep buradayım, sabah 8 akşam 6 bilgisayardan akşamları da telefondan uygulamayıda indirdim şimdi.
ben de mi tutsam iyi hatırlattın. Akşama misafirim var ama. Birşeyler hazırlayacağım. Tadına bakmadan olmaz ki.Kızlar yarın beraat kandili. Yarın niyetli olucam Allah'ın izniyle
canım detoksun nasıl geçti? Sence sonuç alabildin mi?Sabah: 8:00
5 kaşık lor 1 dilim ekmek tere
Öğle 5 hurma 1 kase yoğurt
Akşam: 17:30 10 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek salata
Gece hurma yoğurt hakkım var ama aç hissetmezsem yemeyeceğim
Su: 2,5
Spor yok ayağım hala iyileşmedi aksine daha çok acıyor
canım kızım 14 yaşında sayılır. Biz kendimiz gidiyoruz ben ve iki çocuk. Diğer kızım da 3,5 yaşında. Kendimiz bulduk dil okulunu. Okulun yurdu var, genelde öğrenciler orda kalıyor ama ben yalnız yollamak istemiyorum. Faydası oluyor tabi. Ama Türkiye’de de aynı ilerlemeyi kaydedebilir diye düşünüyorum.Insallah Hersey yolunda ilerler... kizin kac yasinda ne kadar kalacaksiniz almanya da cok guzel dil egitimi icin gitmeniz... okul mu karşılıyor nasil bi sistem merak ettim....sende mi almanyada kalacan?
sakin ol canım, haklıyken haksız durumuna düşme.Vallahi ada çileden çıkarıyor insani. O sinirle ağzıma geleni söyledim toparlan git dedim
geçmiş olsun. Ada çayı gargarasımı yapsanBenim tek taraf bademcigim şişmiş ya cok ağrıyor
Cok haklısın... oyun evleri var mi orada kapali alan... oralara göturursen oglun icin cok iyi olur....biz dogudayken kış cok uzun oluyordu malum kizimi oyun evlerine götürüyordum cok sosyallesiyordu mutlu oluyordu...Ada inan o çocuğuma yanıyorum.yavrum 4 duvar arasında kış olduğu için doğru düzgün bir yere çıkaramıyorum. Çizgi film arada gün içinde biz oynuyoruz. Bide 3 sene tedaviyle hamile kaldım. Yavrum a günah yaa benim cocugumdan kıymetli değil onun ailesi
Anladığım kadarıyla eşin de biraz inatçılık var. Ki benim eşim koç burcu inatta eline kimse su dökemez. Anlattığın tablo bana çok tanıdık geldi, kavga edince tüm planları iptal eder. Ben de eskiden kendimi paralayıp dururdum. Şimdi hiç umursamıyorum. Bildiğimi yapıp hiçbir planımı bozmuyorum. Çünkü bu durum en çok sana zarar veriyor.Yaa bayadir böyle şiddetli kavga etmedik. Duymazlıktan geliyorum. Ama onların evindeki duruma göre bizim günlük planlar iptal ediliyor. Ben şuraya gidelim diyorum onların birseyini öne sürüyor eften puften. Banane ya benim evim ayrı yolum ayrı. Kızlar bunu resmen kullanıyorlar. Çileden çıktım. Kimse kabul etmez ya. Bak bugün kiyafetlerim bile ayarlanmisti düğüne gidecektik şimdi o yatıyor ben yüzüm gözüm balon gibi oturuyorum.
Aslinda kizin icin guzel deneyim yurt dışı tabii sana zor oluyordur kolay degil...maşallah 21:30 da uyuyan çocuklara
uygulamadan foruma girilebiliyor mu canım?
ben de mi tutsam iyi hatırlattın. Akşama misafirim var ama. Birşeyler hazırlayacağım. Tadına bakmadan olmaz ki.
canım detoksun nasıl geçti? Sence sonuç alabildin mi?
canım kızım 14 yaşında sayılır. Biz kendimiz gidiyoruz ben ve iki çocuk. Diğer kızım da 3,5 yaşında. Kendimiz bulduk dil okulunu. Okulun yurdu var, genelde öğrenciler orda kalıyor ama ben yalnız yollamak istemiyorum. Faydası oluyor tabi. Ama Türkiye’de de aynı ilerlemeyi kaydedebilir diye düşünüyorum.
Eşim biraz gösterişi sever, sırf kız dil okuluna gidiyor diye gönderiyor. İlk gittiğimizde küçük kızım 7 aylıktı. Bu 4. Yılımız olacak.
Benim için gerçekten çok zor oluyor. Yemek, çamaşır vb. Alt yapıyı Türkiye’de alıp (A1-a2-b1 seviyelerini) sonrasında gitse daha faydalı olur diye düşünüyorum ben.
sakin ol canım, haklıyken haksız durumuna düşme.
Not:15 sene sonra akıllandım ben, önce aynen senin gibiydim. Aynı problemlerimiz vardı.
geçmiş olsun. Ada çayı gargarasımı yapsan
Avmlerde var. Avm de 2 dolmuş lük mesafede. Yazın yürüyerek gidiyorum koyuyorum arabasına. Kışın yağmurda zor oluyor. Havalar düzelsin hiç minnet etmicem oğlumu alıp goturecem oyun parkları na,parka.Cok haklısın... oyun evleri var mi orada kapali alan... oralara görürsen oglun icin cok iyi olur....biz dogudayken kış cok uzun oluyordu malum kizimi oyun evlerine götürüyordum cok sosyallesiyordu mutlu oluyordu...
Naptın adaBugün menü
Sabah 10.25
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Yeşillik
Salatalik
2 yk patlican salatasi
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
5 yk yoğurt zerdacalli ve zencefilli
Aksam 17.30
1.5 adana
Yesillik
3 yk patlican salatasi
2 cilek
Maydanoz suyu içildi...
2.5 lt su tamamlarim...LAydLiNe
Sabah
60 dk eliptik yapıldı
30 dk cardio yürüyüş yapıldı
Ogleden sonra
60 dk cardio yürüyüş yapıldı.
Aslında yarın senden bomba bir sonuç bekliyorum gece uyuyabilirsen. Menülerin acayip güzelleşti. Diğer yarıştan dolayı mı?Sabah: 8:00
5 kaşık lor 1 dilim ekmek tere
Öğle 5 hurma 1 kase yoğurt
Akşam: 17:30 10 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek salata
Gece hurma yoğurt hakkım var ama aç hissetmezsem yemeyeceğim
Su: 2,5
Spor yok ayağım hala iyileşmedi aksine daha çok acıyor
Canım yine de kuzgun sirke küpüne zarar. Sonuna kadar haklısın.. ama bunu tatlı atlı anlatmaya çalışsan belki seni daha iyi anlarAvmlerde var. Avm de 2 dolmuş lük mesafede. Yazın yürüyerek gidiyorum koyuyorum arabasına. Kışın yağmurda zor oluyor. Havalar düzelsin hiç minnet etmicem oğlumu alıp goturecem oyun parkları na,parka.
HahahaNaptın ada150 dk cardio. Kıskanıyorum seni artık ha
Evet ama ben bozmasam nolacak düğüne birlikte gidecektik yatıyor. O gün babası yüzünden gideceğimiz yer iptal oldu. Yok ben dedim ya 2 tarafa da uzak tutarsin evi. Kimsenin sıkıntısını her neyiyse evine sokmazsin yada cik git yarin bosanma davasi açıyorum sabah dedim. 6 yılımı böyle gecirdin yeter artik cekemiyorum dedim. Evi uzak tutacam. Bundan sonra telefon u da akşamları kapatacaksin dedim.Anladığım kadarıyla eşin de biraz inatçılık var. Ki benim eşim koç burcu inatta eline kimse su dökemez. Anlattığın tablo bana çok tanıdık geldi, kavga edince tüm planları iptal eder. Ben de eskiden kendimi paralayıp dururdum. Şimdi hiç umursamıyorum. Bildiğimi yapıp hiçbir planımı bozmuyorum. Çünkü bu durum en çok sana zarar veriyor.
Güzel menu canim bide spor olsaaaa17.04
Saatleri hatırlayamadım.
Kahvaltı
1 kase yoğurt
1 avuç kuru üzüm
Öğlen
3 yk domatesli bulgur pilavı
120 g dana yağsız kıyma
Akşam
Tavuklu Sezar salata
Salataya çok sos koymuşlardı malesef. Geri de gönderemedim.
2 lt su
Kaç gün önce babasının mevzusu olunca aldım karşıma konuştum bak bugün böyle oldu yok baci yok bu adam olmuyorCanım yine de kuzgun sirke küpüne zarar. Sonuna kadar haklısın.. ama bunu tatlı atlı anlatmaya çalışsan belki seni daha iyi anlar
Aksam yemegini erken kapatmissin gayet guzel canimBugünkü menüm
Sabah 08:45
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, peynir
Öğlen 12:20
3 köfte, 1 kase mercimek çorbası, 1 bardak ayran
Akşam 15:30
Yarım kase mercimek çorbası, 1 porsiyon kuzu tandır
2 lt su içildi.
Normalde akşam sadece yoğurt yiyecektim. Şehir dışından misafirlerimiz geldi habersiz. Mecburen yemeğe gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?