- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Bacakta basladı yedıklerımıde dusunuyorum ama alerjılık bısey yoktu.. Ins alerjıdırGecmis olsun ... karinda başlayan kasinti alerjiymis canim... dr demisti karninizda cikiyorsa %80 alerji..... belki yediğin bisey dokunmustur...
bende bu akşam olurum diye bekliyorumRegl oldum
bacağına temas eden deterjan kimyasal baharat ne bileyim herhangi bir sey var mı, böcek sinek vs ısırmış olabiir. benim bünya çok allerjik maalesef bir keresinde hassan bir gömleğim vardı elimde yıkayayım dedim bacağıma deterjanlı su sıçradı baya, 3 gün boyunca kabardı geçti kabardı geçti ve hep o bağaımda başladı kaşıntı kabarıklıjk. bol bol su içmemi tavsiye etti dr. çok geçmiş olsunBacakta basladı yedıklerımıde dusunuyorum ama alerjılık bısey yoktu.. Ins alerjıdır
Stres veya üzüntü de yapar biliyorum ama, kötü birşey değildir merak etme bi fotosunu çeksene merak ettim ablamda da oluyordu aradaKızlar dun bacagımda hafif kasıntı vardı sonra yayıldı baya sımdı karnımın Bı tarafı ve bacagım cok kotu sureklı kasınıyor koca koca şişmiş.. Cıldıye ye gıtcem bugun nıye olmuş olabılırkıinş Uyuz falan degıldır
Aa ne güzel öyle yaa.. Afiyet olsungünaydın kızlar iş yerine geldim kahvaltı hazırlıyorum şuanda benim ofis tam donanımlı yumuırta haşlama makinam dolapta yıkayıp kurulayıp getirdğim yeşilliğim salatalık domates vs. bu arada biz aile şirketinde çalışıyoruz eşim ve amca oğlumuz da diyet yapıyor ama onlar benim gibi her öğünde gerekeni yapmıyor. kahvaltı işi bitsin buralardayım ben.
Aleyküm selam dualarda buluşalım inşallahGünaydın kızlar hayırlı kandiller bereketli Cuma’lar öpüyorum herkese selamun aleykümm
Hadi tartılın yahu merak ediyorum.
Bugünkü dersim iptal olmuş ben biraz geç tartılıcam atlayıp zıplayıp
Oo kaptanım kıyasıya mücadele ediyoruzBen yapayım bildirimimi
Geçen cuma tartılmamıştım.
Pazartesi : 68.4
Bugün : 66.8
Fark : 1.6 kg
Bacakta basladı yedıklerımıde dusunuyorum ama alerjılık bısey yoktu.. Ins alerjıdır
Ne kadar güzel canım çok şanslısın. Dün tanışamadık. Hoş geldin aramıza. İsmim Ebru. İnşallah burada bizimle birlikte hayallerin gerçek olacakgünaydın kızlar iş yerine geldim kahvaltı hazırlıyorum şuanda benim ofis tam donanımlı yumuırta haşlama makinam dolapta yıkayıp kurulayıp getirdğim yeşilliğim salatalık domates vs. bu arada biz aile şirketinde çalışıyoruz eşim ve amca oğlumuz da diyet yapıyor ama onlar benim gibi her öğünde gerekeni yapmıyor. kahvaltı işi bitsin buralardayım ben.
Tebrik ederimmm
Hayırlı kandiller ablacım özlettin kendiniGünaydın hayırlı cumalar hepinizin kandili mübarek olsun kızlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?