Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar umarım bu hafta 0.30 un altına düşmeyiz. Sonuçların çoğunluğu beni üzdü. Düzenli ve istikrarlı gidemiyoruz maalesef. Bir hafta iyiysek diğer hafta kötü oluyoruz. Sizce neden böyle oluyor?
Bence bazi arkadaslar bi hafta detoks yapiyorlar o hafta cok guzel kilolar veriliyor sonraki hafta hooopp geri geliyor kilolar istikrar sağlanamıyor bu benim fikrim kaptanim...

Bence bazi arkadaslar bi hafta detoks yapiyorlar o hafta cok guzel kilolar veriliyor sonraki hafta hooopp geri geliyor kilolar istikrar sağlanamıyor bu benim fikrim kaptanim...

Ben söylüyorum zaten canım bunu da beni dinleyen yok ki takımda. Sağlıklı beslenin diye diye dilimde tüy bitti. Ama dinletemiyorum kimseye.

Ben söylüyorum zaten canım bunu da beni dinleyen yok ki takımda. Sağlıklı beslenin diye diye dilimde tüy bitti. Ama dinletemiyorum kimseye.
Iste bundan dolayi bi hafta cok iyi sonucumuz diger haftada kotu sonuc oluyor....

Ben sabah 70 diye okumuşum. Ondan şoka girdim. Bayağı kötü etkiledi ortalamayı. Nazar boncuğumuzda gitti. Haftaya toparlar inşallah.
İlk defa artı geldi hem de öyle kaçamak falan yapmadı. Takımın çoğunluğu kötü olduğu için gitti nazar boncuğu yoksa tolore olurdu o diğer yüzdelerle

Insallah kizimin atesi düşer ates düşürücü verdim uyuyor suan....esimde camiye gitti bende kizimin basinda bekliyorum...

İlk defa artı geldi hem de öyle kaçamak falan yapmadı. Takımın çoğunluğu kötü olduğu için gitti nazar boncuğu yoksa tolore olurdu o diğer yüzdelerle

Ona bir şey demedim canım zaten takım genel anlamda kötüydü bu hafta. Sadece ona söylemedim. Sadece nazar boncuğunun gittiğine üzüldüm. Uzun zamandır böyle bir sonuç almıyorduk hatırlarsan.

Bugun menu
Sabah 10.30
2 yumurta yağda
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
2 yk patlican salatasi
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
3 hurma ve biraz kuru dut ( yarim avuc bile değildi)

Aksam 17.20
10 yk barbunya
1 kase yogurt

2 lt su içildi LAydLiNe
Sabah
60 dk eliptik
30 dk cardio yürüyüş
Ogleden sonra
3 mil lesli

Neyse artık yapacak bir şey yok. Bu hafta toparlanırız inşallah.
Kaptan beni listeden cikarabiliyorsan çıkar. Takıma bir katkım yok. Bir halti becerdigimde yok. Yine sizlerle olurum menu paylasirim listede olmam. Benim zehir zikkim bir hayatım var bir türlü duzelmiyor bari sizi etkilemeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…