Oruç değil misin canım sahur yapmadın mı?Ben sabah evden çıkarken tartıldım. + çıktı kilom. Eve gidince tekrar tartılıp öyle yazacağım. +çıkacak ne yedim bu kadar çıldıracak gibiyim.
Geçen Cuma 53,6
Bu hafta 54,5
+900
-1,68
Kaçamak yaptım geçen Cuma ve Cumartesi dün bir yere davetliydim üstüne regl çok fazlaydım bu kadara düştü ancak hak ettim aha yanağımı çevireyim Sırayla sopaya çekin beni
BendeeBen sabah evden çıkarken tartıldım. + çıktı kilom. Eve gidince tekrar tartılıp öyle yazacağım. +çıkacak ne yedim bu kadar çıldıracak gibiyim.
Ne yapacağımı bilmiyorum temizliğe vurdum yıne kendimiDayanamazdım derken canım izin vermezdim kimsenin beni mutsuz etmesine demek istedim.
Kurdeşen olmuşum kızlar
hiç öyle düşünme canım sen ısrarla doğru beslenmeye devam et o zincir kırılacak inan bende sen gibiydim .... lütfen modunu düşürme devam etBilmiyorum ki ada inan bıktım yaa. Lokma kaçamak yok işi bıraktım spora asildim sonuç bu. Ben yapamicam bu işi yaa yusyuvarlak yaşamaya devam edecem ben hep böyle
sağol canımyine eksi sonuçta ve kaçamakların vardı üzülme
Kız bayağ verdin kiloları inceldin epey manken gibi oldun hemitebrik ederim çok azimlisin istikrarlısın hak ediyorsun şimdi dondurmayı
canım boğaz için bi adaçayı gargarası yap ben dün yaptım bugün ağrısı hafifledi şükür.... bazen susup sabırla beklemek gerekiyor asyam rabbim hayılrı kapılar açar inşallah.... sadece dua et bekle büyük üzüntülerin arkasından mutluluklar geliyor....Kızlar dokuluyorum grip oldum bogazim başım ağrıyoreşimle gece yatana kadar kavga ettik. Ben sustum o susmuyor. Ne yapacam bilmiyorum. Annem babam hayatta olsa cekmezdim bu adamı artık. Çekilecek gibi değil. Kilo da veremedim o kadar da cabaladim. Herşey üst üste geliyor
Oldu mu şimdi biz seni telli duvaklı gelin edecektik bugün
Ay çok geçmiş olsun nasıl öğrendin hemenKurdeşen olmuşum kızlar
Gecmis olsun canim,hamilelik korkusu sanirim degil mi ?Kurdeşen olmuşum kızlar
merak ediliyoruz ne güzel
teşekkür ederim canımEvet o da var.
Çok güzel bir alışkanlık. Bende çocuğu yedirirken biraz yavaşlıyorum bi ona bi bana
Çok şükür emzirirken yeme ataklarım tatlı krizlerim falan olmadı hiç.
Çok iyi canım geçen haftanın acısı çıktı tebrikler
Harika gidiyorsun ya
Aminnn inşallah
canım iyiki takıma geldin paylaşımların çok güzel unuttuğumuz o an hatırlamadığımız tarifler veriyorsun sağolbenim 3.5 yıl evvel ki isyanlarımın aynısı ben 90 kiloydum acıkınca el ayak titrer sinir olur ne bulursam löp löp yutardım. diyetisyene gittim yok veremedim. proteine bir asıldım şakır şakır gitti kilolar. şaşırt vucudunu. arada tüm gün protain ye sabah 1 tüm yumurt+2 yumurta akını ye mesela ara öğünde yağsız yogurt yE içine yulaf ezmesi kat 1,5 kaşık öğleden sonra süte kat 1,5 kaşık içine tarçın ekle. tavuk ciğeri taşlığı tüket haşlama hallerini içne baharat ekle. bak 2 gün dene değişikliği fark edeceksin.
yuvarlak yaşamak hiç birimizin kaderi değil.
beynine yapamıcam mesajı yollama yapacagım de ve inan aynaya bak sık sık veriyorum vereceğim he vallahi ben öyle yaptım ve ben ev hanımı deilim sabah oturğum koltuktan henüz 1 kez wc gitmek için kalktım full hareketsizim bu halde 27 kiloyu vermiştim. arkadaşım böyle beslenerek 60 kilo verdi.
sende yaparsın!!!
tamam bu hafta sıkıntılıydı bitti gitti şükür haftaya sahalara mumu dönüyorrrrGecen hafta 84.1
Bu hafta 84.5
Fark +400
Yüzde -0.47
Bende o hissi yaşıyorum çok güzel bir duygu zayıflamak 1 Mayıs hedefin düz hesap 60 olsun yaparsın sensağol canım
hani diyordum ya şu kadar olursam şunu yiyecem bunu yiyecem diye ama kıyamıyor insan emeğine mesala 60 olursam künefe yiyecem demiştim eşime ama şimdi yan çiziyorum bi 58 olayım sonra diyorum hahahaha
yaaa aynaya bakmıyordum 72lerdeyken şimdi giyinip giyinip aynanın karşısındayım.... kızımın gösterileri olacak hangi kıyafeti giysem diyorum hepsi üsütme oluyor şimdiden bunun kararsızlığını yaşıyorum hahahahkızımın gösterisi 1 mayısta ozamana kadar 61.00 olurum inşallahhhhh
harikasın canımmm tebriklerKilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum, veremeyenler de hemen öyle pes etmesin. O kilolar verilecek başka yolu yok :)
Kilo Bİldirimi
Geçen Cuma: 72.3
Bugün: 71.1
Fark: -1.2 kg
LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?