ben hergün tartılırım banada iyi geliyor tartılmak kontrollü oluyorum... ben tartılırken saçımdaki tokayı bile çıkarıyorumbu sabah aynı şartlarda tartılma alışkanlığı kaçamak yapmamı engelliyor gaza geliyorum ve dukan yaparken kalmıştı o diyette her sabah aç karnına wc den sonra iç çamaşırları ile tartılmak gerekiyordu ve bu alışkanlığımdan vazgeçemiyorum
haha toka saat en varsa bende çıkarıyorum kaçamak yapınca sabaha göeünce tartıda + yı ceza veriyorum kendime hemen 100 ip atlıyorum.ben hergün tartılırım banada iyi geliyor tartılmak kontrollü oluyorum... ben tartılırken saçımdaki tokayı bile çıkarıyorum
rabbim kabul eylesin. devamı gelsin inş.uzun süre namaz kılamamıştım ara vermiştim bugün başladım tekrardaN inşallah devam ettiririm bu sefer...
Maşallah çok azimlisin bu gidişler en kısa sürede varsırsın hedefine inşallah...haha toka saat en varsa bende çıkarıyorum kaçamak yapınca sabaha göeünce tartıda + yı ceza veriyorum kendime hemen 100 ip atlıyorum.
Normal de evet bende tartiliyorum frenliyor ama demornize oldum. Haftaya kadar elimden geleni yapıp cumaya tartilacam bu hafta da böyle deniyim cumaya inşallah eksi gorurumbu sabah aynı şartlarda tartılma alışkanlığı kaçamak yapmamı engelliyor gaza geliyorum ve dukan yaparken kalmıştı o diyette her sabah aç karnına wc den sonra iç çamaşırları ile tartılmak gerekiyordu ve bu alışkanlığımdan vazgeçemiyorum
amin inşallah canımrabbim kabul eylesin. devamı gelsin inş.
yanlış yönlendirmek istemem sure olduğu için okunmaz diye biliyorum adetliyken dua okunuyor ama sure okunmuyor diye biliyorum... ama ben niye yalan söyleyeyim o dönemlerde de okuduğum olmuştur....Adetliyken okuyabilirmiyim
Tamam canım alarm kuruyorumAma unutma canım sakın tamam mı? Saat 19:00 a kadar bekleticem listeyi.
Beni tarif etmissinben hergün tartılırım banada iyi geliyor tartılmak kontrollü oluyorum... ben tartılırken saçımdaki tokayı bile çıkarıyorum
Allah kabul etsin canım, sürekli olur inşallahuzun süre namaz kılamamıştım ara vermiştim bugün başladım tekrardaN inşallah devam ettiririm bu sefer...
yarış ikimize de iyi gelmedi ortakNormal de evet bende tartiliyorum frenliyor ama demornize oldum. Haftaya kadar elimden geleni yapıp cumaya tartilacam bu hafta da böyle deniyim cumaya inşallah eksi gorurum
AynenAllah kabul etsin canım, sürekli olur inşallah
yarış ikimize de iyi gelmedi ortak
Ne yapıcan kaçamak?Ben bugün biraz kaçamak yapicam sonra fermuar cekecem cumaya kadar.
ezbere okuyacaksan okuyabilirsin diye biliyorum. bu tür kısıtlamalar duadan yakarıştan kuranı kerimden uzaklaşma sebebi gibi geliyor bana.. cenabet durumu ile regl durumu farklı sonuçta.yanlış yönlendirmek istemem sure olduğu için okunmaz diye biliyorum adetliyken dua okunuyor ama sure okunmuyor diye biliyorum... ama ben niye yalan söyleyeyim o dönemlerde de okuduğum olmuştur....
Maşallah canım, çok iyi gidiyorsun. Kaçamak yapıyor muydun daha önce?kızlar kızlar oğlumu okuldan aldım anneme bıraktım işe geldim öğle yemeğimi yedim ofise geçtim . bol salata ayran birazcık tavuk çünki sebze yokmuş lokantada mecburen eşimle 1 porsiyon tavuk söyledik birlikte yedik . bu gün ortalık karıştı akşama da kuru fasülye var manüde ve ne olursa olsun bu gün eve gidip en az 35 dk yürüyüş + 25 dk da ip squat plank dambıllarla hareket vs yapmayı kafaya koydum :) yarına 72 den az çıkmak istiyorum tartıda
bende aynı düşüncedeyim..ezbere okuyacaksan okuyabilirsin diye biliyorum. bu tür kısıtlamalar duadan yakarıştan kuranı kerimden uzaklaşma sebebi gibi geliyor bana.. cenabet durumu ile regl durumu farklı sonuçta.
rabbim en kısa zamanda içine yüreğine huzur doldurdun inş. cümlemizin duaları ve ibadetleri kabul olsun inş.
Ne güzel ama sen uyma şakın anneneBi de annem içimi baydı benim
27 yaşındayım bu yaşıma kadar yemeee diye çabalayan kadın çok kurumuşsun diyerek anormal derecede ısrar ediyor yemek yerkenhiç alışkın değilim ondan bunu ye şunu da ye lafı duymaya kendimi iskelet gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?