Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün menü
Sabah 10.25
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Yeşillik
Salatalik
2 yk patlican salatasi
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
5 yk yoğurt zerdacalli ve zencefilli

Aksam 17.30
1.5 adana
Yesillik
3 yk patlican salatasi
2 cilek

Maydanoz suyu içildi...

2.5 lt su tamamlarim... LAydLiNe

Sabah
60 dk eliptik yapıldı
30 dk cardio yürüyüş yapıldı
Ogleden sonra
60 dk cardio yürüyüş yapıldı.

Cok haklisin sinirlenmekte bende olsam kizardim ama iste ortada evlat olunca ha denilimce bosanma olmuyor.
Ada inan o çocuğuma yanıyorum.yavrum 4 duvar arasında kış olduğu için doğru düzgün bir yere çıkaramıyorum. Çizgi film arada gün içinde biz oynuyoruz. Bide 3 sene tedaviyle hamile kaldım. Yavrum a günah yaa benim cocugumdan kıymetli değil onun ailesi

bakarım muhakkak menülere. akşam 21,30 dan sonra çocuklar uyuyunca rahat rahat girerim foruma.
maşallah 21:30 da uyuyan çocuklara
ortam güzelse ben artık hep buradayım, sabah 8 akşam 6 bilgisayardan akşamları da telefondan uygulamayıda indirdim şimdi.
uygulamadan foruma girilebiliyor mu canım?
Kızlar yarın beraat kandili. Yarın niyetli olucam Allah'ın izniyle
ben de mi tutsam iyi hatırlattın. Akşama misafirim var ama. Birşeyler hazırlayacağım. Tadına bakmadan olmaz ki.
canım detoksun nasıl geçti? Sence sonuç alabildin mi?
Insallah Hersey yolunda ilerler... kizin kac yasinda ne kadar kalacaksiniz almanya da cok guzel dil egitimi icin gitmeniz... okul mu karşılıyor nasil bi sistem merak ettim....sende mi almanyada kalacan?
canım kızım 14 yaşında sayılır. Biz kendimiz gidiyoruz ben ve iki çocuk. Diğer kızım da 3,5 yaşında. Kendimiz bulduk dil okulunu. Okulun yurdu var, genelde öğrenciler orda kalıyor ama ben yalnız yollamak istemiyorum. Faydası oluyor tabi. Ama Türkiye’de de aynı ilerlemeyi kaydedebilir diye düşünüyorum.
Eşim biraz gösterişi sever, sırf kız dil okuluna gidiyor diye gönderiyor. İlk gittiğimizde küçük kızım 7 aylıktı. Bu 4. Yılımız olacak.
Benim için gerçekten çok zor oluyor. Yemek, çamaşır vb. Alt yapıyı Türkiye’de alıp (A1-a2-b1 seviyelerini) sonrasında gitse daha faydalı olur diye düşünüyorum ben.

Vallahi ada çileden çıkarıyor insani. O sinirle ağzıma geleni söyledim toparlan git dedim
sakin ol canım, haklıyken haksız durumuna düşme.
Not:15 sene sonra akıllandım ben, önce aynen senin gibiydim. Aynı problemlerimiz vardı.
Benim tek taraf bademcigim şişmiş ya cok ağrıyor
geçmiş olsun. Ada çayı gargarasımı yapsan

Cok haklısın... oyun evleri var mi orada kapali alan... oralara göturursen oglun icin cok iyi olur....biz dogudayken kış cok uzun oluyordu malum kizimi oyun evlerine götürüyordum cok sosyallesiyordu mutlu oluyordu...

Anladığım kadarıyla eşin de biraz inatçılık var. Ki benim eşim koç burcu inatta eline kimse su dökemez. Anlattığın tablo bana çok tanıdık geldi, kavga edince tüm planları iptal eder. Ben de eskiden kendimi paralayıp dururdum. Şimdi hiç umursamıyorum. Bildiğimi yapıp hiçbir planımı bozmuyorum. Çünkü bu durum en çok sana zarar veriyor.

Aslinda kizin icin guzel deneyim yurt dışı tabii sana zor oluyordur kolay degil...
Sagol canim simdi hazirladim demleniyor gargara yapacam...

Cok haklısın... oyun evleri var mi orada kapali alan... oralara görürsen oglun icin cok iyi olur....biz dogudayken kış cok uzun oluyordu malum kizimi oyun evlerine götürüyordum cok sosyallesiyordu mutlu oluyordu...
Avmlerde var. Avm de 2 dolmuş lük mesafede. Yazın yürüyerek gidiyorum koyuyorum arabasına. Kışın yağmurda zor oluyor. Havalar düzelsin hiç minnet etmicem oğlumu alıp goturecem oyun parkları na,parka.

Naptın ada 150 dk cardio. Kıskanıyorum seni artık ha

Aslında yarın senden bomba bir sonuç bekliyorum gece uyuyabilirsen. Menülerin acayip güzelleşti. Diğer yarıştan dolayı mı?

Bugünkü menüm
Sabah 08:45
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, peynir
Öğlen 12:20
3 köfte, 1 kase mercimek çorbası, 1 bardak ayran
Akşam 15:30
Yarım kase mercimek çorbası, 1 porsiyon kuzu tandır
2 lt su içildi.

Normalde akşam sadece yoğurt yiyecektim. Şehir dışından misafirlerimiz geldi habersiz. Mecburen yemeğe gittik

Avmlerde var. Avm de 2 dolmuş lük mesafede. Yazın yürüyerek gidiyorum koyuyorum arabasına. Kışın yağmurda zor oluyor. Havalar düzelsin hiç minnet etmicem oğlumu alıp goturecem oyun parkları na,parka.
Canım yine de kuzgun sirke küpüne zarar. Sonuna kadar haklısın.. ama bunu tatlı atlı anlatmaya çalışsan belki seni daha iyi anlar

17.04
Saatleri hatırlayamadım.
Kahvaltı
1 kase yoğurt
1 avuç kuru üzüm

Öğlen
3 yk domatesli bulgur pilavı
120 g dana yağsız kıyma

Akşam
Tavuklu Sezar salata
Salataya çok sos koymuşlardı malesef. Geri de gönderemedim.

2 lt su

Evet ama ben bozmasam nolacak düğüne birlikte gidecektik yatıyor. O gün babası yüzünden gideceğimiz yer iptal oldu. Yok ben dedim ya 2 tarafa da uzak tutarsin evi. Kimsenin sıkıntısını her neyiyse evine sokmazsin yada cik git yarin bosanma davasi açıyorum sabah dedim. 6 yılımı böyle gecirdin yeter artik cekemiyorum dedim. Evi uzak tutacam. Bundan sonra telefon u da akşamları kapatacaksin dedim.

Güzel menu canim bide spor olsaaaa

Canım yine de kuzgun sirke küpüne zarar. Sonuna kadar haklısın.. ama bunu tatlı atlı anlatmaya çalışsan belki seni daha iyi anlar
Kaç gün önce babasının mevzusu olunca aldım karşıma konuştum bak bugün böyle oldu yok baci yok bu adam olmuyor

18.04
10:30
Yarım simit
2 yemek kaşığı tulum peyniri
1,5 az yağda yumurta
5 zeytin

14:30
1 haşlanmış tavuk baget
10 yk kuru kabak kavurması, az yağlı
2 lokma peynirli börek

18:30
1 kase çorba
1 dilim ekmek

2,5 lt su

Öğleden sonra misafirim vardı, böreği paylaşalım diye teklif etti. Ayıp olmasın diye ağzıma attım ama çok yavan geldi.

Aksam yemegini erken kapatmissin gayet guzel canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…