Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Üzme kendini, ama bırakmada burayı bırakınca ipin ucu daha da kaçıyor kendimden biliyorum.

Kaçamak yapmam inşallah arkadaşım dışarı çağırdı ya mecburen gidiyorum nasıl ağrım var hemde

Tukendigimi hissediyorum sadece kilo anlamında değil her mânâda

Ben sabah evden çıkarken tartıldım. + çıktı kilom. Eve gidince tekrar tartılıp öyle yazacağım. +çıkacak ne yedim bu kadar çıldıracak gibiyim.

Cok tebrik ederim canim,masallah umarim hayatinin hicbir döneminde kilo problemi yasamassin,darisi basimiza ( bu iradeyle nasil olacaksa )

Öyle güzel yazmışsın ki okurken mest oldum. Başarı hikayeni de yazmanı istiyorum canım. İnsanlar ilham alsın senden

Son düzenleme:

Haftaya telafi edersin inşallah etmeye de çalış lütfen. Bu akşam senin analizini yapacağım inşallah vaktim olursa. Bir bakalım nasıl ilerlemişsin, neler olmuş

Gecen hafta 84.1
Bu hafta 84.5
Fark +400
Yüzde -0.47

Bu hafta toparlarsın inşallah.

Kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum, veremeyenler de hemen öyle pes etmesin. O kilolar verilecek başka yolu yok :)

Kilo Bİldirimi
Geçen Cuma: 72.3
Bugün: 71.1
Fark: -1.2 kg
LAydLiNe

Çok iyi canım tebrikler

Gerçekten çok iyi ilerleme gösterdin. Hakettin ve hedefe ulaştın. Tekrar tebrikler canım
Darısı başımıza

Gayet iyi dikkat ediyorsun aslında menülerin fena değildi ama niye böyle oldu ki acaba

Insallah canim,toparlamaliyim baska secenegim yok

Pazartesi relg oldum ve o gün 71 di hala da gitmedi ve Reglim canım . Spor yok. Başka bi sebepte evde misafir var saatlerim vs düzen biraz değişti. Dün içli köfte yaptım ama yemedim perşembe diye . Ama böyle oldu inşallah haftaya olmayacak.. tekrar herkesten özür diliyorum . İlk defa listeye artı geldim

Özür dilenecek bişey yok canım. Biz elinden geleni yaptığını biliyoruz. Haftaya güzel bir sonuçla gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…