Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benimde boğazım çok ağrıyor malzemeler evde var bende yapayım bir taşla iki kuş vururum hem boğazım iyileşir hemde detoks olur hahaha

Eki Görüntüle 2260162

Geçen hafta : 63.600
Bu hafta : 62.500
Giden : 1.100
Yuzde : 1.73 LAydLiNe
supeeeerrrrrr işte bu❤❤
Tamam kaptanım, m❤ ben unutmuşum o meseleyi hakliisiiniz
[/QUOTE="LAydLiNe, post: 59654757, member: 353785"]
Ooooooo çok sert sadece 100 gr var aramızda. Fena bir yarış olacak
[/QUOTE]
DİMİİ

Ama şöyle de bir şey var. Ben 37 yaşındayım sen daha küçüksün. O yüzden aslında bana biraz toleranslı yaklaşmak lazım ama bakalım nasıl olacak

geçmişi bitirdim ben kahvaltıya geçer ev halkını gönderip gelirim

canım arada kaçamaklar yaptığın için küçülmüyor bir günlük bile insanı etkiliyor...

Aynen ben buna katılıyorum. Kaçamaklar çok etkili oluyor. Yapmayınca çok rahat oluyorsun. Bu arada ben aslında bugün daha az çıkardım ama dün öğle yemeğinde çiğköfte vardı. Listede olmadığım için çok önemsemedim yedim. Çiğ köfte ben de + yapıyor maalesef. Hafta sonunu iyi geçirebilirsem ki geçirebileceğimi düşünüyorum. Haftaya daha güzel bir sonuç görmeyi istiyorum.

LAydLiNe ve takım arkadaşlarım 2 şubatta başlamıştım 72,5 ile bugün tam 77 gün oldu ve 10 kilo vermiş bulunmaktayım ) inşallah darısı hepimizin mezuniyetlerine
Maşallah canım sana Seni mezun edebilmek beni çok mutlu edecek. En kısa zamanda mezuniyetini görmek istiyorum. Gerçi sen bu işi öğrendin artık. Bundan sonra sorun olacağını hiç sanmıyorum.
Günaydın kızlar hayırlı kandiller. Kilo bildirimi
Cuma günü 73.1
Bu cuma 73.2
Fark + 100 gr
Üzülme canım. Haftaya verirsin. Nasıl oldun iyi misin biraz daha?
Ben de yapayım bildirimimi

Geçen hafta 72,5
Bu hafta 72,2
Fark: 0,3
Yüzde: 0,41

LAydLiNe pazartesi 71,7 idim. Ama günlerdir uykusuzum ödem oldu o yüzden veremedim sanırım özür dilerim herkesten
Özür dileyecek bir şey yok canım. Önemli olan kilo verebilmen. Haftaya daha güzel olur inşallah.

Ama şöyle de bir şey var. Ben 37 yaşındayım sen daha küçüksün. O yüzden aslında bana biraz toleranslı yaklaşmak lazım ama bakalım nasıl olacak
Sizin meto daha iyi gibi ama 8 şu regl bitsin ben haftaya 65 le geleyim

Bilmiyorum ki ada inan bıktım yaa. Lokma kaçamak yok işi bıraktım spora asildim sonuç bu. Ben yapamicam bu işi yaa yusyuvarlak yaşamaya devam edecem ben hep böyle
Ooooooo sen böyle düşünürsen kilo veremezsin zaten. Azıcık inan kendine yaaaaa. Valla kızcağım sana Asya. Sürekli olumsuz düşünüyorsun ve bütün olumsuzluklar seni buluyor. Sen negatif olursan bütün negatiflikleri üzerine çekersin. Hadi silkelen kendine gel. Burada yalnız değilsin. Kimse sana da kızmıyor kilo veremiyorsun diye.

Kızlar dokuluyorum grip oldum bogazim başım ağrıyor eşimle gece yatana kadar kavga ettik. Ben sustum o susmuyor. Ne yapacam bilmiyorum. Annem babam hayatta olsa cekmezdim bu adamı artık. Çekilecek gibi değil. Kilo da veremedim o kadar da cabaladim. Herşey üst üste geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…