bu arada ismim Elif :) bende memnun oldumhayallerimgercek anlatmış zaten canım her şey allerji yapabilir, sadece yediklerin olarak düşünme. Asıl allerjiden korkma o herkeste olan normal bişey. Başka bir şey olmasın.
Ne kadar güzel canım çok şanslısın. Dün tanışamadık. Hoş geldin aramıza. İsmim Ebru. İnşallah burada bizimle birlikte hayallerin gerçek olacak
Kızlar dun bacagımda hafif kasıntı vardı sonra yayıldı baya sımdı karnımın Bı tarafı ve bacagım cok kotu sureklı kasınıyor koca koca şişmiş.. Cıldıye ye gıtcem bugun nıye olmuş olabılırkıinş Uyuz falan degıldır
Regl oldum
bu arada dün geldim ama bende yazayım kilomu :)
pazartesi 73,5 idim (ki salı günü diyetisyende de 73,4 çıktım tartıda)
bu sabah 72 geldim
oo çok havalıBen yapayım bildirimimi
Geçen cuma tartılmamıştım.
Pazartesi : 68.4
Bugün : 66.8
Fark : 1.6 kg
Merveciğim tebrik ederim 500 gr çok çok iyi çünkü geçen hafta süper vermiştin haftaya kalsaydı belkide hedefine ulaşmıştın :)
Oo Elif süper başlangıç tebrik ederimbu arada dün geldim ama bende yazayım kilomu :)
bu sabah 72 geldim
Çok iyi canım diyet listeni paylaşırmısın bi bakiyim
Neden böyle oldu senceKilo bildirimi
Geçen hafta = 84,3
Güncel = 84
Fark = 300 gr
Yüzde = 0,36
Bu hafta ancak bu kadar oldu
Görmek isteyelim görürüz tabii ki. Pazartesiden itibaren ağzıma tek lokma kaçamak girmedi. MaşallahOo kaptanım kıyasıya mücadele ediyoruz
Tebrik ederimmmmsizce hazirana kadar 59 görür müyüz
Maşallah canım gayet güzel bir sonuç tebrikler eğer böyle istikrarlı ve istekli gidersen yaza girmeden sen de hedefine ulaşırsın diye düşünüyorum.bu arada dün geldim ama bende yazayım kilomu :)
bu sabah 72 geldim
Canım benim kocaman kocaman tebrik ediyorum seni. Cidden çok güzel kilo verdin. Maşallah sana.
Sizle iletişim halinde kalalım kilolar çok yakın çünkü beraber adın adım hedefeGörmek isteyelim görürüz tabii ki. Pazartesiden itibaren ağzıma tek lokma kaçamak girmedi. Maşallahdiyeyim de nazarım değmesin. Senin menülerinde çok güzel. Böyle giderse ramazan bayramı da 9 güne çıkmışken bol bol tadını çıkartırız zayıflığımızın inşallah
Ramazanda cozutmamam lazım ve onun için hemen fazlalıktan kurtulup listeye girmeliyim. Yoksa ben ramazanda kilo alıyorum
Maşallah canım gayet güzel bir sonuç tebrikler eğer böyle istikrarlı ve istekli gidersen yaza girmeden sen de hedefine ulaşırsın diye düşünüyorum.
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık yeşil biber nane maydanoz dereotundan yaptığım salataya 2 yemek kaşığı lor u karıştırıyorum.
yanında 1 dilim ekmek.
çay
saat 11 gibi 1 avuç çiğ badem
öğlen sebze yemeği ve salaya yada cacık
saat 16 da 5 çilek 5 kaşık yogurt tarçın robotta çekip meyveli yopurt yapıyorum
akşam 19,30 150 gr et balık tavuk yada 6-7 kaşık kuru baklagil.
yatmadan 1,5 saat öncede süt zerdecal
baklagil tercihimse haşlanmış kurubakalgili salataya yapıp içine katıp yiyorum böylece yagsız geçiriyorum öğünümü. ki bu son haftalarda duraklamalarımı kırdı hep.
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 69.3
Neden böyle oldu sence
Yarışıyoruz zaten, yarışmıyor muydukSizle iletişim halinde kalalım kilolar çok yakın çünkü beraber adın adım hedefe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?