Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bilmiyorum ki ada inan bıktım yaa. Lokma kaçamak yok işi bıraktım spora asildim sonuç bu. Ben yapamicam bu işi yaa yusyuvarlak yaşamaya devam edecem ben hep böyle
hiç öyle düşünme canım sen ısrarla doğru beslenmeye devam et o zincir kırılacak inan bende sen gibiydim .... lütfen modunu düşürme devam et ) bi bakacaksın bi anda 1.5 birden gidecek

yine eksi sonuçta ve kaçamakların vardı üzülme

Kız bayağ verdin kiloları inceldin epey manken gibi oldun hemi tebrik ederim çok azimlisin istikrarlısın hak ediyorsun şimdi dondurmayı
sağol canım
hani diyordum ya şu kadar olursam şunu yiyecem bunu yiyecem diye ama kıyamıyor insan emeğine mesala 60 olursam künefe yiyecem demiştim eşime ama şimdi yan çiziyorum bi 58 olayım sonra diyorum hahahaha
yaaa aynaya bakmıyordum 72lerdeyken şimdi giyinip giyinip aynanın karşısındayım.... kızımın gösterileri olacak hangi kıyafeti giysem diyorum hepsi üsütme oluyor şimdiden bunun kararsızlığını yaşıyorum hahahah kızımın gösterisi 1 mayısta ozamana kadar 61.00 olurum inşallahhhhh

canım boğaz için bi adaçayı gargarası yap ben dün yaptım bugün ağrısı hafifledi şükür.... bazen susup sabırla beklemek gerekiyor asyam rabbim hayılrı kapılar açar inşallah.... sadece dua et bekle büyük üzüntülerin arkasından mutluluklar geliyor.... bugün sanada dua edecem...

teşekkür ederim canım

canım iyiki takıma geldin paylaşımların çok güzel unuttuğumuz o an hatırlamadığımız tarifler veriyorsun sağol

Bende o hissi yaşıyorum çok güzel bir duygu zayıflamak 1 Mayıs hedefin düz hesap 60 olsun yaparsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…