Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynen canım, gönder de bakalım.
tüm yazdıkların için teşekkür ederim canım. Hepsini deneyeceğim.
kesinlikle benim yaşam tarzım
doymuyorum canım malesef yine başladım ekmeğe.
Sanırım buraya derken kastettiğiniz yer burası :)
Yaaa bu çoklu cevap verdiğiniz mesajları nasıl yazıyorsunuz? Daha çözemedim bu forum olaylarını
Sanırım şuan aranızda ki en kilolu kişi benim

Bunlar takıma katıldığım ilk günün mesajları 20 Ocak 2012. Alıntıların üzerine tıklarsanız mesajlara gidebiliyorsunuz. En sondaki mesaja dikkat.

Çok teşekkürler canım. İncecik girmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Benim en büyük şansım boyumun uzun olması. Şuan bile çok abartı durmuyorum ama yaza mutlaka 63 le gireceğim. :)
Boyum 172 cm. de kısa yazınca uyarı veriyor yaaaa sinir oldum :))
Aferin sana :)) Ya ben şu leslie ne onu merak ettim?
ne güzel hemen adapte oldun Ebru çok hoşuma gitti.
Ana okulları da karne alıyor mu kızın aldı mı ?

Boyum 2 cm kısaldı büyüdükçe Ciddiyim ama şaka yapmıyorum. Gün geçtikçe kısalıyoruz yavaş yavaş. Uzun süre boy ölçtürmeyi düşünmüyorum

İlk menüm ne kadar berbatmış bakın lütfen. Bir de diyete ilk başladığımda sizin bir çoğunuzun düşündüğü gibi düşünüyormuşum. Azar azar ama tadımlık her şeyden yiyerek zayıflamaya başlamışım.

Sorunumu burada yazmışım. 5 dilim ekmek rekor demişim. Şimdi günlerce ekmek yemeden yaşayabiliyorum. Veee sade sütsüz içiyorum kahveyi. Vayyy beeeee

Kızlar bu benim karnem. Eskilerden görenler vardır da yenilerde görsün diye paylaşayım bir daha. Yarın inşallah iki tane mezun veririz

Anka cım ben de yatıyorum artık. Sabaha görüşürüz inşallah sen de yatarsın biran önce. İyi geceler

Kızlar dun bacagımda hafif kasıntı vardı sonra yayıldı baya sımdı karnımın Bı tarafı ve bacagım cok kotu sureklı kasınıyor koca koca şişmiş.. Cıldıye ye gıtcem bugun nıye olmuş olabılırkı inş Uyuz falan degıldır

Gecmis olsun ... karinda başlayan kasinti alerjiymis canim... dr demisti karninizda cikiyorsa %80 alerji..... belki yediğin bisey dokunmustur...

Çok geçmiş olsun alerji olabilir bende de olmuştu

Gonul83 canım sana bişey soracam sen zayıfladıktan sonra hiç bişey kalmadı göbekte gitti diye yazmıştın... senin iki doğumunda normal mi ? ben sezaryanla doğum yaptım göbeğim gitmez mi ?
Canım göbek gidiyor hiçbir şey kalmıyor ama mekik çekmen lazım
Allerji tarifine benziyor anlattıkların canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…