Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben hergün tartılırım banada iyi geliyor tartılmak kontrollü oluyorum... ben tartılırken saçımdaki tokayı bile çıkarıyorum

Normal de evet bende tartiliyorum frenliyor ama demornize oldum. Haftaya kadar elimden geleni yapıp cumaya tartilacam bu hafta da böyle deniyim cumaya inşallah eksi gorurum

Adetliyken okuyabilirmiyim
yanlış yönlendirmek istemem sure olduğu için okunmaz diye biliyorum adetliyken dua okunuyor ama sure okunmuyor diye biliyorum... ama ben niye yalan söyleyeyim o dönemlerde de okuduğum olmuştur....

uzun süre namaz kılamamıştım ara vermiştim bugün başladım tekrardaN inşallah devam ettiririm bu sefer...
Allah kabul etsin canım, sürekli olur inşallah
Normal de evet bende tartiliyorum frenliyor ama demornize oldum. Haftaya kadar elimden geleni yapıp cumaya tartilacam bu hafta da böyle deniyim cumaya inşallah eksi gorurum
yarış ikimize de iyi gelmedi ortak

Ben de akşama çorba yapıyorum. İftarda bir kase çorba, bir dilim ekmek ve peynirli salata yiyeyim diyorum.
Akşam misafirim var, kabak salatası yapacağım yine, bir de dondurucuya çiğ köfte atmıştım.
İftardan sonra biraz salata bir de üç adet çiğ köfte yemeyi planlıyorum.

yanlış yönlendirmek istemem sure olduğu için okunmaz diye biliyorum adetliyken dua okunuyor ama sure okunmuyor diye biliyorum... ama ben niye yalan söyleyeyim o dönemlerde de okuduğum olmuştur....
ezbere okuyacaksan okuyabilirsin diye biliyorum. bu tür kısıtlamalar duadan yakarıştan kuranı kerimden uzaklaşma sebebi gibi geliyor bana.. cenabet durumu ile regl durumu farklı sonuçta.
rabbim en kısa zamanda içine yüreğine huzur doldurdun inş. cümlemizin duaları ve ibadetleri kabul olsun inş.

kızlar diş etlerim çok kanıyor sizlerde de bu durum var mı? ne yapıyorsunuz ? ben dağ keki ile gargara yapmaya başlayacam farklı önerilerede var mı diye soruyorum

Maşallah canım, çok iyi gidiyorsun. Kaçamak yapıyor muydun daha önce?

bende aynı düşüncedeyim..

Ne güzel ama sen uyma şakın annene uymazsın zaten biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…