Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok gecmis olsun canim.... bizim hep atesimiz ciktiginda ertesi gunu kusma başlıyor hoop soluğu acilde aliyoruz bakalim yarin ne olacak....
Geçmiş olsun kuzuya havalar bir sıcak bir soğuk ne giyecegimizi sasiriyoruz.inşallah hafif atlatiriz

Sana zahmet olmazsa
Kaptan beni listeden cikarabiliyorsan çıkar. Takıma bir katkım yok. Bir halti becerdigimde yok. Yine sizlerle olurum menu paylasirim listede olmam. Benim zehir zikkim bir hayatım var bir türlü duzelmiyor bari sizi etkilemeyim

Olur mu öyle şey Asya duymamış olayım bu sözlerini. Kendine gel lütfen. Her hafta herkesin faydası olacak diye bir şey yok. Kızarım böyle konuşursan.

Kaptan beni listeden cikarabiliyorsan çıkar. Takıma bir katkım yok. Bir halti becerdigimde yok. Yine sizlerle olurum menu paylasirim listede olmam. Benim zehir zikkim bir hayatım var bir türlü duzelmiyor bari sizi etkilemeyim
Asyam boyle düşünme hepimizin hayatinda inisler cikislar oluyor..listeden cikarsan daha cok koparsin... kesinlikle cikma

Sana zahmet olmazsa

Olur mu öyle şey Asya duymamış olayım bu sözlerini. Kendine gel lütfen. Her hafta herkesin faydası olacak diye bir şey yok. Kızarım böyle konuşursan.
Vallahi canım. Eğer listeye faydası olacak biri varsa beni hemen çıkar. Sizinle olmak önemli. Benim düzenim bir oturmuyor beceremiyorum bari burayı etkilemeyim

Asyam boyle düşünme hepimizin hayatinda inisler cikislar oluyor..listeden cikarsan daha cok koparsin... kesinlikle cikma
Adam basaramiyorum benim sıkıntım hiç bitmiyor Hele ki surdan çıkana kadar bitecek gibide durmuyor. Bari listeyi etkilemeyim

kızlar bu hafta spor yarışımızda olsun mu ? eğer yapabilirse onuda madamhd rica edelim ?

Ben listeyi tutarım yine sorun değil de sporlar listeye yazılmayınca olmuyor bi anlamı kalmıyor.

Kizim hasta ateşi cikmaya başladı... biraz bekliyeyimde yatmaya yakin ates düşürücü vereyim... cocuklar havalardan cok etkileniyorlar ((

Geçmiş olsun canım. İnşallah kötü olmadan atlatırsınız.

Kızlar umarım bu hafta 0.30 un altına düşmeyiz. Sonuçların çoğunluğu beni üzdü. Düzenli ve istikrarlı gidemiyoruz maalesef. Bir hafta iyiysek diğer hafta kötü oluyoruz. Sizce neden böyle oluyor?

Bi hafta gaza gelip asılıyoruz iyi sonuç alınca rahatlatıp kendimizi salıyoruz maalesef

Gerçekten çok kötü bir sonuç

Teşekkür ederim canim insallah...

Spor listesine yazmayanlari hesaplamayiz canim...sen bastan kurallari koy ... katilmak isteyenler katilsin....

Guzel menu canim aksamlari biraz protein ekle surekli sebze olursa vucud direncin çöker... bi onceki diyetlerimde bi ara sebze cok tukettim demirim iyice düşmüştü...
Haklısın canım yarın et ekleyim biraz. Zaten demirim düşük iyice düşmesin.
çok beğendim canım. Bir adet te meyve olsa 10 numara 5 yıldız
Meyve yesem iyi olurdu aslında. Leblebi yerine meyve yiyebilirdim.

Belliydi bu sonuç olacagı bu hafta herkes bol bol kacamak yaptı artı Olmasın da ne olsun yani bıran once herkesin n kendını toparlaması lazım kılo vermesek bile genelde sabit kalıyoduk ama cogu kişi arti gelmiş. Bu hafta daha dikkat edelim kızlar lutfen kacamak olmasın menulerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…