teşekkür ederim canımtebrik ediyorum harikasın. İnşallah bi da hiç kilo sorunun olmaz
şakaymış tebrikler canım
tebrikler canım bu da bi başarı.
bende aynısıDaha fazlasını bile yiyebilirim
tebrik ediyorum canım harikasın
sende bendensin.
bu bile güzel canım
Sende bendensin
bu hafta sen hepsini eritirsin moral bozmak yok canım misafir olunca öyle oluyor.. bide anne yemekleri olunca offf offfCuma: 69.5
Güncel : 71
Bu saate kadar bekledim ama gram değişmedi.
Hepinizden çok özür diliyorum
Misafir gelecek falan demiş, izne çıkayım demiştim keşke geçen hafta çıksaydım olumsuz etkilemezdim listeyiçok üzgünüm .
Allah kabul etsin canımKızlar dün gece 12 saat uyumuşum. Sabah 9 u geçiyordu uyandığımda. Aceleyle evden çıktık. Bugün orucum.
butun kılo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerde daha sıkı Bı diyetle haftaya verır İnş uzulmeyın kızlarBen de yapayım bildirimimi
Geçen hafta 72,5
Bu hafta 72,2
Fark: 0,3
Yüzde: 0,41
LAydLiNe pazartesi 71,7 idim. Ama günlerdir uykusuzum ödem oldu o yüzden veremedim sanırım özür dilerim herkesten
gecen demiştim zaten sıkıntıdayım diye (sebepsiz) bıde hamilelik durumu olunca cok uzuldum cok korktum ondan oldu heraldeGeçmiş olsun canım neye sıkıntı yaptın bu kadar
ıkı gundur kasıntı var canım heryerım kızarık şiş buyuk buyuk
Ay çok geçmiş olsun nasıl öğrendin hemen
Evet canım düşün oturdum ağladım hamileyim diyeGecmis olsun canim,hamilelik korkusu sanirim degil mi ?
asyam bak bugün mübarek gün kalk abdest al inşirah suresini 7 kere oku gönlüne ferahlık gelecek inşallah... benim sıkıntılı günlerimde tek ilacım inşirah suresi çok iyi geliyor..... ben kızımı doğurduktan sonra ölmekten çok korktum ama öyle böyle değil ben ölürsem kızım ne olacak diye ilk yıl çok kötüydüm Allah razı olsun bi arkadaşım inşirah suresini oku dedi... bütün endişelerim geçti Allahın izniyle......Tukendigimi hissediyorum sadece kilo anlamında değil her mânâda
özür dilenecek bişey yok canım olsun nazar boncuğun olsunPazartesi relg oldum ve o gün 71 di hala da gitmedi ve Reglim canım . Spor yok. Başka bi sebepte evde misafir var saatlerim vs düzen biraz değişti. Dün içli köfte yaptım ama yemedim perşembe diye . Ama böyle oldu inşallah haftaya olmayacak.. tekrar herkesten özür diliyorum . İlk defa listeye artı geldim
hadi az kaldı bu hafta dişini sık canım bu hafta şhow yap be gönül.... gruplarda bi show görsün sen yaparsın ben inanıyorummmGeçen Cuma 53,6
Bu hafta 54,5
+900
-1,68
Kaçamak yaptım geçen Cuma ve Cumartesi dün bir yere davetliydim üstüne regl çok fazlaydım bu kadara düştü ancak hak ettim aha yanağımı çevireyim Sırayla sopaya çekin beni
tebrikler regliye rağmen gitti
çoook geçmiş olsun canım ... sen hamilemiyim diye çok stres yaptın ondan kaynaklamış olabilir...Kurdeşen olmuşum kızlar
yaparmıyım sence 2,5 kilo amaBende o hissi yaşıyorum çok güzel bir duygu zayıflamak 1 Mayıs hedefin düz hesap 60 olsun yaparsın sen
güzel bi bitki çayı yada yada kahve yap canım keyif yap rahatla bunuda atlatırsın inşallah5 saattir hastanedeyim kızlar eve yeni geldim.. Cok sinirlendım munubus ayrı bekledim doktoru ayrı bekledim cok gerginim alıntı yapamıyorum kafam allak bullakkusura bakmayın
Ya olabilir vucüt bir şekilde tepki. VEriyor işte bazısında uçuk çıkar Sedef zona olur sana da Kurdeşen denk gelmiş aman al ilaçlarını hemen çok fena kaşındırır yara olur allah korusunbutun kılo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerde daha sıkı Bı diyetle haftaya verır İnş uzulmeyın kızlar
gecen demiştim zaten sıkıntıdayım diye (sebepsiz) bıde hamilelik durumu olunca cok uzuldum cok korktum ondan oldu heralde
ıkı gundur kasıntı var canım heryerım kızarık şiş buyuk buyukgece 4 te kasıntı Yla uyandım cıldıye ye gittim kurdeşen dedi tahlil verdi oglede n sonra cıkcak sonuc
Evet canım düşün oturdum ağladım hamileyim diyecok sıkıntı yaptım.. Bıde diyetten dolayı bagısıklık düşmüş heralde
yapacağım canım bu hafta jubilemi yapıyorum gümbür gümbür geliyorum bu hafta var mı bana rakip Merve gitti dişli rakip istiyorum bu haftahadi az kaldı bu hafta dişini sık canım bu hafta şhow yap be gönül.... gruplarda bi show görsün sen yaparsın ben inanıyorummm
Kesinlikle yaparsın neden olmasın ama sen elinden geleni yapıyorsun menülerin Harika spor Harika daha ne olsun ne yapanilirsin ki aynen yoluna devam etyaparmıyım sence 2,5 kilo ama
wawww haftaya show izliyoruz kızlar hazır olun.....yapacağım canım bu hafta jubilemi yapıyorum gümbür gümbür geliyorum bu hafta var mı bana rakip Merve gitti dişli rakip istiyorum bu hafta
Kesinlikle yaparsın neden olmasın ama sen elinden geleni yapıyorsun menülerin Harika spor Harika daha ne olsun ne yapanilirsin ki aynen yoluna devam et
Ben olayım dicem ama kilolarımız arasında epey fark var :)yapacağım canım bu hafta jubilemi yapıyorum gümbür gümbür geliyorum bu hafta var mı bana rakip Merve gitti dişli rakip istiyorum bu hafta
Evet ya bence de ikili yarışlar çok motive edici olur.wawww haftaya show izliyoruz kızlar hazır olun.....
ikili yarışlar yapalım bu hafta kaptanımıza rica ederim bu akşam belirlesinLAydLiNe kaptanım yarışlar bize iyi geliyor bu akşam ayarlayabilirmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?