benimde boğazım çok ağrıyor malzemeler evde var bende yapayım bir taşla iki kuş vururum hem boğazım iyileşir hemde detoks olur hahahabu gün detox yapacağım 2 dilim limon 1 kuabuk tarçın 4 5 tane karabiber nohut büyüklüğünde 1 parça zencefil 1 litre kaynamış suya koyuyorum. ilk 1 2 kupasını içtikten sonra soğudukça kaynar su ekleyip çoğaltıyorum akşama dek :) hem boğazıma iyi geliyor hem de sıvı almamı kolaylaştırıyor. :)
supeeeerrrrrr işte bu❤❤
Tamam kaptanım, m❤ ben unutmuşum o meseleyi hakliisiinizSenin şakalar beni öldürecek
Bir de biliyorsun ki yarışmadayız. Bizi izleyen başka takımdaki arkadaşlar da var. Şimdi biz anlarız şaka olduğunu da onlar anlamazlar o yüzden bu konuda şaka yapma tatlım olur mu
artı temizledin diye hatırlıyorum canım olsun haftaya daha çok gider inşallahKilo bildirimi
Geçen hafta = 84,3
Güncel = 84
Fark = 300 gr
Yüzde = 0,36
Bu hafta ancak bu kadar oldu
supeeeerrrrrr işte bu❤❤
Tamam kaptanım, m❤ ben unutmuşum o meseleyi hakliisiiniz
[/QUOTE="LAydLiNe, post: 59654757, member: 353785"]
Ooooooo çok sert sadece 100 gr var aramızda. Fena bir yarış olacak
DİMİİ
canım arada kaçamaklar yaptığın için küçülmüyor bir günlük bile insanı etkiliyor...Benim midem niye küçükmüyor ya. Bende 96yla başladım 4 aydır diyet yapıyorum ama hiç midemin küçüldüğünü hissetmiyorum. Hala eskisi gibi yiyebiliyorum.
ortime bakkkkkkk
regliden mi canım böyle oldu ?Günaydın kızlar hayırlı kandiller. Kilo bildirimi
Cuma günü 73.1
Bu cuma 73.2
Fark + 100 gr
canım arada kaçamaklar yaptığın için küçülmüyor bir günlük bile insanı etkiliyor...
Geçmiş olsun canım yeniden sonuçlardan bizi haberdar et.Hastanedeyim eve gidince bildirim yapcam inşallah
Bilmiyorum ki ada inan bıktım yaa. Lokma kaçamak yok işi bıraktım spora asildim sonuç bu. Ben yapamicam bu işi yaa yusyuvarlak yaşamaya devam edecem ben hep böyleregliden mi canım böyle oldu ?
Maşallah canım sanaLAydLiNe ve takım arkadaşlarım 2 şubatta başlamıştım 72,5 ile bugün tam 77 gün oldu ve 10 kilo vermiş bulunmaktayım ) inşallah darısı hepimizin mezuniyetlerine
Üzülme canım. Haftaya verirsin. Nasıl oldun iyi misin biraz daha?Günaydın kızlar hayırlı kandiller. Kilo bildirimi
Cuma günü 73.1
Bu cuma 73.2
Fark + 100 gr
Özür dileyecek bir şey yok canım. Önemli olan kilo verebilmen. Haftaya daha güzel olur inşallah.Ben de yapayım bildirimimi
Geçen hafta 72,5
Bu hafta 72,2
Fark: 0,3
Yüzde: 0,41
LAydLiNe pazartesi 71,7 idim. Ama günlerdir uykusuzum ödem oldu o yüzden veremedim sanırım özür dilerim herkesten
Ama şöyle de bir şey var. Ben 37 yaşındayım sen daha küçüksün. O yüzden aslında bana biraz toleranslı yaklaşmak lazım ama bakalım nasıl olacak
Sizin meto daha iyi gibi amaaypare ackerman yalnız ben 68.4 le başlamışım 66.8 olmuşum sen 68.2 ile başlamışsın ki o senin cuma kilon, benim ilk kilom pazartesi kilosu ve senden daha çok kilo vermişim
Sporda yapmadım
Azcık gazlayayım seni.
yine eksi sonuçta ve kaçamakların vardı üzülmeKilo bildirimi
Geçen hafta = 84,3
Güncel = 84
Fark = 300 gr
Yüzde = 0,36
Bu hafta ancak bu kadar oldu
Kız bayağ verdin kiloları inceldin epey manken gibi oldun hemi
Ooooooo sen böyle düşünürsen kilo veremezsin zaten. Azıcık inan kendine yaaaaa. Valla kızcağım sana Asya. Sürekli olumsuz düşünüyorsun ve bütün olumsuzluklar seni buluyor. Sen negatif olursan bütün negatiflikleri üzerine çekersin. Hadi silkelen kendine gel. Burada yalnız değilsin. Kimse sana da kızmıyor kilo veremiyorsun diye.Bilmiyorum ki ada inan bıktım yaa. Lokma kaçamak yok işi bıraktım spora asildim sonuç bu. Ben yapamicam bu işi yaa yusyuvarlak yaşamaya devam edecem ben hep böyle
Sizin meto daha iyi gibi ama8 şu regl bitsin ben haftaya 65 le geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?