Bi an once toparlanmamiz lazim .....Aynen çok kötü bir sonuç
Evet maalesef regl olduğu için sanırımgulenyuzumsunsen in bildirimini yanlış okumadım di mi kızlar 71 yazıyor?
Bence bazi arkadaslar bi hafta detoks yapiyorlar o hafta cok guzel kilolar veriliyor sonraki hafta hooopp geri geliyor kilolar istikrar sağlanamıyor bu benim fikrim kaptanim...Kızlar umarım bu hafta 0.30 un altına düşmeyiz. Sonuçların çoğunluğu beni üzdü. Düzenli ve istikrarlı gidemiyoruz maalesef. Bir hafta iyiysek diğer hafta kötü oluyoruz. Sizce neden böyle oluyor?
Bence bazi arkadaslar bi hafta detoks yapiyorlar o hafta cok guzel kilolar veriliyor sonraki hafta hooopp geri geliyor kilolar istikrar sağlanamıyor bu benim fikrim kaptanim...
Evet maalesef regl olduğu için sanırım
Ben sabah 70 diye okumuşum. Ondan şoka girdim. Bayağı kötü etkiledi ortalamayı. Nazar boncuğumuzda gitti. Haftaya toparlar inşallah.Off sonuncu olmuş
Iste bundan dolayi bi hafta cok iyi sonucumuz diger haftada kotu sonuc oluyor....Ben söylüyorum zaten canım bunu da beni dinleyen yok ki takımda. Sağlıklı beslenin diye diye dilimde tüy bitti. Ama dinletemiyorum kimseye.
İlk defa artı geldi hem de öyle kaçamak falan yapmadı. Takımın çoğunluğu kötü olduğu için gitti nazar boncuğu yoksa tolore olurdu o diğer yüzdelerleBen sabah 70 diye okumuşum. Ondan şoka girdim. Bayağı kötü etkiledi ortalamayı. Nazar boncuğumuzda gitti. Haftaya toparlar inşallah.
İlk defa artı geldi hem de öyle kaçamak falan yapmadı. Takımın çoğunluğu kötü olduğu için gitti nazar boncuğu yoksa tolore olurdu o diğer yüzdelerle
Geçmiş olsun canım. Düşer merak etme.Insallah kizimin atesi düşer ates düşürücü verdim uyuyor suan....esimde camiye gitti bende kizimin basinda bekliyorum...
Insallah canim ateş olunca panik oluyorum biraz...Geçmiş olsun canım. Düşer merak etme.
Ona bir şey demedim canım zaten takım genel anlamda kötüydü bu hafta. Sadece ona söylemedim. Sadece nazar boncuğunun gittiğine üzüldüm. Uzun zamandır böyle bir sonuç almıyorduk hatırlarsan.
Pazartesiden belliydi o
Aynen öyle canım yaa benim oğlanın da ateşi varKizim hasta ateşi cikmaya başladı... biraz bekliyeyimde yatmaya yakin ates düşürücü vereyim... cocuklar havalardan cok etkileniyorlar((
Cok gecmis olsun canim.... bizim hep atesimiz ciktiginda ertesi gunu kusma başlıyor hoop soluğu acilde aliyoruz bakalim yarin ne olacak....Aynen öyle canım yaa benim oğlanın da ateşi var
Kaptan beni listeden cikarabiliyorsan çıkar. Takıma bir katkım yok. Bir halti becerdigimde yok. Yine sizlerle olurum menu paylasirim listede olmam. Benim zehir zikkim bir hayatım var bir türlü duzelmiyor bari sizi etkilemeyimNeyse artık yapacak bir şey yok. Bu hafta toparlanırız inşallah.
İnşallah canım.Neyse artık yapacak bir şey yok. Bu hafta toparlanırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?