Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslında yarın senden bomba bir sonuç bekliyorum gece uyuyabilirsen. Menülerin acayip güzelleşti. Diğer yarıştan dolayı mı?
Yok canım diyetisyenim sağolsun çok ilgileniyor. Dün sabah küçük bi kaçamak yaptım helva yedim onun dışında kaçamağım yok ama sabah sabittim uykusuzluğa bağladım artık.

Bi de bu gün bende sınav psikolojisi gibi bişey oluştu bütün gün kaçamak düşündüm ben ki marketteki tavuklardan veya dönerden çok tiksiniyorum akşama kadar döner pilav üstü tavuk hayali kurdum

Çok güzel ortim
Ne sosu vardı salatada
Güzel olmuş afiyet olsun

Simdi zerdecalli yagsiz sütümü iciyorim. Herkese iyi akşamlar bu arada. Isden erken çıkamayınca yürüyüş yapamadim 100 tane ip atladım 10 squat . Vakit darliginda 5 dk lık fırsatı değerlendiriyorum :)

Duraklamalarimi kiran ve bol eksi getiren yemeklerim
1 bardak haslanmis nohut ve sınırsızca yagsiz salata marolu az olacak ama malum marol da da az yag var
Ve
Birde 5 kaşık haslanmis yesil mercimek 5 6 kasık yogurt ve dereotu ben azicik da pul biber ekliyorum. Biraz gaz yapıyor ama diger güne tartida eksileri sevindiriyor.

Ben nohutu 1 haftada 2 kez yiyorum

diger hafta mercimegi haftada 2 yada 3 kere tukeriyorim .

Hemen favorilerime ekliyorum bende deniyeyim canim sağol paylaştığın icin..

Simdi zerdecalli yagsiz sütümü iciyorim. Herkese iyi akşamlar bu arada. Isden erken çıkamayınca yürüyüş yapamadim 100 tane ip atladım 10 squat . Vakit darliginda 5 dk lık fırsatı değerlendiriyorum :)
Kefirin icine zerdacal koysak olur mu ? Ben yoğurdun içine koyuyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…