Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada ismim Elif :) bende memnun oldum

Çok iyi canım mezuniyetini de tebrik ederim

bu gün detox yapacağım 2 dilim limon 1 kuabuk tarçın 4 5 tane karabiber nohut büyüklüğünde 1 parça zencefil 1 litre kaynamış suya koyuyorum. ilk 1 2 kupasını içtikten sonra soğudukça kaynar su ekleyip çoğaltıyorum akşama dek :) hem boğazıma iyi geliyor hem de sıvı almamı kolaylaştırıyor. :)

Ben yapayım bildirimimi

Geçen cuma tartılmamıştım.

Pazartesi : 68.4

Bugün : 66.8

Fark : 1.6 kg
oo çok havalı tebrik ederim haftaya listeye girermisin
Bende geç bildirim yapayım tamam acil birşey olursa bana cepten sorarsın tamam canım
Merveciğim tebrik ederim 500 gr çok çok iyi çünkü geçen hafta süper vermiştin haftaya kalsaydı belkide hedefine ulaşmıştın :)
Ben daha bilmiyorum ama çok fazla artıdaydım 3 kg falan ne oldu hiç bilmiyorum
Seninle rakip olmak çok güzeldi keyifliydi umarım bir daha kilo almayız korumada görüşmek üzere şakın bir daha kilo aldım diye gelme buralara :)
Tatailden sonra yaz bize ne yaptın ne ettin ne yedin içtin kilonu hemen bildir eve döndüğünde

Çok iyi canım diyet listeni paylaşırmısın bi bakiyim

1 haşlanmış yumurta
domates salatalık yeşil biber nane maydanoz dereotundan yaptığım salataya 2 yemek kaşığı lor u karıştırıyorum.
yanında 1 dilim ekmek.
çay

saat 11 gibi 1 avuç çiğ badem

öğlen sebze yemeği ve salaya yada cacık

saat 16 da 5 çilek 5 kaşık yogurt tarçın robotta çekip meyveli yopurt yapıyorum

akşam 19,30 150 gr et balık tavuk yada 6-7 kaşık kuru baklagil.

yatmadan 1,5 saat öncede süt zerdecal

baklagil tercihimse haşlanmış kurubakalgili salataya yapıp içine katıp yiyorum böylece yagsız geçiriyorum öğünümü. ki bu son haftalarda duraklamalarımı kırdı hep.

Oo kaptanım kıyasıya mücadele ediyoruz
Tebrik ederimmmm sizce hazirana kadar 59 görür müyüz
Görmek isteyelim görürüz tabii ki. Pazartesiden itibaren ağzıma tek lokma kaçamak girmedi. Maşallah diyeyim de nazarım değmesin. Senin menülerinde çok güzel. Böyle giderse ramazan bayramı da 9 güne çıkmışken bol bol tadını çıkartırız zayıflığımızın inşallah

Ramazanda cozutmamam lazım ve onun için hemen fazlalıktan kurtulup listeye girmeliyim. Yoksa ben ramazanda kilo alıyorum

bu arada dün geldim ama bende yazayım kilomu :)
pazartesi 73,5 idim (ki salı günü diyetisyende de 73,4 çıktım tartıda)
bu sabah 72 geldim
Maşallah canım gayet güzel bir sonuç tebrikler eğer böyle istikrarlı ve istekli gidersen yaza girmeden sen de hedefine ulaşırsın diye düşünüyorum.

Canım benim kocaman kocaman tebrik ediyorum seni. Cidden çok güzel kilo verdin. Maşallah sana. Tatile gitmeden önce de mezun olman çok iyi oldu. Ben senin sağlıklı yaşamayı öğrendiğini biliyorum o yüzden mezun olsan da kilonu koruyacağına eminim. Sadece ipin ucunu kaçırma yeterli. Hayatı bir denge tahtası olarak düşün, hep dediğim gibi vücudumuz bir terazi. Dengede tutmak da bizim işimiz. Sana güveniyorum ve uzun süreden sonra ilk mezunumuz olduğun için tebrik ediyorum.

Sizle iletişim halinde kalalım kilolar çok yakın çünkü beraber adın adım hedefe

Bende diyetisyen menüsü uyguluyorum da. Baya fark var listemizde 10 kilo daha verince bende böyle az yiyeceğim demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…