O da güzel olur.kızlar bu hafta spor yarışımızda olsun mu ? eğer yapabilirse onuda @madamhd rica edelim ?
inşallah canımÖzür dilenecek bişey yok canım. Biz elinden geleni yaptığını biliyoruz. Haftaya güzel bir sonuçla gelirsin inşallah
aynen öyle evde sütlaç baklava börek herşey var inan uzak duruyorum . Konsantre olamıyorum sporda yok böyle oldubu hafta sen hepsini eritirsin moral bozmak yok canım misafir olunca öyle oluyor.. bide anne yemekleri olunca offf offf
Evet ben de bu mesaja katılıyorumasyam bak bugün mübarek gün kalk abdest al inşirah suresini 7 kere oku gönlüne ferahlık gelecek inşallah... benim sıkıntılı günlerimde tek ilacım inşirah suresi çok iyi geliyor..... ben kızımı doğurduktan sonra ölmekten çok korktum ama öyle böyle değil ben ölürsem kızım ne olacak diye ilk yıl çok kötüydüm Allah razı olsun bi arkadaşım inşirah suresini oku dedi... bütün endişelerim geçti Allahın izniyle......
Yaptım canım sahur, ondan mı dersin. Hala dışardayım, bankada işim var. Açılmasını bekliyorum.Oruç değil misin canım sahur yapmadın mı?
Bugün oructa tutamadım adetliyim ki ben onu bile unutmuşum...aynadan bakınca inceliyorum ama tartı oynamıyor off çok yıpratıyor. Hep aynı rakam. Ama birakmicam bırakırsam 80 i görürüm biliyorumhiç öyle düşünme canım sen ısrarla doğru beslenmeye devam et o zincir kırılacak inan bende sen gibiydim .... lütfen modunu düşürme devam et) bi bakacaksın bi anda 1.5 birden gidecek
Allah razı olsuncanım boğaz için bi adaçayı gargarası yap ben dün yaptım bugün ağrısı hafifledi şükür.... bazen susup sabırla beklemek gerekiyor asyam rabbim hayılrı kapılar açar inşallah.... sadece dua et bekle büyük üzüntülerin arkasından mutluluklar geliyor....bugün sanada dua edecem...
Adetliyken okuyabilirmiyimasyam bak bugün mübarek gün kalk abdest al inşirah suresini 7 kere oku gönlüne ferahlık gelecek inşallah... benim sıkıntılı günlerimde tek ilacım inşirah suresi çok iyi geliyor..... ben kızımı doğurduktan sonra ölmekten çok korktum ama öyle böyle değil ben ölürsem kızım ne olacak diye ilk yıl çok kötüydüm Allah razı olsun bi arkadaşım inşirah suresini oku dedi... bütün endişelerim geçti Allahın izniyle......
Geçen
Geçen haftayi hatirlayamadim
Geçen haftaki kilom hatirlayamadim
Yaptım canım sahur, ondan mı dersin. Hala dışardayım, bankada işim var. Açılmasını bekliyorum.
Tamam canım. Akşam bildirim yaparım o zamanSahur yaparsan tabii ki + çıkar canım. İftardan 1 saat önce tartıl canım ona göre bildirim yap
Ama unutma canım sakın tamam mı? Saat 19:00 a kadar bekleticem listeyi.Tamam canım. Akşam bildirim yaparım o zaman
Azim azim azim yani. Helal olsunkızlar kızlar oğlumu okuldan aldım anneme bıraktım işe geldim öğle yemeğimi yedim ofise geçtim . bol salata ayran birazcık tavuk çünki sebze yokmuş lokantada mecburen eşimle 1 porsiyon tavuk söyledik birlikte yedik . bu gün ortalık karıştı akşama da kuru fasülye var manüde ve ne olursa olsun bu gün eve gidip en az 35 dk yürüyüş + 25 dk da ip squat plank dambıllarla hareket vs yapmayı kafaya koydum :) yarına 72 den az çıkmak istiyorum tartıda
Her gün tartılmamanı tavsiye ederim.kızlar kızlar oğlumu okuldan aldım anneme bıraktım işe geldim öğle yemeğimi yedim ofise geçtim . bol salata ayran birazcık tavuk çünki sebze yokmuş lokantada mecburen eşimle 1 porsiyon tavuk söyledik birlikte yedik . bu gün ortalık karıştı akşama da kuru fasülye var manüde ve ne olursa olsun bu gün eve gidip en az 35 dk yürüyüş + 25 dk da ip squat plank dambıllarla hareket vs yapmayı kafaya koydum :) yarına 72 den az çıkmak istiyorum tartıda
Mayis ben sok oldum nasil yani daha gecen 70li bi rakam degilmiydin...Geçen
Geçen haftayi hatirlayamadim
Bu haftaki kilom
69
Geçen haftaki kilom hatirlayamadim
Bu haftaki kilom 79.800
Bende haftaya cumaya kadar tartilmicamHer gün tartılmamanı tavsiye ederim.
Canım 69 olması lazım. Muhtemel yanlış yazdı.Mayis ben sok oldum nasil yani daha gecen 70li bi rakam degilmiydin...LAydLiNe ben mi yanlis hatırlıyorum
bu sabah aynı şartlarda tartılma alışkanlığı kaçamak yapmamı engelliyor gaza geliyorum ve dukan yaparken kalmıştı o diyette her sabah aç karnına wc den sonra iç çamaşırları ile tartılmak gerekiyordu ve bu alışkanlığımdan vazgeçemiyorumBende haftaya cumaya kadar tartilmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?