Hiç iyi değilimMaşallah canım sanaSeni mezun edebilmek beni çok mutlu edecek. En kısa zamanda mezuniyetini görmek istiyorum. Gerçi sen bu işi öğrendin artık. Bundan sonra sorun olacağını hiç sanmıyorum.
Üzülme canım. Haftaya verirsin. Nasıl oldun iyi misin biraz daha?
Özür dileyecek bir şey yok canım. Önemli olan kilo verebilmen. Haftaya daha güzel olur inşallah.
benim 3.5 yıl evvel ki isyanlarımın aynısı ben 90 kiloydum acıkınca el ayak titrer sinir olur ne bulursam löp löp yutardım. diyetisyene gittim yok veremedim. proteine bir asıldım şakır şakır gitti kilolar. şaşırt vucudunu. arada tüm gün protain ye sabah 1 tüm yumurt+2 yumurta akını ye mesela ara öğünde yağsız yogurt yE içine yulaf ezmesi kat 1,5 kaşık öğleden sonra süte kat 1,5 kaşık içine tarçın ekle. tavuk ciğeri taşlığı tüket haşlama hallerini içne baharat ekle. bak 2 gün dene değişikliği fark edeceksin.Bilmiyorum ki ada inan bıktım yaa. Lokma kaçamak yok işi bıraktım spora asildim sonuç bu. Ben yapamicam bu işi yaa yusyuvarlak yaşamaya devam edecem ben hep böyle
Kendine değer ver lütfen biraz. Kendinle ilgilen. Boş ver etrafındakileri. Sen mutlu olmazsan kimseyi mutlu edemezsin zaten. Hastalıkta seni bulur, belalarda seni bulur. Mübarek gün. Bol bol dua et. Ve güzel olacak her şey diye düşün. Hiç kimsemiz yoksa bile rabbimiz var. Unutma bunu. Anne baba her şey değil. Hayat senin hayatın karışmak istemem ama ben asla dayanamazdım.Hiç iyi değilimgrip oldum bide üstüne. Dokuluyorum resmen
Yapar canım ama regl döneminde metabolizma daha hızlı oluyor. Kaçamak yapılmazsa eğer kilo da verilebiliyor.LAydLiNe regl odem yapar mi acaba
Canım sakın pes etme. Ben 3 hafta kaçamak olmamasına rağmen 100 gr verdim. 4. haftada 2.3 kg verdim. Vücut bazı kilolarda direniyor. O yüzden pes etmemen lazımBilmiyorum ki ada inan bıktım yaa. Lokma kaçamak yok işi bıraktım spora asildim sonuç bu. Ben yapamicam bu işi yaa yusyuvarlak yaşamaya devam edecem ben hep böyle
Sen emzirdiğin için senin listen farklı bence.
birde ben yemek yerken o kadar yavaş yerim ki benim çocuklar doyar kalkar ben hala geviş getşrme pozisyonunda :) ama bu alışkanlık bende hep vardı eşim benle dalga geçerdi evde lokmayı ağzına koyuyor iş yerine kadar çiğniyor orda yutuyor diye :)
emzirdiğin için daha fazla yemen lazım tabiii kii ben bunu bilmiyordum. ama emzirirken de kilo vermiş olman muhteşem. şahsen ben her 2 kuzumu da 2 yaşına dek emzirdim 1 gram veremedim bacım ya takdir ettim vallahi.
LAydLiNe ve takım arkadaşlarım 2 şubatta başlamıştım 72,5 ile bugün tam 77 gün oldu ve 10 kilo vermiş bulunmaktayım ) inşallah darısı hepimizin mezuniyetlerine
Ben de yapayım bildirimimi
Geçen hafta 72,5
Bu hafta 72,2
Fark: 0,3
Yüzde: 0,41
LAydLiNe pazartesi 71,7 idim. Ama günlerdir uykusuzum ödem oldu o yüzden veremedim sanırım özür dilerim herkesten
Günaydın kızlar hayırlı kandiller. Kilo bildirimi
Cuma günü 73.1
Bu cuma 73.2
Fark + 100 gr
artı temizledin diye hatırlıyorum canım olsun haftaya daha çok gider inşallah
Ama şöyle de bir şey var. Ben 37 yaşındayım sen daha küçüksün. O yüzden aslında bana biraz toleranslı yaklaşmak lazım ama bakalım nasıl olacak
Bilmiyorum ki ada inan bıktım yaa. Lokma kaçamak yok işi bıraktım spora asildim sonuç bu. Ben yapamicam bu işi yaa yusyuvarlak yaşamaya devam edecem ben hep böyle
Çook mutsuzumbenim 3.5 yıl evvel ki isyanlarımın aynısı ben 90 kiloydum acıkınca el ayak titrer sinir olur ne bulursam löp löp yutardım. diyetisyene gittim yok veremedim. proteine bir asıldım şakır şakır gitti kilolar. şaşırt vucudunu. arada tüm gün protain ye sabah 1 tüm yumurt+2 yumurta akını ye mesela ara öğünde yağsız yogurt yE içine yulaf ezmesi kat 1,5 kaşık öğleden sonra süte kat 1,5 kaşık içine tarçın ekle. tavuk ciğeri taşlığı tüket haşlama hallerini içne baharat ekle. bak 2 gün dene değişikliği fark edeceksin.
yuvarlak yaşamak hiç birimizin kaderi değil.
beynine yapamıcam mesajı yollama yapacagım de ve inan aynaya bak sık sık veriyorum vereceğim he vallahi ben öyle yaptım ve ben ev hanımı deilim sabah oturğum koltuktan henüz 1 kez wc gitmek için kalktım full hareketsizim bu halde 27 kiloyu vermiştim. arkadaşım böyle beslenerek 60 kilo verdi.
sende yaparsın!!!
48 miiiKasım ayının başında 72 kiloyla diyete başladım. O zaman diyordum ki 63 olsam süper olur. Şimdi Nisan ayındayız ve ben 53.5 kiloyum. İnanılmaz geliyor bana. 53 benim 6 yıl önceki kilom. Şu an çok mutlu hissediyorum. Bakamadığım aynalara artık bakıyorum. Giyemediğim kıyafetlerim artık bana bol oluyor.
Yaklaşık 6 ayda bu kiloyu verdim. Hiç pes etmedim. Gram veremediğim haftalar oldu yine de pes etmedim. İlk 1.5 ay meyve kuru meyve dahil hiç şeker yemedim. Pilavları hayatımdan çıkardım. Yavaş da olsa verdim kilolarımı. İnşallah bir daha da gelmez o kilolar. Sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Bundan sonraki süreçte de hep dikkat edeceğim.
Çok değerli takım arkadaşlarım hepinizin güzel kilolar vereceğine canı gönülden inanıyorum. Biz kadınların isteyip de yapamayacağı hiç bir şey yoktur. İnanın, pes etmeyin ve başarın.
Mezun oluyorum ama buralarda olacağım. 48 kiloya kadar devam etmeyi düşünüyorum.
Nasıl dayanamazdin canım. Karşımdaki insan boş ben ne yapsam ne kadar tutunmak istesem de değişmiyor olan bana oluyorKendine değer ver lütfen biraz. Kendinle ilgilen. Boş ver etrafındakileri. Sen mutlu olmazsan kimseyi mutlu edemezsin zaten. Hastalıkta seni bulur, belalarda seni bulur. Mübarek gün. Bol bol dua et. Ve güzel olacak her şey diye düşün. Hiç kimsemiz yoksa bile rabbimiz var. Unutma bunu. Anne baba her şey değil. Hayat senin hayatın karışmak istemem ama ben asla dayanamazdım.
Yapar canım ama regl döneminde metabolizma daha hızlı oluyor. Kaçamak yapılmazsa eğer kilo da verilebiliyor.
Canım sakın pes etme. Ben 3 hafta kaçamak olmamasına rağmen 100 gr verdim. 4. haftada 2.3 kg verdim. Vücut bazı kilolarda direniyor. O yüzden pes etmemen lazım
tebrik ediyorum harikasın. İnşallah bi da hiç kilo sorunun olmaz
şakaymış tebrikler canımGeçen hafta 68.2
Bu hafta 69.3
tebrikler canım bu da bi başarı.Kilo bildirimi
Geçen hafta = 84,3
Güncel = 84
Fark = 300 gr
Yüzde = 0,36
Bu hafta ancak bu kadar oldu
bende aynısıBenim midem niye küçükmüyor ya. Bende 96yla başladım 4 aydır diyet yapıyorum ama hiç midemin küçüldüğünü hissetmiyorum. Hala eskisi gibi yiyebiliyorum.
tebrik ediyorum canım harikasın
sende bendensin.Günaydın kızlar hayırlı kandiller. Kilo bildirimi
Cuma günü 73.1
Bu cuma 73.2
Fark + 100 gr
bu bile güzel canımBen de yapayım bildirimimi
Geçen hafta 72,5
Bu hafta 72,2
Fark: 0,3
Yüzde: 0,41
LAydLiNe pazartesi 71,7 idim. Ama günlerdir uykusuzum ödem oldu o yüzden veremedim sanırım özür dilerim herkesten
Sende bendensinGecen hafta 84.1
Bu hafta 84.5
Fark +400
Yüzde -0.47
Gerçekten çok çok iyi bir sonuç tebrik ederim.LAydLiNe ve takım arkadaşlarım 2 şubatta başlamıştım 72,5 ile bugün tam 77 gün oldu ve 10 kilo vermiş bulunmaktayım ) inşallah darısı hepimizin mezuniyetlerine
KEsinlikle pes etmemek lazım. Pes edip bırakınca giden kilolar da geri geliyor. Tekrardan başa dönüyorsun. Çok güzel bir başarı elde etmişsin. Tebrik ederim.Kasım ayının başında 72 kiloyla diyete başladım. O zaman diyordum ki 63 olsam süper olur. Şimdi Nisan ayındayız ve ben 53.5 kiloyum. İnanılmaz geliyor bana. 53 benim 6 yıl önceki kilom. Şu an çok mutlu hissediyorum. Bakamadığım aynalara artık bakıyorum. Giyemediğim kıyafetlerim artık bana bol oluyor.
Yaklaşık 6 ayda bu kiloyu verdim. Hiç pes etmedim. Gram veremediğim haftalar oldu yine de pes etmedim. İlk 1.5 ay meyve kuru meyve dahil hiç şeker yemedim. Pilavları hayatımdan çıkardım. Yavaş da olsa verdim kilolarımı. İnşallah bir daha da gelmez o kilolar. Sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Bundan sonraki süreçte de hep dikkat edeceğim.
Çok değerli takım arkadaşlarım hepinizin güzel kilolar vereceğine canı gönülden inanıyorum. Biz kadınların isteyip de yapamayacağı hiç bir şey yoktur. İnanın, pes etmeyin ve başarın.
Mezun oluyorum ama buralarda olacağım. 48 kiloya kadar devam etmeyi düşünüyorum.
Evet boyum 15648 miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?