Geçmiş olsun kuzuyaCok gecmis olsun canim.... bizim hep atesimiz ciktiginda ertesi gunu kusma başlıyor hoop soluğu acilde aliyoruz bakalim yarin ne olacak....
Kaptan beni listeden cikarabiliyorsan çıkar. Takıma bir katkım yok. Bir halti becerdigimde yok. Yine sizlerle olurum menu paylasirim listede olmam. Benim zehir zikkim bir hayatım var bir türlü duzelmiyor bari sizi etkilemeyim
Asyam boyle düşünme hepimizin hayatinda inisler cikislar oluyor..listeden cikarsan daha cok koparsin... kesinlikle cikmaKaptan beni listeden cikarabiliyorsan çıkar. Takıma bir katkım yok. Bir halti becerdigimde yok. Yine sizlerle olurum menu paylasirim listede olmam. Benim zehir zikkim bir hayatım var bir türlü duzelmiyor bari sizi etkilemeyim
Ver canım, bizim ki bir hafta oldu tam olarak iyileşmediKizim hasta ateşi cikmaya başladı... biraz bekliyeyimde yatmaya yakin ates düşürücü vereyim... cocuklar havalardan cok etkileniyorlar((
Ne yaptık biz böyle. Takımca döküldükCook kötü bi sonuc ;((
Vallahi canım. Eğer listeye faydası olacak biri varsa beni hemen çıkar. Sizinle olmak önemli. Benim düzenim bir oturmuyor beceremiyorum bari burayı etkilemeyimSana zahmet olmazsa
Olur mu öyle şey Asya duymamış olayım bu sözlerini. Kendine gel lütfen. Her hafta herkesin faydası olacak diye bir şey yok. Kızarım böyle konuşursan.
Verdim canim uyuyor ama hiriltisi var.. yastığına cold mix damlattim rahat nefes alsin diye... insallah atlatir...Ver canım, bizim ki bir hafta oldu tam olarak iyileşmedi
Evet ben bu takimda oldugumdan beri en kötü sonuc diye hatırlıyorumNe yaptık biz böyle. Takımca döküldük
Adam basaramiyorum benim sıkıntım hiç bitmiyor Hele ki surdan çıkana kadar bitecek gibide durmuyor. Bari listeyi etkilemeyimAsyam boyle düşünme hepimizin hayatinda inisler cikislar oluyor..listeden cikarsan daha cok koparsin... kesinlikle cikma
Bir hafta daha dene derim ondan sonra ver karari canim... belki bu hafta toparliyacan.Adam basaramiyorum benim sıkıntım hiç bitmiyor Hele ki surdan çıkana kadar bitecek gibide durmuyor. Bari listeyi etkilemeyim
Siz bakin eğer takıma faydası olan biri varsa onu alın ben yine sizinle olurumBir hafta daha dene derim ondan sonra ver karari canim... belki bu hafta toparliyacan.
Şu an listede yer var zaten yeni birisi girecek olursa sen kafana takma bunlarıSiz bakin eğer takıma faydası olan biri varsa onu alın ben yine sizinle olurum
kızlar bu hafta spor yarışımızda olsun mu ? eğer yapabilirse onudamadamhd rica edelim ?
Kizim hasta ateşi cikmaya başladı... biraz bekliyeyimde yatmaya yakin ates düşürücü vereyim... cocuklar havalardan cok etkileniyorlar((
Kızlar umarım bu hafta 0.30 un altına düşmeyiz. Sonuçların çoğunluğu beni üzdü. Düzenli ve istikrarlı gidemiyoruz maalesef. Bir hafta iyiysek diğer hafta kötü oluyoruz. Sizce neden böyle oluyor?
***13. Takım 618. Etap***
Gonul83 (53.6/54.5/-0.9/%-1.68)
madamhd(84.3/84/0.3/%0.36)
Merve4416(54/53.5/0.5/%0.93)
gulenyuzumsunsen(69.5/71/-1.5/%-2.16)
Mumu85(84.1/84.5/-0.4/%-0.48 )
ada81(63.6/62.5/1.1/%1.73)
Akkat(79.2/79.6/-0.4/%-0.51)
asya_01(73.1/73.2/-0.1/%-0.14)
papatya1994(67.2/66.7/0.5/%0.74)
blackkrose (68.2/66.9/1.3/%1.91)
Anka_(72.5/72.2/0.3/0.41)
13. Takım ortalama: % 0.100
Teşekkür ederim canim insallah...Ben listeyi tutarım yine sorun değil de sporlar listeye yazılmayınca olmuyor bi anlamı kalmıyor.
Geçmiş olsun canım. İnşallah kötü olmadan atlatırsınız.
Bi hafta gaza gelip asılıyoruz iyi sonuç alınca rahatlatıp kendimizi salıyoruz maalesef
Gerçekten çok kötü bir sonuç
Tamam canımŞu an listede yer var zaten yeni birisi girecek olursa sen kafana takma bunları
Belli puanın altında kalan sonraki hafta tabloyu yapsın bizim takımdaki gibi :))Ben listeyi tutarım yine sorun değil de sporlar listeye yazılmayınca olmuyor bi anlamı kalmıyor.
Haklısın canım yarın et ekleyim biraz. Zaten demirim düşük iyice düşmesin.Guzel menu canim aksamlari biraz protein ekle surekli sebze olursa vucud direncin çöker... bi onceki diyetlerimde bi ara sebze cok tukettim demirim iyice düşmüştü...
Meyve yesem iyi olurdu aslında. Leblebi yerine meyve yiyebilirdim.çok beğendim canım. Bir adet te meyve olsa 10 numara 5 yıldız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?