Bende diyetisyen menüsü uyguluyorum da. Baya fark var listemizde 10 kilo daha verince bende böyle az yiyeceğim demek ki
evet benim menüm azaldı 78 ile başlamıştım her öğün ekmeğim vardı ilkinde şimdi kahvaltı ve sebze yanında ekmek var 1 er dilim etin yanında yok sadece salata. zeytini 4. hafta oldu çıkardı menüden. değişik chia tohumlu yulaf ezmeli tarfiler veriyor bana . mide git gide küçülüyor zamanla bitiremiyorum. mesela 2 gün evvel taşlık vardı akşam yemeğinde bayılırım taşlık kavurmasına bitiremedim.
Sen emzirdiğin için senin listen farklı bence.Bende diyetisyen menüsü uyguluyorum da. Baya fark var listemizde 10 kilo daha verince bende böyle az yiyeceğim demek ki
birde ben yemek yerken o kadar yavaş yerim ki benim çocuklar doyar kalkar ben hala geviş getşrme pozisyonunda :) ama bu alışkanlık bende hep vardı eşim benle dalga geçerdi evde lokmayı ağzına koyuyor iş yerine kadar çiğniyor orda yutuyor diye :)Benim midem niye küçükmüyor ya. Bende 96yla başladım 4 aydır diyet yapıyorum ama hiç midemin küçüldüğünü hissetmiyorum. Hala eskisi gibi yiyebiliyorum.
Bu çok güzel bir alışkanlık. Yemek yavaş yenmeli zatenbirde ben yemek yerken o kadar yavaş yerim ki benim çocuklar doyar kalkar ben hala geviş getşrme pozisyonunda :) ama bu alışkanlık bende hep vardı eşim benle dalga geçerdi evde lokmayı ağzına koyuyor iş yerine kadar çiğniyor orda yutuyor diye :)
Sen emzirdiğin için senin listen farklı bence.
Şaka yaptım aslında ama madam hd anlamış bileBu çok güzel bir alışkanlık. Yemek yavaş yenmeli zaten
gözün aydın canım desene haftaya büyük eskilerle geleceksin inşallahRegl oldum
Şaka yaptım aslında ama madam hd anlamış bile
ne güzel canım iş ortamında bunları bu imkanı bulabilmem diyet yapman daha kolaygünaydın kızlar iş yerine geldim kahvaltı hazırlıyorum şuanda benim ofis tam donanımlı yumuırta haşlama makinam dolapta yıkayıp kurulayıp getirdğim yeşilliğim salatalık domates vs. bu arada biz aile şirketinde çalışıyoruz eşim ve amca oğlumuz da diyet yapıyor ama onlar benim gibi her öğünde gerekeni yapmıyor. kahvaltı işi bitsin buralardayım ben.
wawwww harika kaptanımBen yapayım bildirimimi
Geçen cuma tartılmamıştım.
Pazartesi : 68.4
Bugün : 66.8
Fark : 1.6 kg
tebrikler canım mezuniyetinde hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?