Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkür ederim canım

bu hafta sen hepsini eritirsin moral bozmak yok canım misafir olunca öyle oluyor.. bide anne yemekleri olunca offf offf

Geçen cuma:68.2
Bu cuma:66.9
Yüzde = %1.90 LAydLiNe
Eki Görüntüle 2260162

Geçen hafta : 63.600
Bu hafta : 62.500
Giden : 1.100
Yuzde : 1.73 LAydLiNe
Ben de yapayım bildirimimi

Geçen hafta 72,5
Bu hafta 72,2
Fark: 0,3
Yüzde: 0,41

LAydLiNe pazartesi 71,7 idim. Ama günlerdir uykusuzum ödem oldu o yüzden veremedim sanırım özür dilerim herkesten
butun kılo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerde daha sıkı Bı diyetle haftaya verır İnş uzulmeyın kızlar
Geçmiş olsun canım neye sıkıntı yaptın bu kadar
gecen demiştim zaten sıkıntıdayım diye (sebepsiz) bıde hamilelik durumu olunca cok uzuldum cok korktum ondan oldu heralde

Ay çok geçmiş olsun nasıl öğrendin hemen
ıkı gundur kasıntı var canım heryerım kızarık şiş buyuk buyuk gece 4 te kasıntı Yla uyandım cıldıye ye gittim kurdeşen dedi tahlil verdi oglede n sonra cıkcak sonuc
Gecmis olsun canim,hamilelik korkusu sanirim degil mi ?
Evet canım düşün oturdum ağladım hamileyim diye cok sıkıntı yaptım.. Bıde diyetten dolayı bagısıklık düşmüş heralde

Tukendigimi hissediyorum sadece kilo anlamında değil her mânâda
asyam bak bugün mübarek gün kalk abdest al inşirah suresini 7 kere oku gönlüne ferahlık gelecek inşallah... benim sıkıntılı günlerimde tek ilacım inşirah suresi çok iyi geliyor..... ben kızımı doğurduktan sonra ölmekten çok korktum ama öyle böyle değil ben ölürsem kızım ne olacak diye ilk yıl çok kötüydüm Allah razı olsun bi arkadaşım inşirah suresini oku dedi... bütün endişelerim geçti Allahın izniyle......

5 saattir hastanedeyim kızlar eve yeni geldim.. Cok sinirlendım munubus ayrı bekledim doktoru ayrı bekledim cok gerginim alıntı yapamıyorum kafam allak bullak kusura bakmayın

özür dilenecek bişey yok canım olsun nazar boncuğun olsun

hadi az kaldı bu hafta dişini sık canım bu hafta şhow yap be gönül.... gruplarda bi show görsün sen yaparsın ben inanıyorummm

5 saattir hastanedeyim kızlar eve yeni geldim.. Cok sinirlendım munubus ayrı bekledim doktoru ayrı bekledim cok gerginim alıntı yapamıyorum kafam allak bullak kusura bakmayın
güzel bi bitki çayı yada yada kahve yap canım keyif yap rahatla bunuda atlatırsın inşallah

Ya olabilir vucüt bir şekilde tepki. VEriyor işte bazısında uçuk çıkar Sedef zona olur sana da Kurdeşen denk gelmiş aman al ilaçlarını hemen çok fena kaşındırır yara olur allah korusun

hadi az kaldı bu hafta dişini sık canım bu hafta şhow yap be gönül.... gruplarda bi show görsün sen yaparsın ben inanıyorummm
yapacağım canım bu hafta jubilemi yapıyorum gümbür gümbür geliyorum bu hafta var mı bana rakip Merve gitti dişli rakip istiyorum bu hafta
yaparmıyım sence 2,5 kilo ama
Kesinlikle yaparsın neden olmasın ama sen elinden geleni yapıyorsun menülerin Harika spor Harika daha ne olsun ne yapanilirsin ki aynen yoluna devam et

wawww haftaya show izliyoruz kızlar hazır olun.....
ikili yarışlar yapalım bu hafta kaptanımıza rica edelim bu akşam belirlesin LAydLiNe kaptanım yarışlar bize iyi geliyor bu akşam ayarlayabilirmisin ?

wawww haftaya show izliyoruz kızlar hazır olun.....
ikili yarışlar yapalım bu hafta kaptanımıza rica ederim bu akşam belirlesin LAydLiNe kaptanım yarışlar bize iyi geliyor bu akşam ayarlayabilirmisin ?
Evet ya bence de ikili yarışlar çok motive edici olur.

ben bu hafta çarşamba temizliğe başlıyacam şu yağmurlar bi biterse inşallah sabah sporu yaparım ama öğleden sonra yapamam heralde ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…