Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Maşallah canım, çok iyi gidiyorsun. Kaçamak yapıyor muydun daha önce?
canım çok bişeyler istedğinde 1 avuç kahvaltılık gevrek yiyorum çilekli olan eti form un .
elimden geldğince kaçamak dan uzak durmaya çalışıyoprum . çantamda light sütüm hep var bazen ara öğün saatimde bankada falan oluyorum boş geçmemek için süt içiuyorum :)

Ben bugün biraz kaçamak yapicam sonra fermuar cekecem cumaya kadar.
kaçamağın sağlıklı şeylerden olsun miktarı fazla tutarsın...
benimde bugün canım çok tatlı istedi ara öğün olarak 3 hurma ve çok azda kuru dut yedim anca tatlı isteğim geçti.... bu aralar halsizlik başladı sanırım artık vucud yoruldu bukadar spordan

Sporu tadında tut biraz zaten beslenmen gayet sağlıklı ve miktarli. Maaşallah sana. Bugün o kadar ağladım dua ettim ki ada nolacak benim sonum ne zaman bitecek bu sıkıntılarım bilmiyorum. Dünyanın alışverişi ni yapıyorum aman sağlıklı beslenim kurtulayim şu kilodan diye ama rahat vermiyorlar. Bu diyetin beslenme kadar psikolojik boyutuda önemli

tabii kafa rahat olunca insan daha çok motive oluyor diyetine... geçecek canım sabır rabbim başka dert vermesin çok şükür de.... sen tevvekkül ettikçe bakacaksın ki dert dediğin şeyler azalmış hafiflemişsin... biraz sabır canım

Dr a gideyim diyorum migren ağrısı na bile antidepresan verdi bir ara dr. Oda nasıl iştah aciyor yok böyle bisey. Tevekkül ediyorum dua ediyorum.Rabbim ferahlık versin tüm sıkıntı si olanlara

kızlar diş etlerim çok kanıyor sizlerde de bu durum var mı? ne yapıyorsunuz ? ben dağ keki ile gargara yapmaya başlayacam farklı önerilerede var mı diye soruyorum
ben de olmuştu 10 yıl kadar önce, diş doktoruna girmiştim. Gargara mı vermişti, tam hatırlayamadım.
canım başka insanları umursamamayı öğrenmelisin. Yoksa hayatla baş edemezsin.
Dr a gideyim diyorum migren ağrısı na bile antidepresan verdi bir ara dr. Oda nasıl iştah aciyor yok böyle bisey. Tevekkül ediyorum dua ediyorum.Rabbim ferahlık versin tüm sıkıntı si olanlara
malesef o ilaçlar öyle

wawww haftaya show izliyoruz kızlar hazır olun.....
ikili yarışlar yapalım bu hafta kaptanımıza rica edelim bu akşam belirlesin LAydLiNe kaptanım yarışlar bize iyi geliyor bu akşam ayarlayabilirmisin ?
yarış ve ben bayılırım haydi bakalım kim bu şanslı kişi olacak karşıma çıkan :)
Ben olayım dicem ama kilolarımız arasında epey fark var :)
ya evet çok isterdim aynı siklette değiliz ben tüysiklet
Gonul83 aramızda çok fark var ama yine de var mısın senle yarışalım??
ateşle oynama Fatma seni çatır çutur yerim harcanırsın
anne işte kıyamıyor :)
uzun süre namaz kılamamıştım ara vermiştim bugün başladım tekrardaN inşallah devam ettiririm bu sefer...
Allah kabul etsin ne güZel ben ilk namaz kaldığım zamanlar ağlıyordum hamd olsun

Iyi eğlenceler canım. Aayy biz buz tuttuk yorgan çektim ustume

bim den namet hindi füme de al salata ile hindi füme benim joker menüm :) safi protein olduğu için yağ yaktırıyor :) iyi eğlenceler

2 ara öğünümü aldım geldim pc başında çalışırken yiyorum 4-5 çilek 5 kaşık ypgurt ve tarçın...
amaaa öncesinde 2 bardak su içtim haydi 2 şer bardak su içelim kızlarrrrr
Benimde elimden bardak hic dusmez ancak oyle bitiriyorum 2.5 lt ama bu aralar 2.5 fazla gelmeye başladi.. 2 lt yeterli geliyor havalarda soğuk susamiyorum

Sağol canim )

Ne guzel normal de almanya soguk olur hep yagisli olur... turkiye sicak olurdu bu yil biz donuyoruz cok soğuk... havanin tadini cikarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…