Üzme kendini, ama bırakmada burayı bırakınca ipin ucu daha da kaçıyor kendimden biliyorum.Cuma: 69.5
Güncel : 71
Bu saate kadar bekledim ama gram değişmedi.
Hepinizden çok özür diliyorum
Misafir gelecek falan demiş, izne çıkayım demiştim keşke geçen hafta çıksaydım olumsuz etkilemezdim listeyiçok üzgünüm .
Kaçamak yapmam inşallah arkadaşım dışarı çağırdı ya mecburen gidiyorum nasıl ağrım var hemdeKendine değer ver lütfen biraz. Kendinle ilgilen. Boş ver etrafındakileri. Sen mutlu olmazsan kimseyi mutlu edemezsin zaten. Hastalıkta seni bulur, belalarda seni bulur. Mübarek gün. Bol bol dua et. Ve güzel olacak her şey diye düşün. Hiç kimsemiz yoksa bile rabbimiz var. Unutma bunu. Anne baba her şey değil. Hayat senin hayatın karışmak istemem ama ben asla dayanamazdım.
Yapar canım ama regl döneminde metabolizma daha hızlı oluyor. Kaçamak yapılmazsa eğer kilo da verilebiliyor.
Tukendigimi hissediyorum sadece kilo anlamında değil her mânâdaÖzür dilenecek bişey yok canım. Ben nefsime hakim olamadığım için veremedim ama senin mazeretin var. Yine de artı gelmedin
Üzülme canım ya dikkat etmiyor olsan şimdi kimbilir kaç kilo olacaktın onu düşün en azından çabalıyorsun eminim sonucunu alacaksın.
İnşallah. Bugünden itibaren sıfır kaçamaksız yapmak için daha çok çabalayacağım. Bakalım nasıl olacak ne kadar başarılı olacağım.
Sendeki meta onu bile ezer bence kaptanım
Ya canım yapma bunu kendine. Bu kadar karamsar olma. Niye böyle kalasın sen 80lerden bu kiloya düşmedin mi? Tekrar yapamaman için bi neden mi var?
Cok tebrik ederim canim,masallahKasım ayının başında 72 kiloyla diyete başladım. O zaman diyordum ki 63 olsam süper olur. Şimdi Nisan ayındayız ve ben 53.5 kiloyum. İnanılmaz geliyor bana. 53 benim 6 yıl önceki kilom. Şu an çok mutlu hissediyorum. Bakamadığım aynalara artık bakıyorum. Giyemediğim kıyafetlerim artık bana bol oluyor.
Yaklaşık 6 ayda bu kiloyu verdim. Hiç pes etmedim. Gram veremediğim haftalar oldu yine de pes etmedim. İlk 1.5 ay meyve kuru meyve dahil hiç şeker yemedim. Pilavları hayatımdan çıkardım. Yavaş da olsa verdim kilolarımı. İnşallah bir daha da gelmez o kilolar. Sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Bundan sonraki süreçte de hep dikkat edeceğim.
Çok değerli takım arkadaşlarım hepinizin güzel kilolar vereceğine canı gönülden inanıyorum. Biz kadınların isteyip de yapamayacağı hiç bir şey yoktur. İnanın, pes etmeyin ve başarın.
Mezun oluyorum ama buralarda olacağım. 48 kiloya kadar devam etmeyi düşünüyorum.
Kasım ayının başında 72 kiloyla diyete başladım. O zaman diyordum ki 63 olsam süper olur. Şimdi Nisan ayındayız ve ben 53.5 kiloyum. İnanılmaz geliyor bana. 53 benim 6 yıl önceki kilom. Şu an çok mutlu hissediyorum. Bakamadığım aynalara artık bakıyorum. Giyemediğim kıyafetlerim artık bana bol oluyor.
Yaklaşık 6 ayda bu kiloyu verdim. Hiç pes etmedim. Gram veremediğim haftalar oldu yine de pes etmedim. İlk 1.5 ay meyve kuru meyve dahil hiç şeker yemedim. Pilavları hayatımdan çıkardım. Yavaş da olsa verdim kilolarımı. İnşallah bir daha da gelmez o kilolar. Sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Bundan sonraki süreçte de hep dikkat edeceğim.
Çok değerli takım arkadaşlarım hepinizin güzel kilolar vereceğine canı gönülden inanıyorum. Biz kadınların isteyip de yapamayacağı hiç bir şey yoktur. İnanın, pes etmeyin ve başarın.
Mezun oluyorum ama buralarda olacağım. 48 kiloya kadar devam etmeyi düşünüyorum.
Nasıl dayanamazdin canım. Karşımdaki insan boş ben ne yapsam ne kadar tutunmak istesem de değişmiyor olan bana oluyor
Cuma: 69.5
Misafir gelecek falan demiş, izne çıkayım demiştim keşke geçen hafta çıksaydım olumsuz etkilemezdim listeyiçok üzgünüm .
Allah kabul etsin canım.Kızlar dün gece 12 saat uyumuşum. Sabah 9 u geçiyordu uyandığımda. Aceleyle evden çıktık. Bugün orucum.
Gecen hafta 84.1
Bu hafta 84.5
Fark +400
Yüzde -0.47
Kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum, veremeyenler de hemen öyle pes etmesin. O kilolar verilecek başka yolu yok :)
Kilo Bİldirimi
Geçen Cuma: 72.3
Bugün: 71.1
Fark: -1.2 kg
LAydLiNe
Kasım ayının başında 72 kiloyla diyete başladım. O zaman diyordum ki 63 olsam süper olur. Şimdi Nisan ayındayız ve ben 53.5 kiloyum. İnanılmaz geliyor bana. 53 benim 6 yıl önceki kilom. Şu an çok mutlu hissediyorum. Bakamadığım aynalara artık bakıyorum. Giyemediğim kıyafetlerim artık bana bol oluyor.
Cuma: 69.5
Yarışıyoruz unutma sakınKaçamak yapmam inşallah arkadaşım dışarı çağırdı ya mecburen gidiyorum nasıl ağrım var hemde
Insallah canim,toparlamaliyim baska secenegim yokBu hafta toparlarsın inşallah.
Çok iyi canım tebrikler
Gerçekten çok iyi ilerleme gösterdin. Hakettin ve hedefe ulaştın. Tekrar tebrikler canım
Darısı başımıza
Gayet iyi dikkat ediyorsun aslında menülerin fena değildi ama niye böyle oldu ki acaba
Insallah canim,toparlamaliyim baska secenegim yok
İşte buuuuuuuuuuuuuuuuEvet canım kilolu kalmak istemiyorsak kendimizi toparlamalı ve sağlıklı beslenmeye devam etmeliyiz. Ben bugün yeniden başlıyorum inşallah. kaçamaksız yapmak için elimden geleni yapacağım.
Pazartesi relg oldum ve o gün 71 di hala da gitmedi ve Reglim canım . Spor yok. Başka bi sebepte evde misafir var saatlerim vs düzen biraz değişti. Dün içli köfte yaptım ama yemedim perşembe diye . Ama böyle oldu inşallah haftaya olmayacak.. tekrar herkesten özür diliyorum . İlk defa listeye artı geldimBu hafta toparlarsın inşallah.
Çok iyi canım tebrikler
Gerçekten çok iyi ilerleme gösterdin. Hakettin ve hedefe ulaştın. Tekrar tebrikler canım
Darısı başımıza
Gayet iyi dikkat ediyorsun aslında menülerin fena değildi ama niye böyle oldu ki acaba
Pazartesi relg oldum ve o gün 71 di hala da gitmedi ve Reglim canım . Spor yok. Başka bi sebepte evde misafir var saatlerim vs düzen biraz değişti. Dün içli köfte yaptım ama yemedim perşembe diye . Ama böyle oldu inşallah haftaya olmayacak.. tekrar herkesten özür diliyorum . İlk defa listeye artı geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?