aynen canım, gönder de bakalım.
tüm yazdıkların için teşekkür ederim canım. Hepsini deneyeceğim.
kesinlikle benim yaşam tarzım
doymuyorum canım malesef yine başladım ekmeğe.
Sanırım buraya derken kastettiğiniz yer burası :)
Elimden geldiğince kurallarınıza uymaya çalışırım eğer aranıza kabul ederseniz. Ama gün içerisinde çalışıyorum. Hafta sonralı ve akşamları evdeyim. İş yerinden de paylaşımda bulunmaya çalışırım.
Yaaa bu çoklu cevap verdiğiniz mesajları nasıl yazıyorsunuz? Daha çözemedim bu forum olaylarını
Sanırım şuan aranızda ki en kilolu kişi benim
Sanırım bi süre daha benden başka kimse gelmeyecek. Fırsatım varken bende biraz kendimden bahsedeyim. 26.12.2011 tarihinde zayıflamaya başladığımda 85,5 kg'dım. Bu tarihten sonra her hangi bir liste ve program uygulamadan, canım ne istiyorsa kendimi sıkmadan ve aç kalmadan 3,5 kg verdim. Buraya üye olmadan tartılma günü olarak kendime pazar'ı seçmiştim. Yani yarın tartılma günüm. Ama sanırım artık Cuma'ları tartılacağım. Hedefim haftada 1 kg, ayda 4 kg ve Mayıs - Haziran gibi 63 kg. Bu siteyi görmeden önce internette NLP yani düşünce gücüyle zayıflama hakkında birçok yazı okudum. Araştırmalarımın yararını fazlasıyla görüyorum. Kendimi hiç aç bırakmıyorum. Çünkü acıkınca duramayorum. Aslında beynim durmuyor. Doyduğum halde gözümü ve beynimi doyuramıyorum. Bende canım ne isterse ama azar azar yiyorum. Yatak odasındaki dolabıma eski ve zayıf (50 kg) olan bir fotoğrafımı astım. Aynanın üstüne. Ne zaman yemeğe otursam aklıma o resmi getiriyorum ve ben zayıflayacağım diyorum. Şevkim kırılacak gibi olduğunda da burayı açıp, başarılmış diyet hikayelerini okuyorum. Onlar başardıysa eğer, benim neyim eksik bende başarabilirim diyorum ve gerçekten işe yarıyor. Zayıflama konusunda anladımki en önemli unsur motivasyon. Umarım 5-6 ay sonra burda sizlerle birlikte hedefime ulaşmış olacağım. Şimdi çıkıyorum çünkü bekledim bekledim gelen giden yok. Tekrar görüşmek üzere :))
Çok teşekkürler canım. İncecik girmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Benim en büyük şansım boyumun uzun olması. Şuan bile çok abartı durmuyorum ama yaza mutlaka 63 le gireceğim. :)
Boyum 172 cm. de kısa yazınca uyarı veriyor yaaaa sinir oldum :))
Kalbin temizmiş demek ki. Bende uzun zamandır takip ediyordum burayı ama üye olmaya üşendim. Dün birden bıraktım üşengeçliği üye oldum. Nasipte sizlerle tanışmak varmış.
Gerçekten boy çok önemli. Mesela ben 69 kiloda 38 beden giyorum. Şuan 82 kiloda 42-44 arası gidip geliyorum. Boyum kısa olsa 82 kiloyla ben yuvarlanırım sanırım
Aferin sana :)) Ya ben şu leslie ne onu merak ettim?
ne güzel hemen adapte oldun Ebru çok hoşuma gitti.
Ana okulları da karne alıyor mu kızın aldı mı ?
Günaydın kızlar. Sanırım artıkk buraların en erkencisi ben olacağım. Sabah kalkar kalmaz ilk işim tartılmaktı. Ama canım sıkıldı tartılınca. Hedefim 1 kg'di. Ben 500 gr vermişim. Sanırım 3,5 kg dan sonra vücut kendini korumaya başladı. Demekki bu hafta çok uğraşmam gerekecek. Ne olursa olsun, 1 gr bile veremesem vazgeçmeyeceğim. İnşallah Cumaya tartıldığımda 1 kg gider :)
Dünkü menümü bende yazayım. Çok detaylı tutmuyorum ama elimden geldiği kadar:
Sabah
1 fincan kahve (3'ü bir arada)
3 yemek kaşığı mantar sote
1 dilim ekmek
Ara
1 paket (6 adet eti form bisküvi)
2 yemek kaşığı yoğurt
Öğle
2 dilim ekmek
5-6 zeytin (Aslında acıkmamıştım ama mide problemim var onu bastırmak amacıyla atıştırdım)
Ara
1 fincan nescafe (Maalesef yine 3'ü bir arada, mecburen çünkü evde başka yoktu.)
Akşam:
1 Kase (2 kepçe) yaylı çorbası
5-6 top diyeyim haşlanmış karnıbahar (Limon, zeytinyağı ve sarmısaklı)
2 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan nescafe(bu kez ikisi bir arada)
1 bardak yeşilçay
Bol su (Suyu ölçemedim, çünkü su içmeyi çok severim ne zaman aklıma gelse içerim)
40 dk tempolu yürüyüş
Canım benim yaaa sigara içerken türk kahvesine bayılırdım. Sigarayla birlikte türk kahvesinide bıraktım. Ama nescafeden bi türlü vazgeçemedim. Öğrenciyken tabii süt tozu pahalı gelirdi o zamanlar sek içerdim. Ama şimdi içemiyorum. Bugün mesela bu saate kadar büyük başarı 1 fincan ikisi birarada içtim. (Bu arada benim fincanlarımla bardaklarım ünlüdür, kahve fincanım, kupam, su bardağım çay bardağım farklı farklı, takıntılıyım biraz) Ama içimden bir ses az kaldığını söylüyor. İnşallah yakın zamanda kahveden vazgeçebilirim.
Özlemcim yaaa bana hiç bişey olmuyo, günde eğer sakıncası olmasa rahat 10 bardak içerim herhalde. Uykusuzluk bile yapmıyor
Canım dedim yaa her hangi bir listeye uymuyorum. Sen benim normalde yediğim ekmeği bi görsen dudağın uçuklar. 5 dilim benim için rekor. Üst taraflarda da yazmıştım. Benim tek derdim kahve ve ekmekle. Mesela hayatımda hiç çikolata krizine tatlı krizine girmedim. Yıllarca yemesem bu dediklerimi olur ama ekmek ve kahve zorluyor beni. Bundan sonra dahada azaltmaya çalışacağım. :)
İnşallah. Ama çok bişey değiller. Şubata çok var verirsin inşallah :)
Hoşgeldin aramıza :)
Uyusana kaptan nörün sen
Arada girip bakıyorum oğlan hasta uyuyamadıHahahahahaha takılıyorum birazcık geçmişe daldım hey gidi günler heyyyyyyyyy
Ben biliyordum aşağıda gizli gizli gezindiğini acaba diğeri kim
LAydLiNe' nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Ocak / 1,6
Şubat / 3,4
Mart / 4,6
Nisan / 2,5
Mayıs / 2,6
Haziran / 2,4
Temmuz / 3,4
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 20,5 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (241. Etap) ( 82,3 )
Bitiş Kilosu (267. Etap) ( 61,8 )
Verilen Toplam Kilo ( 20,5 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 24,91% )
Toplam Süre ( 27 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,92% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 759 )
Yorum : Sevgili LAydLiNe, 20 Ocak 2012 tarihinde (241.Etap) ve 82,3 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 27 Temmuz 2012 (267. Etap) tarihinde toplam 20,4 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 63 dür. Hedefini %106 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 13.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
İyi geceler canım Allah rahatlık versin
Gecmis olsun ... karinda başlayan kasinti alerjiymis canim... dr demisti karninizda cikiyorsa %80 alerji..... belki yediğin bisey dokunmustur...Kızlar dun bacagımda hafif kasıntı vardı sonra yayıldı baya sımdı karnımın Bı tarafı ve bacagım cok kotu sureklı kasınıyor koca koca şişmiş.. Cıldıye ye gıtcem bugun nıye olmuş olabılırkıinş Uyuz falan degıldır
Çok geçmiş olsun alerji olabilir bende de olmuştuKızlar dun bacagımda hafif kasıntı vardı sonra yayıldı baya sımdı karnımın Bı tarafı ve bacagım cok kotu sureklı kasınıyor koca koca şişmiş.. Cıldıye ye gıtcem bugun nıye olmuş olabılırkıinş Uyuz falan degıldır
Canım göbek gidiyor hiçbir şey kalmıyor ama mekik çekmen lazımGonul83 canım sana bişey soracam sen zayıfladıktan sonra hiç bişey kalmadı göbekte gitti diye yazmıştın... senin iki doğumunda normal mi ? ben sezaryanla doğum yaptım göbeğim gitmez mi ?
Allerji tarifine benziyor anlattıkların canım.Kızlar dun bacagımda hafif kasıntı vardı sonra yayıldı baya sımdı karnımın Bı tarafı ve bacagım cok kotu sureklı kasınıyor koca koca şişmiş.. Cıldıye ye gıtcem bugun nıye olmuş olabılırkıinş Uyuz falan degıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?