Aman dikkat et canim demir düştükçe sıkıntılar artıyor... ben hergun ac karnina demir ilaci aliyorum...Haklısın canım yarın et ekleyim biraz. Zaten demirim düşük iyice düşmesin.
Meyve yesem iyi olurdu aslında. Leblebi yerine meyve yiyebilirdim.
Insallah haftaya herkes eksilerle gelecek toparliyacagiz....Belliydi bu sonuç olacagıbu hafta herkes bol bol kacamak yaptı artı Olmasın da ne olsun yani bıran once herkesin n kendını toparlaması lazım kılo vermesek bile genelde sabit kalıyoduk ama cogu kişi arti gelmiş. Bu hafta daha dikkat edelim kızlar lutfen kacamak olmasın menulerde
Ayy geçmiş olsun canım. Benimde hamilelikte düşüktü ilaç kullanıyordum sonra bir daha hiç baktırmadım.Aman dikkat et canim demir düştükçe sıkıntılar artıyor... ben hergun ac karnina demir ilaci aliyorum...
Sagol canim... hamilelikte iki hafta ust uste demir icin kan verdiler... ama bildigin ucan balon oldum odem yaptı fena.... simdi ferritinim 3lere düşmüştü... carpintim oluyordu ilaci aldigimdan beri bu sikayetlerim bitti... hep yorgun halsiz oluyordum 6 ay devam edecem ilaca ..sonra tahlil yaptirip yukselmediyse bi 6 ay daha devam edecem. Kolay kolay yukselmiyormus...Ayy geçmiş olsun canım. Benimde hamilelikte düşüktü ilaç kullanıyordum sonra bir daha hiç baktırmadım.
Dikkat et canım. Çok geçmiş olsun.Sagol canim... hamilelikte iki hafta ust uste demir icin kan verdiler... ama bildigin ucan balon oldum odem yaptı fena.... simdi ferritinim 3lere düşmüştü... carpintim oluyordu ilaci aldigimdan beri bu sikayetlerim bitti... hep yorgun halsiz oluyordum 6 ay devam edecem ilaca ..sonra tahlil yaptirip yukselmediyse bi 6 ay daha devam edecem. Kolay kolay yukselmiyormus...
Çok üzgünüm***13. Takım 618. Etap***
Gonul83 (53.6/54.5/-0.9/%-1.68)
madamhd(84.3/84/0.3/%0.36)
Merve4416(54/53.5/0.5/%0.93)
gulenyuzumsunsen(69.5/71/-1.5/%-2.16)
Mumu85(84.1/84.5/-0.4/%-0.48 )
ada81(63.6/62.5/1.1/%1.73)
Akkat(79.2/79.6/-0.4/%-0.51)
asya_01(73.1/73.2/-0.1/%-0.14)
papatya1994(67.2/66.7/0.5/%0.74)
blackkrose (68.2/66.9/1.3/%1.91)
Anka_(72.5/72.2/0.3/0.41)
13. Takım ortalama: % 0.100
Yaz bi bakalim menüye ....Nasılsıniz. Bütün gün dışarıdaydım. Menum çok saçma oldu
Helal olsun canim hic boyle düşünme hepimizin inisleri çıkışları oluyor insallah haftaya hep beraber guzel eksilerle gelecegiz...Çok üzgünümilk defa artı geldim takımı ben mahvettim
Hakkınızı helal edin inşallah telafi edeceğim
Oyke sey ,imi olur yaaa saçmalamaÇok üzgünümilk defa artı geldim takımı ben mahvettim
Tatli yaptin ama yemiyecen degil mi ?Sabah 9 buçukta 2 yumurtadan omlet yedim,yanında 6 7 çilek, 1 parça peynir 5 zeytin.
Öğlen bir buçukta bir acılı lahmacun bol yeşillikli ,bir bardak ayran
5 6 gibi de kuru meyve ve 2 bardak sut ictim.
Şimdi de tatlı yaptım
Helal olsun canim hic boyle düşünme hepimizin inisleri çıkışları oluyor insallah haftaya hep beraber guzel eksilerle gelecegiz...
yine de hak meselesi emeğinizi moral bozukluğuyla sonuçlandırmış oldum amaOyke sey ,imi olur yaaa saçmalama
Yok yok arkadasima yaptım, ben hiç yemiyecem☺☺Tatli yaptin ama yemiyecen degil mi ?
Sagol canim , vicks bende öksürük olunca kullaniyordum ....Telefondan kullanmak zor geliyor tum gun pc de alıntı mesaj yapamadim.
Yavrusu hasta olanlara geçmiş olsun çabucak iyilesirler ins. Ateş maalesef en korktugum olay.
Hirilti icin ayak altina vicks sürüp corap giydiriyorim mis gibi açıyor nefesini. Vallahi cocuklar hasta olacağına babaları hasta olsun diyorum hep :)
Yarina misafirim var kuzuları uyuttum yarin ko yemeğim icin hazirlak yapmaya mutfağa gidiyorum ne zaman çıkarım bilmiyorum mutfaktan.
Belli puanın altında kalan sonraki hafta tabloyu yapsın bizim takımdaki gibi :))
gecmıs olsun canım inşallah onemlı bısey degıldırInsallah kizimin atesi düşer ates düşürücü verdim uyuyor suan....esimde camiye gitti bende kizimin basinda bekliyorum...
Uzulme canım sadece senin ıcın degil ki takımca kötüydükÇok üzgünümilk defa artı geldim takımı ben mahvettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?