Haftaya annem gelecek canım. İnşallah o zaman 3 gün reformar a gitmeyi planlıyorum.Güzel menu canim bide spor olsaaaa
Yok canım diyetisyenim sağolsun çok ilgileniyor. Dün sabah küçük bi kaçamak yaptım helva yedim onun dışında kaçamağım yok ama sabah sabittim uykusuzluğa bağladım artık.Aslında yarın senden bomba bir sonuç bekliyorum gece uyuyabilirsen. Menülerin acayip güzelleşti. Diğer yarıştan dolayı mı?
Ben bi fark göremedim ama göbeğim düzleşti biraz sanki. Sanırım bende gluten hassasiyeti var göbeğim ondan şiş.canım detoksun nasıl geçti? Sence sonuç alabildin mi?
Çok güzel ortimBugün menü
Sabah 10.25
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Yeşillik
Salatalik
2 yk patlican salatasi
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
5 yk yoğurt zerdacalli ve zencefilli
Aksam 17.30
1.5 adana
Yesillik
3 yk patlican salatasi
2 cilek
Maydanoz suyu içildi...
2.5 lt su tamamlarim...LAydLiNe
Sabah
60 dk eliptik yapıldı
30 dk cardio yürüyüş yapıldı
Ogleden sonra
60 dk cardio yürüyüş yapıldı.
Ne sosu vardı salatada17.04
Saatleri hatırlayamadım.
Kahvaltı
1 kase yoğurt
1 avuç kuru üzüm
Öğlen
3 yk domatesli bulgur pilavı
120 g dana yağsız kıyma
Akşam
Tavuklu Sezar salata
Salataya çok sos koymuşlardı malesef. Geri de gönderemedim.
2 lt su
Güzel olmuş afiyet olsun18.04
10:30
Yarım simit
2 yemek kaşığı tulum peyniri
1,5 az yağda yumurta
5 zeytin
14:30
1 haşlanmış tavuk baget
10 yk kuru kabak kavurması, az yağlı
2 lokma peynirli börek
18:30
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2,5 lt su
Öğleden sonra misafirim vardı, böreği paylaşalım diye teklif etti. Ayıp olmasın diye ağzıma attım ama çok yavan geldi.
Bizim takım biraz rahat
Iste o rahatı bozalim hareket katalim bi yaris olsun....Bizim takım biraz rahat
şuan aklımda tek bir şey var kısır. Sabah kahvaltıda yesem olur mu ablaIste o rahatı bozalim hareket katalim bi yaris olsun....sanki spor yarışı varken herkes sporu daha bi istekle ve hırsla yapiyordu...
Hahahaşuan aklımda tek bir şey var kısır. Sabah kahvaltıda yesem olur mu abla
Yada sabah adam akıllı yumurta falan yerim ben. Kısırı öğlen yiyeyim.. Akşama ne yapsam.. Tavsiyen var mı?Hahahasabah sabah yiyebileceksen rahatsiz etmeyecekse ye canim
Cuma cumartesi ve pazar bakliyat tarzi seyler... hafta ici sebze proteinYada sabah adam akıllı yumurta falan yerim ben. Kısırı öğlen yiyeyim.. Akşama ne yapsam.. Tavsiyen var mı?
Hiç bilemedim ne yapacam. Bu akşam düşüneyimCuma cumartesi ve pazar bakliyat tarzi seyler... hafta ici sebze protein)ben yarin barbunya yiyecem
Cesar sosu vardı canımÇok güzel ortim
Ne sosu vardı salatada
Güzel olmuş afiyet olsun
Hemen favorilerime ekliyorum bende deniyeyim canimDuraklamalarimi kiran ve bol eksi getiren yemeklerim
1 bardak haslanmis nohut ve sınırsızca yagsiz salata marolu az olacak ama malum marol da da az yag var
Ve
Birde 5 kaşık haslanmis yesil mercimek 5 6 kasık yogurt ve dereotu ben azicik da pul biber ekliyorum. Biraz gaz yapıyor ama diger güne tartida eksileri sevindiriyor.
Ben nohutu 1 haftada 2 kez yiyorum
diger hafta mercimegi haftada 2 yada 3 kere tukeriyorim .
Kefirin icine zerdacal koysak olur mu ? Ben yoğurdun içine koyuyorum ..Simdi zerdecalli yagsiz sütümü iciyorim. Herkese iyi akşamlar bu arada. Isden erken çıkamayınca yürüyüş yapamadim 100 tane ip atladım 10 squat . Vakit darliginda 5 dk lık fırsatı değerlendiriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?