Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende diyetisyen menüsü uyguluyorum da. Baya fark var listemizde 10 kilo daha verince bende böyle az yiyeceğim demek ki

evet benim menüm azaldı 78 ile başlamıştım her öğün ekmeğim vardı ilkinde şimdi kahvaltı ve sebze yanında ekmek var 1 er dilim etin yanında yok sadece salata. zeytini 4. hafta oldu çıkardı menüden. değişik chia tohumlu yulaf ezmeli tarfiler veriyor bana . mide git gide küçülüyor zamanla bitiremiyorum. mesela 2 gün evvel taşlık vardı akşam yemeğinde bayılırım taşlık kavurmasına bitiremedim.

Benim midem niye küçükmüyor ya. Bende 96yla başladım 4 aydır diyet yapıyorum ama hiç midemin küçüldüğünü hissetmiyorum. Hala eskisi gibi yiyebiliyorum.

Benim midem niye küçükmüyor ya. Bende 96yla başladım 4 aydır diyet yapıyorum ama hiç midemin küçüldüğünü hissetmiyorum. Hala eskisi gibi yiyebiliyorum.
birde ben yemek yerken o kadar yavaş yerim ki benim çocuklar doyar kalkar ben hala geviş getşrme pozisyonunda :) ama bu alışkanlık bende hep vardı eşim benle dalga geçerdi evde lokmayı ağzına koyuyor iş yerine kadar çiğniyor orda yutuyor diye :)

Bu çok güzel bir alışkanlık. Yemek yavaş yenmeli zaten

Şaka yaptım aslında ama madam hd anlamış bile

Senin şakalar beni öldürecek

Bir de biliyorsun ki yarışmadayız. Bizi izleyen başka takımdaki arkadaşlar da var. Şimdi biz anlarız şaka olduğunu da onlar anlamazlar o yüzden bu konuda şaka yapma tatlım olur mu

ne güzel canım iş ortamında bunları bu imkanı bulabilmem diyet yapman daha kolay

tebrikler canım mezuniyetinde hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…