Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Özür dilenecek bişey yok canım. Biz elinden geleni yaptığını biliyoruz. Haftaya güzel bir sonuçla gelirsin inşallah
inşallah canım
bu hafta sen hepsini eritirsin moral bozmak yok canım misafir olunca öyle oluyor.. bide anne yemekleri olunca offf offf
aynen öyle evde sütlaç baklava börek herşey var inan uzak duruyorum . Konsantre olamıyorum sporda yok böyle oldu
Evet ben de bu mesaja katılıyorum asya_01

Bi de annem içimi baydı benim
27 yaşındayım bu yaşıma kadar yemeee diye çabalayan kadın çok kurumuşsun diyerek anormal derecede ısrar ediyor yemek yerken hiç alışkın değilim ondan bunu ye şunu da ye lafı duymaya kendimi iskelet gibi hissediyorum

hiç öyle düşünme canım sen ısrarla doğru beslenmeye devam et o zincir kırılacak inan bende sen gibiydim .... lütfen modunu düşürme devam et ) bi bakacaksın bi anda 1.5 birden gidecek
Bugün oructa tutamadım adetliyim ki ben onu bile unutmuşum...aynadan bakınca inceliyorum ama tartı oynamıyor off çok yıpratıyor. Hep aynı rakam. Ama birakmicam bırakırsam 80 i görürüm biliyorum

Allah razı olsun annemi babamı o kadar arıyorum ki...yapayalnız kaldım artık neyle nasıl bas edeceğimi bilmiyorum kardeşlerim ayrı eşim ayrı. Ben ne zaman rahat bir nefes alırım bilmiyorum

Adetliyken okuyabilirmiyim

Bogazim başım çok kötü kızlar. Şimdi yeşilçay yaptım içiyorum. Uyusam uyurum ama oğlum da çok huysuz

Yaptım canım sahur, ondan mı dersin. Hala dışardayım, bankada işim var. Açılmasını bekliyorum.

Sahur yaparsan tabii ki + çıkar canım. İftardan 1 saat önce tartıl canım ona göre bildirim yap

kızlar kızlar oğlumu okuldan aldım anneme bıraktım işe geldim öğle yemeğimi yedim ofise geçtim . bol salata ayran birazcık tavuk çünki sebze yokmuş lokantada mecburen eşimle 1 porsiyon tavuk söyledik birlikte yedik . bu gün ortalık karıştı akşama da kuru fasülye var manüde ve ne olursa olsun bu gün eve gidip en az 35 dk yürüyüş + 25 dk da ip squat plank dambıllarla hareket vs yapmayı kafaya koydum :) yarına 72 den az çıkmak istiyorum tartıda

Azim azim azim yani. Helal olsun

Her gün tartılmamanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…