- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
canım çok bişeyler istedğinde 1 avuç kahvaltılık gevrek yiyorum çilekli olan eti form un .Maşallah canım, çok iyi gidiyorsun. Kaçamak yapıyor muydun daha önce?
Evet kaptanimCanım 69 olması lazım. Muhtemel yanlış yazdı.
kaçamağın sağlıklı şeylerden olsun miktarı fazla tutarsın...Ben bugün biraz kaçamak yapicam sonra fermuar cekecem cumaya kadar.
Mısır patlaticam çayla canım istiyor bide tavuklu pilav bulgur lu. Yarın spor a da diyetede kaldığım yerden devam. Bugün buna çok ihtiyacı m varNe yapıcan kaçamak?
Sporu tadında tut biraz zaten beslenmen gayet sağlıklı ve miktarli. Maaşallah sana. Bugün o kadar ağladım dua ettim ki ada nolacak benim sonum ne zaman bitecek bu sıkıntılarım bilmiyorum. Dünyanın alışverişi ni yapıyorum aman sağlıklı beslenim kurtulayim şu kilodan diye ama rahat vermiyorlar. Bu diyetin beslenme kadar psikolojik boyutuda önemlikaçamağın sağlıklı şeylerden olsun miktarı fazla tutarsın...
benimde bugün canım çok tatlı istedi ara öğün olarak 3 hurma ve çok azda kuru dut yedim anca tatlı isteğim geçti.... bu aralar halsizliğe başladım sanırım artık vucud yoruldu bukadar spordan
tabii kafa rahat olunca insan daha çok motive oluyor diyetine... geçecek canım sabır rabbim başka dert vermesin çok şükür de.... sen tevvekkül ettikçe bakacaksın ki dert dediğin şeyler azalmış hafiflemişsin... biraz sabır canımSporu tadında tut biraz zaten beslenmen gayet sağlıklı ve miktarli. Maaşallah sana. Bugün o kadar ağladım dua ettim ki ada nolacak benim sonum ne zaman bitecek bu sıkıntılarım bilmiyorum. Dünyanın alışverişi ni yapıyorum aman sağlıklı beslenim kurtulayim şu kilodan diye ama rahat vermiyorlar. Bu diyetin beslenme kadar psikolojik boyutuda önemli
Dr a gideyim diyorum migren ağrısı na bile antidepresan verdi bir ara dr. Oda nasıl iştah aciyor yok böyle bisey. Tevekkül ediyorum dua ediyorum.Rabbim ferahlık versin tüm sıkıntı si olanlaratabii kafa rahat olunca insan daha çok motive oluyor diyetine... geçecek canım sabır rabbim başka dert vermesin çok şükür de.... sen tevvekkül ettikçe bakacaksın ki dert dediğin şeyler azalmış hafiflemişsin... biraz sabır canım
ben de olmuştu 10 yıl kadar önce, diş doktoruna girmiştim. Gargara mı vermişti, tam hatırlayamadım.kızlar diş etlerim çok kanıyor sizlerde de bu durum var mı? ne yapıyorsunuz ? ben dağ keki ile gargara yapmaya başlayacam farklı önerilerede var mı diye soruyorum
canım başka insanları umursamamayı öğrenmelisin. Yoksa hayatla baş edemezsin.Sporu tadında tut biraz zaten beslenmen gayet sağlıklı ve miktarli. Maaşallah sana. Bugün o kadar ağladım dua ettim ki ada nolacak benim sonum ne zaman bitecek bu sıkıntılarım bilmiyorum. Dünyanın alışverişi ni yapıyorum aman sağlıklı beslenim kurtulayim şu kilodan diye ama rahat vermiyorlar. Bu diyetin beslenme kadar psikolojik boyutuda önemli
malesef o ilaçlar öyleDr a gideyim diyorum migren ağrısı na bile antidepresan verdi bir ara dr. Oda nasıl iştah aciyor yok böyle bisey. Tevekkül ediyorum dua ediyorum.Rabbim ferahlık versin tüm sıkıntı si olanlara
tamam canım, çok da kötü değil yiyeceklerin.Mısır patlaticam çayla canım istiyor bide tavuklu pilav bulgur lu. Yarın spor a da diyetede kaldığım yerden devam. Bugün buna çok ihtiyacı m var
Sen ıyiki geldin aramıza2 ara öğünümü aldım geldim pc başında çalışırken yiyorum 4-5 çilek 5 kaşık ypgurt ve tarçın...
amaaa öncesinde 2 bardak su içtim haydi 2 şer bardak su içelim kızlarrrrr
yarış ve ben bayılırım haydi bakalım kim bu şanslı kişi olacak karşıma çıkan :)wawww haftaya show izliyoruz kızlar hazır olun.....
ikili yarışlar yapalım bu hafta kaptanımıza rica edelim bu akşam belirlesinLAydLiNe kaptanım yarışlar bize iyi geliyor bu akşam ayarlayabilirmisin ?
ya evet çok isterdimBen olayım dicem ama kilolarımız arasında epey fark var :)
ateşle oynama Fatma seni çatır çutur yerim harcanırsınGonul83 aramızda çok fark var ama yine de var mısın senle yarışalım??
anne işte kıyamıyor :)Bi de annem içimi baydı benim
27 yaşındayım bu yaşıma kadar yemeee diye çabalayan kadın çok kurumuşsun diyerek anormal derecede ısrar ediyor yemek yerkenhiç alışkın değilim ondan bunu ye şunu da ye lafı duymaya kendimi iskelet gibi hissediyorum
Allah kabul etsin ne güZel ben ilk namaz kaldığım zamanlar ağlıyordum hamd olsunuzun süre namaz kılamamıştım ara vermiştim bugün başladım tekrardaN inşallah devam ettiririm bu sefer...
ayy ne desem utandım şimdiSen ıyiki geldin aramıza
Yok yook sohbetin çok güzelayy ne desem utandım şimdiçenem düşüktür azıcık.
Iyi eğlenceler canım. Aayy biz buz tuttuk yorgan çektim ustumeBizde çocukları aldık oyun parkına götürüyoruz kapalı bir mekan sonra normal parka götüreceğiz hava 20 derece üstü çok sıcak yazamam bugün pek görüşürüz kızlar yanıma salata aldım :)
bim den namet hindi füme de al salata ile hindi füme benim joker menüm :) safi protein olduğu için yağ yaktırıyor :) iyi eğlencelerBizde çocukları aldık oyun parkına götürüyoruz kapalı bir mekan sonra normal parka götüreceğiz hava 20 derece üstü çok sıcak yazamam bugün pek görüşürüz kızlar yanıma salata aldım :)
Benimde elimden bardak hic dusmez ancak oyle bitiriyorum 2.5 lt ama bu aralar 2.5 fazla gelmeye başladi.. 2 lt yeterli geliyor havalarda soğuk susamiyorum2 ara öğünümü aldım geldim pc başında çalışırken yiyorum 4-5 çilek 5 kaşık ypgurt ve tarçın...
amaaa öncesinde 2 bardak su içtim haydi 2 şer bardak su içelim kızlarrrrr
Sağol canimyarış ve ben bayılırım haydi bakalım kim bu şanslı kişi olacak karşıma çıkan :)
ya evet çok isterdimaynı siklette değiliz ben tüysiklet
ateşle oynama Fatma seni çatır çutur yerim harcanırsın
anne işte kıyamıyor :)
Allah kabul etsin ne güZel ben ilk namaz kaldığım zamanlar ağlıyordum hamd olsun
Ne guzel normal de almanya soguk olur hep yagisli olur... turkiye sicak olurdu bu yil biz donuyoruz cok soğuk... havanin tadini cikarinBizde çocukları aldık oyun parkına götürüyoruz kapalı bir mekan sonra normal parka götüreceğiz hava 20 derece üstü çok sıcak yazamam bugün pek görüşürüz kızlar yanıma salata aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?